Şimdi Ara

Wireless Adapter Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi gunler, 2 hafta once yenı bır pc topladım ve eskı pc de olmayan bır problem basladı arada sanki 5-10 sn lik baglantı gıdıp gelıyor yada verı transferınde bır sıkıntı oluyor ve oyunlarda ping fırlıyor bır anda bu pıng fırladıgında alt tab yapıp baktıgımda baglantı tekrar yenılenıyor ve 5-10 sn ıcınde duzelıyor, acaba wireless adapter da bır sorun olabılırmı? yada bu kanal olayı falan çakışma yapıyor olabılırmı? wireless adapter de cekim %90 gorunuyor ama bır anlık gıdıp gelme oluyor sanırm. nedeni ne olabılır? eski pc de bu problem yoktu yenı topladıgım makınada oluyor.

    eski pc: windows xp yenisi: windows 7 ultimate



  • Kullandığın wifi adaptör ve kullandığın mesafe nedir?
  • PRIGE 802.11n USB adaptor, mesafe olarakta 5-7 metre gıbı measafe 2 duvar gecıyor dıyebılırım, cekım gucu olarak %90 dıyor ve 150 mbps ile goruyorum ama yukardakı sorun devam edıyor, dıkkatımı ceken dıger nokta ıse normal nette iken olmuyor ve sımdıye kadar hep oyunlarda oldu.

    Örnek verecek olursam ne zaman LOL oynasam yada SWTOR oynasam aynı problemi yasıyorum. tabi ilginclik bazen olmuyorda cozebılmıs degılım ama son gunlerde bu olay cok arttı bır sormak istedım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 19 Mart 2012; 20:00:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.