Şimdi Ara

Wireless Adaptör alınır mı (Dark marka)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar wireless adaptör almaya karar verdim.

    Evimin konumu aşağıdaki resimdeki gibi ilk başta oturduğum evde adaptörsüz full çekiyordu. Şimdiki evde hiç çekmiyor. Ben aşağıdaki linkte bulunan adaptörü almayı düşünüyorum sizce alınır mı bu alet işimi görür mü ? İşyeri ve ev arası 50m, ev 4. kat işyeri zemin katta.

    Teşekkürler


    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-rangemax-duo-15dbi-cift-antenli-300-mbps-guclendirilmis-menzilli-kablosuz-ag-adaptoru-dk-nt-wdn300hp2a15/productDetails.aspx?productId=bd500745&categoryId=103939



     Wireless Adaptör alınır mı (Dark marka)







  • Merhabalar

    universite hayatim boyunca bu islerle ugrastim 4 yillik deneme yanilma ile edindigim tecrubeler soyleyebilirim ki en iyi wifi kartini dahi alsaniz tam bir verim ve randiman elde edemiyorsunuz.

    ustelik almak istediginiz urun giris seviyesinde ve cok iyi bir verim alamazsiniz size pcde full cektigini soylese bile 3. parti programlarla veri kalitesine baktiginizda cok dusuk oldugunu gorursunuz. Bu durum hem internette surf yapmanizi indirmelerinizi etkiler. online oyun ve diger uygulamalari saymiyorum bile.

    Velhasil kelam hocam mumkunse router kullanarak veri alanini genisletin emin olun bu yontem sizin icin daha karli olacaktir. kablosuz veri guclendiricilerde var onlarida deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.