Şimdi Ara

Wolf of Wall Street Jordan Belfort’tan XRP fiyat tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wolf of Wall Street Jordan Belfort’tan XRP fiyat tahmini



    Wolf of Wall Street olarak tanınan milyarder yatırımcı Jordan Belfort, popüler kripto para birimi XRP hakkında açıklamalarda bulundu. Eski bir broker olan Jordan Belfort, iyi bir XRP destekçisi olarak biliniyor.



    Ayrıca Bkz.Ethereum’da yakılan token miktarı üç gündür rekor kırıyor



    Kısa bir süre önce kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada XRP için heyecan verici bir fiyat tahmininde bulundu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kayıt dışı menkul kıymet satışı gerçekleştirdiği iddiasıyla dava açtığı Ripple’ın XRP’sinden altı haneli miktara sahip olduğunu belirtti.






    XRP topluluğunun kendilerine katılması için çağrıda bulunduğu Jordan Beldfort ayrıca XRP için fiyat tahmininde bulundu. XRP’nin ilerleyen süreçte 10 doları göreceğini iddia etti. 



    2018 yılında kripto paraları dolandırıcılık olarak gördüğünü belirten Jordan Belfort şu anda iyi bir Bitcoin ve NFT destekçisi.




    Kaynak:https://u.today/wolf-of-wall-street-jordan-belfort-thinks-xrp-price-could-hit-10







  • Dünyayı bilemem ama türkiyede emeğin karşılığı koca bir hiç. Başımızdakiler yüzünden ne emeğin değeri kaldı ne alın terinin asgari ücret 250 dolara düşmüş. Memurların emeklilik ikramiyesi 130bin tl bi tane sıfır otomobil alamıyorsun. Eskiden 2+1 daire bile alınıyormuş emeklilik ikramiyesinden...Millette haliyle borsaya girişti kolay para derdine düştü...

  • arzı çok olduğu için o kadar yükselmez Wolf of Wall Street Jordan Belfort’tan XRP fiyat tahmini 

  • "2018 yılında kripto paraları dolandırıcılık olarak gördüğünü belirten Jordan Belfort şu anda iyi bir Bitcoin ve NFT destekçisi."

    Demek ki kendisi de katılmış dolandırıcılar arasına.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wolf of Wall Street Jordan Belfort’tan XRP fiyat tahmini
  • Daha 1.10 doları geçemiyor 10 dolar olsun kendimi....

  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Tam rez alınacak yorum :D

  • 2017 düşüşünde öyle bir düştüki dolandırıldı herkez :) o yüzden öyle demiştir.

  • Şuan ki Dünya'nın durumu üzücü doğrusu. Herkesin derdi kolay para, el emeğine ve el işine değer kalmadı. Herkes kriptodan, oradan buradan köşeyi dönme derdine düşmüş durumda.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Dünyayı bilemem ama türkiyede emeğin karşılığı koca bir hiç. Başımızdakiler yüzünden ne emeğin değeri kaldı ne alın terinin asgari ücret 250 dolara düşmüş. Memurların emeklilik ikramiyesi 130bin tl bi tane sıfır otomobil alamıyorsun. Eskiden 2+1 daire bile alınıyormuş emeklilik ikramiyesinden...Millette haliyle borsaya girişti kolay para derdine düştü...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.