Şimdi Ara

wireless + bluetooth beraber çalışınca ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
21.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Modem modelinden farketmemesi lazim. Is yerindeki kazara cakismayan bir kanaldadir. 2.4GHz inde kanallari oluyor. Evdeki modemde kanal secimi varsa (vardir dusunuyorum) otomatikten cikarip farkli kanallar denemek cozer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parn

    En azından sorun giderilmiş peki birşey sorucam evinizdeki modemin markası ne ?

    Yani sorun sayilmaz aslinda. Evdeki modemde verimli kullanamicam mecburen. Evdekide is yerindekide zyxel marka. Ama evdeki baya eski. Is yerindeki 5ghz li bi model. Tam model adini isterseniz özellikle bakmam lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony xperia Z kullanıyorum, S530 bluetooth kulaklığı telefona bağlayınca, telefon wifi bağlantısı gidiyor. 3g veya 4.5g de böyle bir sorun yok.
    Kulaklığın özelliklerinde de 2.4GHz workfrequency yazıyor. Bu durumun %100 çakışma olduğuna inanıyorum. Bu sorunu yaşayan başka kullanıcıların da olduğunu gördüm.
    Çözüm yeni teknoloji modemler belki de. Benim modemin markası Zyxel P-660HW-T1_v2
  • Beyler ayni durum bendede var bu sorun mu yoksa genel birseymi anlamadim . Bluetooth ve wireless ayni anda calistiginda net 2 ye dusuyor. Bende almanyada yasiyorum bi kontrol edermisiniz sizde

    Not: bluetooth bir cihaza bagli olacak ,acik degil .
    Bu mesaja eklenen görseller:

     wireless + bluetooth beraber çalışınca ! wireless + bluetooth beraber çalışınca !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cihaz farketmiyor. Galaxy S4 cihazımda da ve diğer telefonların nerdeyse alayı Bluetooth açıkken Wifi hızını baltalıyor. Neredeyse 1 mbps hızına kadar düşüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth ve wifi 2.4 ghz frekans bandını kullandığı için bu sorunu yaşamanız normal. Modeminizde varsa 5ghz wifi modunu aktif edip o ssid üzerinden bağlanırsanız veya güncel özellikte bir modem alırsanız sorun çözülür.

    2.4 GHZ Bluetooth Bağlı
     wireless + bluetooth beraber çalışınca !

    2.4 GHZ Blueooth Kapalı
     wireless + bluetooth beraber çalışınca !

    5 GHZ (Bluetooth etkilemiyor)
     wireless + bluetooth beraber çalışınca !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 14 Şubat 2018; 23:44:20 >




  • Nette aratınca karşıma direkt bu konu çıktı ben de buraya yazayım dedim. Benzer sorun bende de var.

    Bu zamana kadar 3 tane bluetooh kulaklık kullandım ama bimden aldığım pirhana marka bt hoparlörde interneti kesme sorunu var. Cep telefonuna bağlı iken çok bir fark yok internet hızında nadiren oluyor ama Lenovo marka laptop'da kullanınca interneti öldürüyor resmen. Ve bunu sadece hoparlör yapıyor kulaklıklarda böyle bir durum yok.

    Hoparlörü pc den uzaklaştırınca biraz düzeliyor ama masa üstünde durmadıktan sonra da bir anlamı yok.

    Pc de intel wifi adaptör var ve BT ile bir olması lazım intel 3600 mıydı ne.
  • Beyler sorunu donanımlarda aramayın. Sorun windows 10'un yazılımları ile alakalı.Benim eski 2012 model windows 7 laptopumda hiç bir sıkıntı olmuyor.Yaklaşık 1 senedir bende bu sorunla uğraşıyorum.Laptopum 2 kere garantiye gitti.Bu süre zarfında 1.5 ay laptopsuz kaldım.Defalarca microsoftla asusla yazıştım sonuç yok.

    Bu süre zarfında bios sürümü, bluetooth sürücüleri dahil defalarca sürücü yenileme yaptım ancak sorun düzelmedi.


    Üstelik ben ne zaman laptopa bluetooth aygıtı ile bağdaştırsam, cd-rom u açıp kapasam yada eski bir oyuna girsem(*) monitör mavi renge dönüşüyor.


    (*) = Monitörün defatul ekran çözünürlüğü 1920*1080. Girdiğim eski oyunlarda örnek olarak maksimum 1620*960 çözünürlüğü destekliyor gibi.
  • Merhaba. Aynı sorunu iPhone 11 cihazımda bende yaşadım. Bu mesajı aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum. Şöyle ki Bluetoothu ayarlardan kapattığımda hızı tam olarak alıyordum. Bluetoothu ayarlardan açıp, kontrol panelinde kapalı olsa dahi hız 10 mbps düşüyor yaklaşık olarak. Bu arada iki testte de 5 ghz kanalına bağlı. Üşenmedim Apple Destek' le görüştüm. Çözüm basit. Ağ ayarlarını sıfırlayın dediler. Yaptım sorun çözüldü. Şimdi bluetooth cihazı bağlı olsa dahi hızda sorun yaşamıyorum. Konu bayağı eski fakat belki çözüm arayan birine yardımcı olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 14 Şubat 2021; 0:58:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.