Şimdi Ara

wireless yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar elimde vpc13m1e vaio var. wireless bağlanırken sorun yaşıyorum. wireless bağlanıyor fakat bir süre sonra bağlantı kopuyor ve ağ bulunamadı yazıyor . sağ alt köşede de üzerinde kırmızı çarpı çıkıyor ve bağlandığım ağ dahil mevcut 4-5 ağın hiçbirini görmüyor. anca windows'un "sorun gider" işlemini yaptıktan sonra tekrar bağlantıyı kurup normale dönüyor ama 4-5 dakika sonra tekrar kopuyor. belki virüs filandır deyip formatladım ve avg ile tarattım. üstüne ccleaner ve combofix te kullandım. değişen birşey olmadı. sorunun modemimden kaynaklanmadığına eminim çünkü başka yerlerdeki bağlantılarda da aynı sorunu verdi. win 7 kullanıyorum ve garanti bittiği için servise götüremiyorum. daha önce bu sorunu yaşayan yada fikri olan varsa merakla cevaplarını bekliyorum.
    not:etherneti takınca sıkıntısız çalışıyor ve sürücülerini silip tekrar update ettim. uzunluk için kusura bakmayın.







  • eğer kırmızı çarpı varsa kablosuz ağ çekmiyor değil,kapalı konuma geliyor eğer sarı yıldız olursa çekmiyor demektir,farklı modemlerde de aynı sorunu yaşaman normal bana kalırsa ya kablosuz kartında sorun var ya da sürücüsünde farklı bir sürücü kurabilme şansın varmı güncelini değilde öncekini yüklemek gibi.Birde wireless tuşu ne durumda fn+ wireless hangi f tuşuna atanmışsa ona basın nasıl tepki veriyor bakalım.
  • birde vaio smart networkden baksana kapandığıı zaman? bende bazen waio smart network üzerinden kapanıyordu kendi kendine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.