Şimdi Ara

Wo Long: Fallen Dynasty {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hangi çözünürlükte akıcı ve ekran kartı ne ? ben kürekli versiyonu 6900xt ile 2k'da sabit 60fps ile çalıştırabiliyorm. 4K'da 60 olmuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 10 Mart 2023; 1:17:51 >
  • 1080p oyun içi grafik ayarları en yüksekte. Ekran kartı rtx 3060 ti. Nvidia control panelden 80 Fpse sabitledim. Düşüş olmadan akıcı bir şekilde oynuyorum. Banner menu ve oyunun açılışındaki ana menude ekran kartı sıcaklık değeri çok yükseliyor. Bunun dışında oyunu oynarken herhangi bir sorun yok.

  • kortor K kullanıcısına yanıt

    genel bir performans sorunu var zaten oyunun. amd yeni driver çıkarttı nvidia yı bilmiyorum. bu arada sabit 90fps daha mantıklı 80'den

  • Oyunu biraz daha oynadım ama bende sekiro oynama isteği uyandırdı. Sekiroya başladım tekrardan.
    Maalesef yapılmak istenen güzel ama olmamış. Umarım bir sonraki oyunları çok daha güzel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun daha en başındaki Boss`u geçebilmek için 2 gün boyunca 200 deneme yaptım. Boss ikinci aşamaya geçince atakları bir türlü anlayamadığım için ne zaman deflect yapmak gerektiğini de bir türlü kestiremedim. 200 kere Öldükten sonra pes ettim. Bu oyun bana göre değil deyip sildim.  Bu boss`u geçebilene büyük saygı duyuyorum, ben bu tür oyunlar için fazla beceriksizim arkadaş. Yapabilene saygılar efendim. Not: Bu arada keyboard ve mouse ile oynadım. Sanırım bu da zorluğu 10 kat falan arttırıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 11 Mart 2023; 13:59:13 >
  • arkadaşlar oyun nasıl zorluk durumu souls lar kadar zor mudur aynı tip bir oyunmu

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Zorluk derecesi kişiden kişiye değişir diyebilirim, Elden Ring'de de çileden çıkaran bosslar vardı bunda da var ama Wo Long biraz daha dikkat istiyor gibi özellikle deflect mekaniğine alışırsanız zorlanmadan ilerleyebilirsiniz. Meşhur "atlı boss"tan sonra pek zorlanmadım hatta bazıları gereğinden kolay olmuş gibi ya da pratik yapa yapa öğrenmişim oyunun mekaniğini.  

  • Katze kullanıcısına yanıt

    tşk ederim cevap için

  • evohan kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.


    Bu arada oyun gerçekten güzel olmuş ama Dark Souls ya da Elden Ring gibi defalarca oynattırır mı bilemedim. Game Pass varsa kesinlikle oynanır, tam fiyattan satın alınmaz Elden Ring varken.

  • Katze kullanıcısına yanıt

    evet gamepass var oradan deneyeceğim sanırım

  • Katze kullanıcısına yanıt
    Atlı bostan sonra 1 boss da zorlandım oda tek attığı için zorladı bi generaldi sanırım dong zhounun bi generaliydi adını şimdi hatırlayamadım elinde mızrak vardı döne döne kombo yapıyor yıldırımlar düşürüyordu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt
    Bu firmanın bütün oyunları bu sekilde hocam. ninja gaiden den beri bu sekilde. tüm souls serileri, bloodborne vs. yalayıp yuttum ancak bu team ninja/koei tecmo oyunları banada cok cok ters geliyor.kesinlikle oynayamıyorum. nioh ta 2.boss a kadar zor bela geldim, yarasa magarası gibi bir yer; yok abi ceyreğini bile alamıyorum canının. enteresan bi durum:)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    En kolay boss ya o ilk boss bile daha zor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamepasste online hata veriyor. Var mi bu sorunla karsilasan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu öküz kafalı bossu geçmenin kolay yolu nedir arkadaşlar. 6. bölüme kadar geldim maalesef bu bossta kaldım. Oyunun en büyük sorunu rakibin hareketlerini tam olarak görememek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt

    oyunu NG+da da bitirmiş ve çok beğenmiş biri olarak oyundaki her boss için vereceğim tek tavsiye deflect :) kullandığın silaha göre daha ince mekanikleri deneyebilirsin ama oyunun ana mekaniği olan deflect her şeyin üstünde. Bir de o boss özelinde şunu söyleyebilirim, kombat esnasında bazen kendini bossun yan taraflarında konumlanmış bulabilirsin. O pozisyon çok kötü, kıllarıyla patır patır vurur. Bu yüzden yan ksımlarında konumlandığını farkedince hemen pozisyonu düzelt ve önüne geç. Önünde kalarak her şeyi deflect et. Ayrıca o boss lightning hasarına karşı zayıf, buza karşı dirençli. İstersen lightning büyüleri ve lightning enchanted silah ile daha fazla vurabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 26 Mart 2023; 14:38:20 >
  • kortor K kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkür ederim.

  • arkdaşlar co op çalışmıyo mu yoksa oyuncu mu yok ne birine yardım edebiliyorum nede başka oyuncunun dünyasına invade olabiliyorum

  • ilk boss'u zar zor geçmeyi tam başardım ki eleman gaza gelip canını yeniledi, hasssbinallah deyip sildim oyunu. daha geçen gün sekiro almıştım, o da böyleyse boşa gitti paralar.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.