Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.881
Cevap
49
Favori
234.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siteyi yeniden açmışlar ama daha zamanları değilmiş. Organize oluyorlarmış ve bu dinlenme fırsatı onlara çok iyi gelmiş. Neye organize oluyorlar bilmiyorum, ama Shogun ne benim kendisiyle etkileşimimden edindiğim ne de Metin2 dev konuşmalarından edindiğim izlenimlere göre salak birisi değildir, hele hapse girmeyi göze alacak kadar Metin2 manyağı biri gibi gelmedi hiç. Projenin ardında kimler var öğreniriz bu senenin sonunda. Malum yılbaşı dönemini kaçırmak istemezler. Yoksa seneye bahara kalır gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

    Siteyi yeniden açmışlar ama daha zamanları değilmiş. Organize oluyorlarmış ve bu dinlenme fırsatı onlara çok iyi gelmiş. Neye organize oluyorlar bilmiyorum, ama Shogun ne benim kendisiyle etkileşimimden edindiğim ne de Metin2 dev konuşmalarından edindiğim izlenimlere göre salak birisi değildir, hele hapse girmeyi göze alacak kadar Metin2 manyağı biri gibi gelmedi hiç. Projenin ardında kimler var öğreniriz bu senenin sonunda. Malum yılbaşı dönemini kaçırmak istemezler. Yoksa seneye bahara kalır gibi geliyor.
    Koydukları screenshotlar buram buram MoW kokuyor. Hikaru beceriksizini farklı bir isimle tekrar göreceğiz gibi. Yine de WoM bu aga her türlü oynanır kaçarı yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana o uğursuzun adını anma. Şu Hikaruyla hiç yıldızımız barışmadı. Ne zaman ismini görsem başıma bir felaket geldi. Hay nerden söyledim nerden söyledim. Tayfun'a söyle de kalkıp gidelim.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 3 Kasım 2022; 16:12:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoM'un Q1 2023'te tekrar açılacağını iddia ediyorlar. Bakalım neler olacak.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 23 Kasım 2022; 23:37:19 >
  • https://metin2.dev/topic/29414-wom2-recruitment-thread-2022/#comment-151066


    Dear Metin2 Dev community,

     

    Following the closing stage of the original WoM2 server in March 2021, we have reached the conclusion that such jewel has not attained a fair closure. In that sense, some of the previous team members have decided to commit to the restoration of the World of Metin2 server and reached a stage where, in order to progress with our project, a broader team of passionate, talented & energetic individuals is necessary. Our first product has been enjoyed by thousands of players and has reached numbers as high as 2500 players online on a daily basis, and we would like to further surpass our previous creation. You will work in a fun, fast-growing business with tremendous growth potential, and you will play a crucial role in our success over the next years. With that being said, if this offer appeals to you, and you are an avid enjoyer of the classic feeling Metin2 stimulates, we invite you in our new home.


    Sevgili Metin2 Dev topluluğu,


    İlk WoM2 sunucusunun Mart 2021'deki kapanışının ardından, bizler böyle bir mücevherin adilane bir neticeye ermediği sonucuna ulaştık. Bu anlamda, World of Metin2 sunucusunun eski ekip üyelerinden bazıları sunucuyu restore etmeye karar verdiler ve projemizde ilerlemek için tutkulu, yetenekli ve enerjik bireylerden oluşan daha geniş bir ekibin artık elzem olduğu bir noktaya vardılar. İlk ürünümüz (esas WoM2) binlerce oyuncu tarafından beğenildi ve günlük olarak 2500 çevrimiçi oyuncu sayılarına kadar ulaştı. Biz de önceki yaratıcılığımızı daha da ilerletmek istiyoruz. Muazzam büyüme potansiyeline sahip ve hızla büyümeye devam eden, eğlenceli bir işte çalışacak ve önümüzdeki yıllarda başarımızda çok önemli bir rol oynayacaksın. Bunlarla beraber, eğer bu teklif size hitap ediyorsa ve Metin2'nin uyandırdığı klasik duyguya tutkuyla hayransanız, sizi yeni evimize davet ediyoruz.


    En son Tian2 faciasıyla WoM2'nin eski üyesi Clairmont'un çöküşünü izlemiştik. Bir insanın sadece yetenekli ve tutkulu olması, aynı alanda önceden başarılı işler çıkarması, her işte başarılı olacağı anlamına gelmiyor. Maddiyat, disiplin, titizlik, iş ahlakı vs. yoksa istersen bütün oyunu tek başına yürütecek yetiye sahip ol, yine yetmez; yıkılır, çakılır, biter kalırsın. Umarım benzeri bir sona tanık olmayız burda da. Zaten başlangıcından belli olur bitişi bu gibi projelerin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 26 Kasım 2022; 0:16:9 >




  • başlıyımda aklınız başınıza gelsin

  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!discord
    Join the World of Metin2 Discord Server!
    https://discord.com/invite/wom2
  • @fushen yazmış açılacak diye, geldim hemen konuya. Yaz dönemi oynanır bence, hafif vakit geçirmelik. Yine büyük bir hype ile başlar sonbahar döneminde duraklamaya girer diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! 



    Wom için o durum klasik zaten. Kışın hype söner baharla beraber sonraki kışa kadar server için yoğun sayılabilecek bir popülasyonla devam eder World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! . Çakmaları gibi başta dengeyi tutturamayıp 2 haftada kendi sonunu getirmesin yeterli World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! 

  • Şubat 15den sonra diyorlar açılış tarihine.. Kaldı 1 ay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt

    sana oyun başlamadan hediye hesapmı geldi niye başlıcakmış gibi konuştun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir sunucuya benziyor. Denemeyi düşünüyorum.

  • westcat kullanıcısına yanıt

    Çünkü başlıcam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westcat kullanıcısına yanıt

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyorum acaba discorddaki Lyra adlı insan ucubesi burada mı? Dev-diarydeki leş gibi güncellemeleri eleştirdiğim için önce mesajımı sildi, ardından hiç hakaret olmamasına rağmen tartışırken discord sunucusunda sırf kendisine cevap yazamayayım diye 1 haftalık ban attı ki argümanları zırvadan öteydi. Bu maymun zekasında WoM2 geçmişinden faydalanmaya çalışan yönetim yüzünden servera başlamayacağım. Kendisi zaten beni muhtemelen biliyordur ancak WoM2'yi oynayıp oynamadığımı çok merak ediyorsa eski sayfalara gidip 2015'te bu serverı oynadığımı da görebilir.


    Banladıktan sonra özelden kendisine hak ettiğini söyleyince de hakaret etti olur tabi. Daha başlamadan böyle olacağı belliydi. Eskisi gibi yenisi de eleştiri kaldıramayan bir grup.


    Not: Oynayacaklar Türkçe destek verdiğini iddia eden zat ile tartışmaya girmekten kaçınsın çünkü bir derebeylik kurulmuş vaziyette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushen -- 15 Şubat 2023; 14:16:47 >




  • Fushen F kullanıcısına yanıt

    Nicke bakma hocam aynı insan bile olabilir.Çok niş bir kitlesi var zaten dönüp dolaşıp aynı adamlara denk geliyosun, yabancılar için bile durum aynı.

  • "Altı üstü oyun" oynayacaksınız, daha açılmadan bu kadar ağlamaya gerek yok. 31 Mart'ta sahnedeyiz.


    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt

    esecezmi peki

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolye iyimiş 96 uno sağ iki kapı değişen takas?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 28 Mart 2023; 9:37:59 >
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt

    olr


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.