Şimdi Ara

Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo) (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.111
Cevap
21
Favori
127.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne yapıyorsunuz? 60 falan mı? Ben beş dakika başımı kaşıyacak olsam barbar'dan azar işitiyorum 97 speed'te. İki üç kurbağa bbv koyup geziniyorsunuz barbar gibi işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haymatloshan

    quote:

    Orijinalden alıntı: yakkr

    dostum wd' da gr 1. si "keen"'in aynı itemlerini denedim çok çok statlar 5-10 oynar, hiç verim alamadım anlamadım gitti :)full anchient üstelik.

    O benim klan arkadaşım ve açıkçası ona zerre güvenim yok, program kullanıyor muhtemelen, hatta daha önce klanda değilken bununla 2-3 public game vasıtasıyla, community vasıtasıyla oynamışlığımız var o zamanda program kullanıyordu yardımcı, neredeyse hatasız hamleleri var bu da sanki bot programı gibi geliyor bana, turbo hud mudur ne zımbırtı harita programını kullanan da zaten fazla. Wd dışında barbar oynuyordu arada, ama şu an gruplarda wd support olunca wd oynuyor asıl klası olan.Oyunculuğuna pek güvenmiyorum, riftte misal key farmlarken de adam es vermeden, tek hata yapmadan ilerliyor, kusura bakmayın bu bana inandırıcı gelmiyor o yüzden, şikayet ettik ama geri dönüş olmadı, daha önce bot kullandığını beyan eden ZE klanındaki bir wdyi de şikayet ettim beyanı ortadaydı ama onu da banlamadılar. Sanki bazı oyuncular proje oyuncu gibi, yani oyunda hedef olsunlar diye oynatılan veyahut göz yumulan.

    Böyle 2-3 oyuncu daha var şüphelendiğim.


    Ayrıca konuya değinmek gerekirse wd lon setup çalışmıyor bende, eski 2.3 patch ile solo 61 yapmıştım hiç oynamadığım halde wd ile, 2.4 ile lon setup ile 55'i zor bitirdim sonra sıkıldığımdan support oynadım, o bile sıkıcı amaçsızca bekliyorsun, monk en azından wizard ile senkron hareket etmeyi öğreniyor, wd saçma sapan dolanıyor gibi geliyor:D ne yapmam gerektiğini çözemedim wdde de:D veyahut wd konusunda aşırı beceriksizim.

    geçen rastgele bir gr partiye girdim public'ten, clanımın adı"turk", adamlar turk kelimesini görünce başladılar küfür etmeye ve partiden attılar. ırkçılık ve küfürden şikayet ettim ama tahmin edeceğin gibi geri dönüş yapılmadı, blizzard şikayetler konusunda niyeyse kendisine yakışanı yapmıyor malesef...
    "keen" konusunda haklı olman olası muhtemel, çünki vidyolarını izlediğimde öyle ahım şahım bir player'liği yok ama adam akıyor...
    lon buildi es geçtim artık zaten, sanırım bununla ilgili bir bug bile olabilir...




  • yakkr kullanıcısına yanıt
    Size geri dönüş yapılmıyor zaten. Karşı taraf ceza alıyor. Tahminen bir hafta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Size geri dönüş yapılmıyor zaten. Karşı taraf ceza alıyor. Tahminen bir hafta.

    Şikayet ettiğim kimse ceza almadı ama,beyanları ortadaydı bence bazı adamlar kayırılıyor.
  • haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Üstad takip ettiniz mi? Ceza alıp almadığını nereden biliyorsunuz? Blizzard'ın önceliği kesinlikle bu değil. Ama hakaret ve ırkçılığa tahammül yok. Bir iki ay sonra bile olsa ceza veriyorlar. Suç işleyenin elini çemçük yapıp cetvelle dik vuruyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Üstad takip ettiniz mi? Ceza alıp almadığını nereden biliyorsunuz? Blizzard'ın önceliği kesinlikle bu değil. Ama hakaret ve ırkçılığa tahammül yok. Bir iki ay sonra bile olsa ceza veriyorlar. Suç işleyenin elini çemçük yapıp cetvelle dik vuruyorlar.

    Yok benimkiler hakaretten değil,hakaret edenleri şikayet etmiyorum zaten, engelliyorum beni rahatsız etmesin diye. Şikayet ettiklerimin ikisi de program kullanımı ile ilgili idi,ZE klanında biri,diğeri de şu an aynı klanda olduğumuz ve hala şüphelendiğim eleman. Açıkcası banlanıp açılanlarda oldu bazı konularda bugları kullananlar falan, bunlarda ise yaptırım olmadı şahit olmadım yani.
  • haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Onlara yok zaten yaptırım falan. Ben iki sezon öteden beri, bu sezonla birlikte üç olacak, bir arkadaşımı şikâyet ediyorum. Kendisinin zaten dört beş arkadaşı var, benimle de tartıştığını unuttu galiba, ayda bir şikâyet ederim. Hobilerimdendir. Adamın şu an 2000 küsür paragonu var, oyuna çok farklı saatlerde arada sırada giriyorum ve her girdiğimde adam solo 79 yapıyor WD ile. Durumu da meşgule almış mis. Acaba ne olacak diye arkadaş listesinden de çıkarmadım.

