Şimdi Ara

Wireless sinyali neden durup dururken azalır artar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merabalar ya merak ettiğim bi konu var benim, sabit bi bilgisayarım ve sabit bi modemim war. bilgisayar da wireless'ın sinyali bazen %50 gösterio baszen %26 bazen %20 vs. bu rakamlar deişio cihazların yerleri sabit olduğuna göre bu kadar fazla oynamayan eden olan şeyler nelerdir. araya giren kapılar falan mı bu etkeni yapıyor:P



  • Diğer sinyaller. Özellikle aynı frekans aralığında olan sinyaller nedeniyle etkileniyordur. Mesela telsiz telefonlar. Modeminin ayar sayfasında kanal seçebilme özelliği var ise deneyerek hangi frekansta stabil bir bağlantı oluyor görebilirsin.
  • powerstorm ya ilk defa bu kadar yıldızı ünvanı bir arada görüyorum...

    Epic özellikle kapıların açık olup olmaması etki yapıyor. Örneğin Ataköy'de kapıların içi tamamen boş ama kapatınca sinyal kaybı yaşıyoruz. Fakat gerçekten de en önemlisi düşük dalga boylu cihazlar. Bunlar genelde telsiz telefonlardır. Bir de tabi modem bilgisayarın yanındaysa ve özellikle bilgisayarında overclock varsa onun yaydığı manyetik alandır. Bu yüzden telsiz telefonların kullanmadığı 9-11 Kanallarını tercih etmeli ana kartında Speed Spectrum gibi bir özellik varsa aktif etmeli ve modemi ve anteni değişik frekanslardan az etkilenecek bir yere koymalısın...
  • aa evet onu düşünemedim telsiz telefonun yanında tv onun yanında da modem var bi dediğiniz frekans değiştirme olayına bakiym bu arada modemin markası airties rt-210 yardımlarınz içn saolun.
  • Bu wi-fi cihazlar yukarıda bahsedilen nedenlerle devamlı olarak frekans değiştirirler. Bu arada farklı frekanslarda haberleşme şartları değiştiğinden sinyal şiddetleri de değişebilir. Modemi biraz yükseklerde ve diğer cihazlardan uzağa koymak iyi bir düşünce. Sabit bilgisayara bağlı alıcı verici cihazı da mümkün olduğunca bilgisayarın uzağına koymak iyi olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.