Şimdi Ara

Wireless & Live Vision Cam & Arka USB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an Live'a wireless adaptör ile bağlıyım ve biliyorsunuz bu kart arkadaki USB'yi kullanmakta.

    Bugün Live Vision Cam ulaşacak elime fakat bu kamera da USB'yi kullanıyor.

    Öndeki USB'leri devamlı olarak kullanmak görüntü açısından biraz sıkıntılı - aletin önünden daimi olarak kablo çıkıyor olması pek de hoş gözükmüyor.

    Sizce arkadaki USB'ye şu ufak USB hub'lardan takıp hem wireless adaptörü hem de kemerayı aynı anda arka USB portundan kullanıyor olmamın bir sakıncası var mıdır?

    (Ör: bildiğim kadarıyla örneğin Rock Band'in ekipmanlarının da hepsini kullanmak için aletin içinden çıkan bir USB hub tarzında bir alet de kullanılıyor mesela)

    Xbox'ın arkadasına bir hub takıp da durduk yere patlatmak istemiyorum. Bu yüzden konu hakkında fikirleri/deneyimleri/yorumları olanlar varsa paylaşabilirseniz mutlu olurum







  • Neyi patlatmak istemiyosun dostum ben onu anlamadım.Ya çalışır ya çalışmaz benim bildiğim...Sana çok çok 10-15 ytl'ye patlar.Ama öndeki görüntüyüde bukadr dert etmeye gerek yok yaw
  • Bazı aksesuarlarda zaten HUB var dostum. kafana takma Eğer uyuyorsa tabiki kullan
  • Geçmiş zamanlarda çok bahsedilmişti arkadaşlar yok USB'ye yüklenmeyelim, 3 kırmızı riski doğabilir diyerekten. Sonuçta mantıksız değildi yüksek elektrik kullanan cihazların hub aracılığıyla aynı USB porta takılması.

    @cuoresportivo:
    Elimde zaten 3 tane ufak hub var, olmasa da sorun para değil 15-20 milyon neye vermiyoruz ki

    Görüntü konusuna gelince: sen de evli bir insan ol ve alet salonun ortasında dursun, o zaman sen de dert edersin


    Yorum için saol 007ybse04, senin de dediğin gibi olduğu için sanırım hub takıp çalıştıracağım. Zaten kamera ne kadar elektrik çeker ki di mi yani...?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykokilla -- 4 Mart 2008; 10:54:55 >




  • kamerayı bilmem ama wireless adaptör 2 metrelik usb uzatma kablosu ile çalışmamıştı. usb hub da bir sorun olmaz sanırım.
  • Rockband içinden çıkan hub, piyasada satılan ucuz modeller gibi değil. Bence çalışmayacak ama denemekten zarar gelmez.
  • hmm.. deneyelim bakalım sonuçları burdan sizinle paylaşırım yarın arkadaşlar...

    Elimdeki 3 hub'dan birisi olur umarım :) Olmadı gider güzel bir hub alırız dert değil, önemli olan sağlıklı çalışması.

    Yani o zaman diyorsunuz ki sağlıklı çalıştıktan sonra sıkıntı yaşamazsın, sorun olursa ancak çalışmayacaktır, eğer takarsın çalışırsa da rahat rahat kullan, zaman içinde bir sıkıntıya neden olmaz, doğru mudur? :)
  • türkiyede 360 her modeli var elite arcade premium neden bu adamlar aksesuar getirmeyi akıl edememişler drireksiyon kamera messenger kit vs ne yani bunlar para etmiyormu konsolu getiren adam
    bunuda getirir birşekilde yani
  • gelio zaten ama fahiş fiyatla çünkü bikere alışmış konsoldan getirdiği kar'a bütün ekipmandanda o seviyede kar elde etmek istiyor...Bak platin'e herşey var ama bide fiyatlarına bak hemen geri çıkıosun dükkandan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.