    Blizzard'ın program kullananlara karşı yaptırımı yok diyemeyiz de, ne zaman ceza verir bilemiyoruz diyebiliriz. Toplu banladıkları için.

    Ama stream yapmayan casual oyunculara dokunacaklarını sanmıyorum.
  • Benimde tanıdıklarım var.. Hiç kullanmadım bot ama elemanın Bot la topladığı malzemelerden hellfire yapıyoruz habire.. Uzun zamandır kullanıyorlar ama ban yiyen olmadı daha aralarından.
  • Botla malzeme toplamak şahaneymiş. Bir de über yapabiliyorsa über olurmuş. Yine machine farm'lamak eskisi kadar sıkıntı değil de 5-6 saat aralıksız über yaptığımı bilirim. 450 tane organ vardı, hâlâ kullanıyorum, 220 tane kaldı.
  • arkadaşlar bir sorum olacak;

    benim tüm karakter slotlarım dolu. yeni karakter açamıyorum. ama sanki bir ara sezon karakteri açmak için bu slotların dolu olmasının bir etkisi yok gibisinden bir yorum görmüştüm, mümkün mü bu? yoksa ille bir karakteri silip onun yerine sezondan karakter mi açmam gerekiyor. sezon karakterini de hemen 70 level yapıp fazladan kasa bölümü için açmak istiyorum.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Silmenize gerek yok, sezon açarken eski bir karakteri seçebilirsiniz. Üstünüzdeki tüm eşyalar mesaj ile size gönderilir.

    Birde kasa açmak için sadece 70 olmak yetmiyor. Ben hardcore için söyleyebilirim, oldukça uğraştırıyor. Tahminim normal kısımda da çok kolay değildir. Sezonun bitmesinede 15 gün kaldı.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    hmm, kasa açmak için 70 level olmanın yanında başka şeyler de istiyorsa kalsın, hiç uğraşmaya değmez o zaman. ben sadece 70 olmak yeterli diye biliyordum, eğer değilse başka bahara.
  • Şimdi sezonda kasa açılınca non season'a da açılıyor ya hani. Sezon'da arkadaşlar o kasayı açmazsalar bir daha o kasa slotuna sahip olamayacaklar mı?

    Ne kasa dedik şu ortamda ya.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Gelecek sezon görevlerinde ödül olarak kasa slotu verilirse yine açanlar açmayanlardan fazla kasa slotu alanına ulaşmış olurlar. Yani bende şuan 7 iken gelecek sezon 9 olur misal. Fakat yeni başlayan daha yeni 7 yapar. İşin özü almayan kalmasın, bir zorluğu yok sezon görevlerinin sadece 2 qonquest istemesi zor olanı. O da uğraşılsın bir zahmet görüşündeyim.

    Benim merak ettiğim bu sezon görevleri nereye kadar gidiyor, verdikçe rengarenk portrait veriyor, bu sezon 2 kasa slotundan daha fazla veriyor mu ?
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Sezon 6'da iki kasa slotu mu verecekmiş yahu?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Yok yahu, yeni güzel bir portrait ve bayrak diğeri verecek. (https://www.youtube.com/watch?v=bA9YFiDz3IU ) Sezon oynayanlar extra 1 slot fazla aldı işte qonquest yaparak. Sezon görevi olarak verildiği için sezon dışında alınacağını sanmıyorum.

    Yeni pet ve kanatlar geliyormuş, bazı bossları keserek ulaşabileceğiz. Birkaç goblin var onları kesince güzel uçan kuru kafa şeklinde pet veriyormuş. Bakalım yeni sezon bol kanat ve pet içeriyor olsa gerek. Fakat extra slot yoktur. Efes extra vardır.
    bkz:https://www.youtube.com/watch?v=Avxhq4-DvDk burda gördüm abi valla uydurmadım.




  • WaapS kullanıcısına yanıt
    qonquest ne qanqa yhaa xd .s.s

    Sezonun şu cazibesi ve kalabalığı olmasa oynamayacağım da arkadaş herkes sezonda yahu.
  • Böğmingım aksanı ile konuşmaktan bademciğimi yuttuğum klanımdan ayrılıp non season bir klana katıldım ve bu sorunu çözüverdim.

    Kabile şefinin 3200 küsür paragonu var. O kadar paragonla kim bilir kaç tane Afrikalı çocuk doyardı.
  • Ring of Emptiness'ın %300'e çıkartılmasından sonra WD'ler çok güçlendi. İlk denememde 85 ve 90 yaptım PTR'da. Sanrıım fishing ile 94 falan yapabilirdim ama lag ve server problemleri sebebiyle sıkıldım. Birinci 97 yapmış ben leaderboards'ta üçüncüyüm şu an. 97 yapmak için 2700+ paragon lâzım, 1680 ile bu kadar oluyor. Witch Doctorların toplanma noktası (Feel'da voodoo)




  • ''bakuli jungle wraps''

    bu kemer normal oyunda mı düşüyor yoksa bountyden mi? sezon itemi mi yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.