Şimdi Ara

Wordpress Google indexleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba
    Yeni Kurduğum sitemi Google 3400 sayfa indexlemişti fakat ben internette yaptığım araştırmalar sonucu birkaç eklenti ekledim ve google 3400 adet indexlediği sayfamı 2200 e düşürdü.
    daha önce wp super cache yüklü olan wp sitemin üzerine ben all seo one ve google xml site map aynı anda yükleyip ayarlarını yaptım gerekli dosyalara yetki verdim seo meta taglarını girmeye başladım bütün yazıların ancak bir anda googlede 3450 adet indexlenen sayfam 22450 sonrada 2200 e düştü. Bunun sebebi ne olabilir ?
    Şimdiden yardımlarınbız için teşekkürler.



  • O normaldir. Bir anda binlerce konu açıldıysa hepsi birden indexlenir sonra yavas yavas sağlamlaşır. Hazır veritabanı yüklediniz sanırım?
  • Evet wordpress kullanıyorum hazır veri tabanı ve xml site map i kaldırınca düzeldi. Fakat tekrar yükledim çünki yüklü olmayınca bu sefer çok fazla 404 yiyorum son güncellenen başlıkları falan sitemap olamadan google algılamnıyor bu sefer postu google hataya alıyor. Yanlız 22bin olan indexlemem dün google xml site map yükleyip google robota tekrar site incelemesi istediğim andan itibaren yaklaşık 12 saat sonra indexleme 3000 e düştü sanırım zamanla site haritası oluşana kadar sağlam şekilde baştan indexlicek sabredicem artık.



    Birde Şöyle bir sorunum oldu onunda sebebini bulamadım araştırıyorum. 1 ay oldu sitemi açalı ve günlük 450 hit alıyordum içeriklerim güncel ve özgün yazılar kullanıp etiketleride içerikle doğru oranla giriyorum. 4 gün önce bir anda sitemin günlük hiti 150 ye düştü. Bunun 1 sebebi twitter hesabımın site etiketlerimin üzerine çıktığını farkettim. Hemen twitter hesabımdaki sitemin adını değiştirdim çünki site adım google dan baya arattrıamalarda hit getiriyordu. 2. sebebi de google dalgalanması olabileceğini düşündüm. Sanırım bu google bizim gece uykularımızı kaçıracak. zamanla sitenin etiket sistemini oturtmak için birde etiket avcısı eklentisi kurdum bu eklentide google da benim postları bulan kullanıcıların bulduğu arama kelimesi ile ilgili birkaç varyasyon otomatik etiket ekliyor.

    Başka ne gibi sebeplerden dolayı hitim düşmüş olabilir fikir sunabilecek varsa bende zamanla deniyerek sizinle buradan paylaşabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trisa82 -- 25 Mayıs 2012; 16:41:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.