Şimdi Ara

Wireless USB Hub lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tabletimde 1 USB girişi var. Benim yapmak istediğim USB'yi işgal etmeden wireless veya bluetooth ise USB çoğaltıcıdan flash belleğin içine bakabilmek. Böyle yurtdışında ürün var aa Türkiyede internette bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz



  • Yok artık wifi özellikli hub hiç duymadım.Onun yerinehttp://www.amazon.com/SanDisk-Connect-Wireless-Smartphones-Tablets/dp/B00DR8LAE2 bunu önerebilirim.Kullanmadım hiç ama yinede öneriyorum.Önermek serbest nasıl olsa.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/137218/wd-my-cloud-3tb-3-5-harici-nas-harddisk.aspx bunuda öneriyorum bulut özellikli tahmin edersinki bunuda kullanmadım:)




  • ilk linkteki amazonda yurtdışı ama istediğime benzer bişey lkin alamam...
    İkincisinde bulut nedir nasıl kullan ılır bilmiyorum. Biraz bilgim var o da internet üzerinde veri depolama olarak biliyorum. Fazlası yok kullanmayı da bilmiyorum
  • ibutun İ kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlaymış gibi oldum ama, başka bir konuda bilgi ararken konunu tesadüfen gördüm. belki de aradığını bulmuş ta olabilirsin. eğer bulamadı isen, sanırım aradığın cihaz şöyle bir şey:

    http://www.hepsiburada.com/akasa-cirro-s-kablosuz-hdd-dosya-paylasim-istasyonu-ak-wfs-01-p-BD500954

    flash belleğini veya harici diskini bu cihaza bağlayıp, tablet/telefon ile eriş. ben cihazı kullanmadım ama ürün açıklamasına göre, cihazın kendi programını tablete/telefona kurup, bu program üzerinden erişmek mümkün imiş.




  • Evet buna benzer tam olmasa da teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.