Şimdi Ara

wireless access poınt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ardadaşlar ıkı tane cafemız var aralarında 45 metre mesafe var (dükkanlar karşılıklı çapraz kalıyo pencereler bır bırını görüyor ) makınelerı wireless sayasınde tek ağ yapmak ıstıyoruz bunu deneyen veya yapan arkadaş var mı varsa yardımcı olursa sevınırım ne yapmamız gerekıyo marka ne tavsiye eder bu arada evimiz de dükkana 60 metre uzaklıkta ona wireless in ethernet kartını alsak olurmu teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RegenT -- 3 Mayıs 2005, 20:04:56 >



  • Merhabalar,

    Bilindiği üzere wireless cihazlar yaklaşok 100 metre kadar alanda etkili olabiliyor. Aslında düşünceniz çok güzel. Ancak bu kadar aralıklı mesafede wireless kullanmanız şu anda hem maddi olarak iyi bir sonuç vereceğini zannetmiyorum hemde performans olarak.

    Aslında bunun bir çok nedeni var. Çünkü gereksiz kopmalar yada bir çok problem yaşayabilirsiniz. bunun yanında mac adreslerini pc leri tek tek acsess point e girmeniz gerekir. Aksi takdirde yine etrafta olabilecek wireless lerden sistemler karışabilme ihtimali var.

    Şu anda tavsiye etmiyorum. Ancak bu kişisel yorumumdur. sonuçta yinede düşünürseniz U.S. Robotics yada ZoomX6 tavsiye edebilirim.
  • BURADAKİ ANTENLE DAHA SAĞLIKLI BAĞLANTI SAĞLAYABİLİRSİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.