Şimdi Ara

Wizard Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
98.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eline sağlık çok güzel bir anlatım olmuş.
  • ya benim bi sorum olcak 53 lvl bir cleric charım war bardı 22 de bardı kapatıp wizard acmam kolay olur mu yada söyle söyleyeyim dogru olur mu...cok sp gerekir mi..



    tesekkürler..
  • Flara emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş.bide şu DUAL AXE olsa ne güsel olurdu hee
  • arkadaşlar bu avrupa charlar benim kafamı dağıtıyor... 73 lv nuker charım var ondaki gibi bufarı nasıl açacamki o kadar araştırdım bulamıyorum.
  • Eline sağlık.Çok güzel bi rehber çok işime yaradı.
  • arkadaşlar wizard yapılandırırken sp farmı nasıl ne zaman yaptınız yada yaptınızmı? sp farm yapma sıkılığını biri acıklarsa sewinirim
  • fire trap pvp de işe yaramıyo mesleklerde işe yararmı acaba
  • kac sp gerekli 80de bu skilleri max lamak icin?
  • herkese merhaba rehber çok güzel olmuşda benim süpersonik 2 sorum var
    240k spyi yaptım ben diyelim 90 lvle kadar gelen spleride mi kullanıcam yoksa sadece bu skilleri açmak için mi 240k sp gerekli????
    şuanda 7 gapla lv 39da farmdayım 9 gap olunca sp ticket alıp penonlarda taxiye girmeyi düşünüyorum ticketın günlük süresi bitene kadarda taxide kalırım tahiminen ne kadar tamamlarım 240k spyi
    TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK İYİ Bİ REHBER OLMUŞ
  • kara içindekilerin hepsi fullenicekmi ?
  • saplam olmak istiyorsan evet çok wizard kastım 86 lwl war suan
  • piton bi pm atabilirmisin bişey sorucam onemli bilgi
  • fire ball gibi şeyle cold arrow gibi seye vermedmeiş ama onsuz kasılması cok zor deiglmi bu bana mantıksız geldi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nirvana16

    öncelikle çok detaylı bir çalışma
    soruma gelince
    senin dediğin gibi bir tane char açtım cleric skillerinde 8 sıradakini çalıştırmam için light armor ve cleric rod kullanmadığım için hata veriyor ama robe giymeli ve staf kullanmalıdır demişsin. bu durumda ne yapmam gerekiyor



    Bir Cleric Rod alıp kullanabilirsin.Wizard için tekrar Staff.Üstündeki kıyafet sana sadece bir takım + lar kazandırır.
  • aL sana bnden Bi Wizard SS 5 Gap Var =)






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hYpNoSs -- 12 Temmuz 2008; 16:07:30 >
  • Güzel Rehbermiş Yeni Gördüm Daha
  • Hepinizin ellerine sağlık dostlar çok güzel bir paylaşım olmuşZaten bladerdan sıkılmıştım Wizarda başlıcam
  • selamlar arkadaşalr ellerinize sağlık çok güzel olmuş rehber. ben de bu oyuna yeni başladım bu yüzden bazı terimler bana hala yabancı mesela "gap" filan sp farming olayını da hala anlamış değilim.. bu arada wizard açtım ama pek sağlam char değil gibi evet kendi lvl ve daha alt lvl da yaratıklara karşı vuruş gücü epey iyi ama giant kesmeye kalktığımda kolayca yatıyorum.. ayrıca skilllerde ne yapacağımı şaşırdım genlde fire çalışıyorum ama eart skiline de vermeye başladım... wizard ın yanısıra cleric açıyorum. ayrıca elimde birikmiş skill point olmasına karşın bunların hepsini dağıtamıyorum bile illaki 2 lvl skil yükseltince elimde kalan dağıtamadığım skiller için lvl atlamamı istiyor. bir de bi sorum daha olucaktı ben chine karakteri de açtım glavier di. orda can pot basarken oldukça seri ama avrupa wizardında iksir kullanınca bir sonraki için 15 saniye geri sayım var normal mi bu yoksa bi ayar felanmı var aydınlatırsanız sevinirim... seri halde can iksiri kullanılmıyor mu yoksa wizardlarda?




  • Süper bir konu:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: magnificent35

    selamlar arkadaşalr ellerinize sağlık çok güzel olmuş rehber. ben de bu oyuna yeni başladım bu yüzden bazı terimler bana hala yabancı mesela "gap" filan sp farming olayını da hala anlamış değilim.. bu arada wizard açtım ama pek sağlam char değil gibi evet kendi lvl ve daha alt lvl da yaratıklara karşı vuruş gücü epey iyi ama giant kesmeye kalktığımda kolayca yatıyorum.. ayrıca skilllerde ne yapacağımı şaşırdım genlde fire çalışıyorum ama eart skiline de vermeye başladım... wizard ın yanısıra cleric açıyorum. ayrıca elimde birikmiş skill point olmasına karşın bunların hepsini dağıtamıyorum bile illaki 2 lvl skil yükseltince elimde kalan dağıtamadığım skiller için lvl atlamamı istiyor. bir de bi sorum daha olucaktı ben chine karakteri de açtım glavier di. orda can pot basarken oldukça seri ama avrupa wizardında iksir kullanınca bir sonraki için 15 saniye geri sayım var normal mi bu yoksa bi ayar felanmı var aydınlatırsanız sevinirim... seri halde can iksiri kullanılmıyor mu yoksa wizardlarda?


    1) skillerinin mastery level ıyla kendi level ın arasında fark bıraktığında sp farm yapmış olursun. o aradaki farka da gap denir. örneğin aradaki far 5 ise 5 gap bırakmış olursun. bu şekilde aradaki farı ne kadar fazla bırakırsan o kadar cok sp aynı oranda az exp gelir. 9 gaptan sonra daha fazla gap bırakmanın bi anlamı olmaz, gelen sp artmaz.

    2) wizard vuruş gücü yüksek fakat defansı zayıf bi karakterdir. kendi lv ındaki pt, giant moblarını kesmen çok zor. phy attack yapan mob lardan daha az damage alayım diyosan cleric sayesinde light armor giyebilirsin üstüne. lightning serisinin 2. skilli de yardımcı olur sana kendi lvındaki pt moblarını kesmende. %80 ihtimalle mob u fear status e sokuyor bu skill, mob 10sn boyunca sana hiçbişey yapmıyor.

    3) kasarken fire - cold kullanmanı tavsiye ederim, baya kullanışlı oluyor. uzaktan yavaşlatır - dondurursun mobu, sonra fire la yüksek damage verirsin.

    4) eu charlar da pot 15sn de bi basılıyor, bi ayarı yok bunun.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.