Şimdi Ara

Wordpress tema özelleştirmek ve iade etmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben wordpress den ücretsiz bir site açmıştım daha sonra .wordpress uzantısını kaldırdım. uzun bir süreden sonra ilkkez 79$'a bir tema aldım ama özelleştirme yapamıyorum maalesef. bir host firmasından alıp temayı kendimiz upload ettiğimiz zaman bize bütün özelleştirme hakkını veriyor. ama wordpressin kendisinde aldığımız zaman bu hakkı vermiyor çok kısıtlı özelleştirmeler var. hostda yaptığımız gibi gelişmiş düzenleme özelliği nasıl yapabilirim? veya iade edebilir miyim bu temayı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhee -- 15 Mayıs 2016; 1:13:35 >



  • Bence kendin bi host almalısınız. Bildiğim kadarıyla degismediyse wordpress uzantili oldugu icin tam özellik olmuyor. Uygun bir host bularak ona wordpress kurabilir ve temayı yukleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • revibil kullanıcısına yanıt
    hocam site alexa da 2 binlerde yer alıyor baya giriş yapılan bir site hosta geçmeye çalışmıştım fiyatını karşılayamıştım. ne yapacağım bilmiyorum
  • akhee kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,

    Öncelikle alexada 2000 gibi sıralarda bir siten varsa tebrik ederim. Özgün içeriğin var demektir ve bunu wordpress uzantılı alan adıyla heba etme derim. Kendi alan adını ve hostingini alıp tüm özelleştirmeleri yapabilirsin. Bunu karşılayamayacağını yazmışsın ancak aldığın temadan çok daha uyguna birçok hosting var. Yıllık 36TL'den başlayan fiyatlarla (reklam gibi oldu :) çok makul ve güçlü hostingler var. Wordpress taşıma ve kendi alan adınızla site kurma konusunda yardımcı olabilirim. PM atman yeterli.

    İade konusunda ise ingilizcen yeterli ise şu adresten bilgi alabilirsin.https://help.market.envato.com/hc/en-us/articles/202821460-Can-I-Get-A-Refund-




  • fikiret kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam temayı 30 gün içerisinde iade etme hakkımız varmış iade ettim onu tekrar. hosting konusunda da bize ayrılan bir alan oluyor o alan sürekli doluyordu yani neredeyse her ay sonu bizi arayıp alan hakkımızın dolduğunu ve bunun için para vermemiz gerektiğini söylüyorlardı bu yüzden tekrar wordpress'e döndük. şuan düşünmüyorum teşekkür ederim yinede :)
  • akhee kullanıcısına yanıt
    Sakıncası yoksa web adresinizi paylaşır mısınız? pm de atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.