Şimdi Ara

Wireless Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar wireless özellikli, çok fonksiyonlu yazıcı almayı dusunuyorum. Öncelikle önerir misiniz ve eğer önerirseniz hangi modelleri tercih etmem gerekiyor.

    Teşekkürler...



  • Merhabalar,

    kolay dolum kartuşu bulunan bir yazıcı almanızı tavsiye ediyorum.
    şu anda piyasadaki wireless yazıcılar içinde alternatif sarf ürünü kullanmanın en rahat olduğu ürünlerden birisi: Brother 255cw dir. tavsiye ediyorum

    saygılar
    www.Kartus.Web.TR
  • Bilgilendirme için çok teşekkürler. Son kararımız faxda olması yonunde.Kolay dolum listesinde bulunan Hp J6500w modelini almayı dusunuyorum şimdilik. Urun nasıldır ve urunun yanında kartuslarda geliyor mu? ve kartuşları dolum yapılan yerlerde dolum yapılınca sorun cıkartma ihtimali var mı?
  • Merhabalar,

    kolay dolum kartuşları uyumlu mürekkepler ile birlikte orjinal kartuşların yerine kullanılabilecek bir üründür. Dolayısıyla, orjinal kartuşları açmadan direkt takıp kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz yazıcı modeli için uygun olan kartuşlar henüz oto reset özellikli çip barındırmadığından orjinal kartuşlarda bulunan çipler çıkarılıp kolay dolum kartuşuna takılarak kullanılabilmektedir. Benim tavsiyem bu yazıcı yerine oto reset özelliği bulunan kartuşları bulunan bir yazıcı almanız yönündedir. Sitemizde oto reset kartuşları bulunan modeller yer almaktadır Lütfen kampanya paketlerini inceleyiniz:

    http://www.kartusmatik.com.tr

    bu arada bahsettiğiniz yazıcı ve bu tür kolay dolum kartuşları bulunan diğer yazıcılar için normal dolum yapılan yerlerde dolum için kullanılan universal tipteki her kartuş için kullanılan türden mürekkepler ile dolum yapmak kesinlikle uygun değildir. Kartuş ve yazıcıya özel mürekkep kullanmak gerekmektedir. Mürekkep ihtiyacınız için de lütfen uygun olan ürünü seçiniz.

    Saygılar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.