Şimdi Ara

Wolfenstein: Youngblood [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kruezberq kullanıcısına yanıt
    Evet var.
  • Oyunun en güzel yanı aksiyon kısmı olmuş. Pc için standartların altında bir oyun olabilir ancak psde oynarken ben çok zevk aldım. Şahsen zorluk seviyesini orta seviye falan yaptığımda hem çok zevk verdi hemde bazı yerlerde de zorladı. Tek sıkıntı ya hu kardeş ölünce hem mermi bitiyor hem baştan başlıyorsun. Adamlar heralde kolay modda bile zorlansınlar mantığıyla yapmışlar. Ne bileyim kaldığımız yerden devam etsek oyun çok mu kolay olacak. Madem baştan başlıyoruz. Mermiler de baştaki hale dönsün. Diğer serilere göre pasif kalsa bile yine wolfenstein aksiyon noktasında bence tom clancy ile birlikte en iyi oyunlardan birisi.
  • Yahu ne güzel bekletiyordum ben bu oyunu kenarda. Oynamayacaktım bir süre daha ama ne oldu ? madem evdeyiz başlayalım dedim. Demez olaydım. Başlarda ne güzeldi. Niye gömmüşler bu kadar yahu fena değil işte gideri var diyordum ama. AI tam bir gerizekalı co-op ya da hiç modunda yapmışlar oyunu. Zaten Toplam 4 görev var 4 yahu ayıp yani. Geri kalanı filler yan görev . Sırf level atla diye koymuşlar. Başlarda bu mermi süngeri düşmanlara dayandım ama hele son boss sinir krizine soktu .Gerizekalı yapay zeka kardeşle birleşince tam çile oldu. kesinlikle oynayacaklara ya co op oynayın ya hiç bulaşmayın diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

    Yahu ne güzel bekletiyordum ben bu oyunu kenarda. Oynamayacaktım bir süre daha ama ne oldu ? madem evdeyiz başlayalım dedim. Demez olaydım. Başlarda ne güzeldi. Niye gömmüşler bu kadar yahu fena değil işte gideri var diyordum ama. AI tam bir gerizekalı co-op ya da hiç modunda yapmışlar oyunu. Zaten Toplam 4 görev var 4 yahu ayıp yani. Geri kalanı filler yan görev . Sırf level atla diye koymuşlar. Başlarda bu mermi süngeri düşmanlara dayandım ama hele son boss sinir krizine soktu .Gerizekalı yapay zeka kardeşle birleşince tam çile oldu. kesinlikle oynayacaklara ya co op oynayın ya hiç bulaşmayın diyorum.
    Hocam bir önceki sayfada incelememe bakarsanız birebir aynı şeyleri yazmıştım zamanında Maalesef oyun co-op odaklı çıkarak ve senaryoya gereken özeni vermeyerek kendi ayağına sıkmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aklın yolu bir hocam 😎

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna bugun basladim,yan gorevlere gerek kalmadan ana gorevlerden yardirip gidiyorum, sanirim yarisi bile bitti oyunun :) imkansiza yakindir ama oyunu şu an oynayan var mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bugun bitirdim,resmen mermi manyagi oldum ya sikmaktan 🤣 nolur yenisi falan cikmasin bu seri burda bitmis olsun,dayanamayip alirsam simdiden yandim ✌ final boss kolayda oynamama ragmen zorladi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.