Şimdi Ara

Workstation Ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar,
    DELL 7810 iş istasyonumuzda iki işlemci için toplam 8 slot ram takılabilmekte. Şuanda üzerinde her bir işlemci için 2x8GB ram bulunmakta (Toplam 32GB). Her bir işlemci için 2 adet olmak üzere 4 slot boş durumda.

    Ram yükseltmek durumundayız, öncelikli olarak sorum her bir işlemci için olan 4 slota 2x8GB dual'in yanına 1x16GB takmak her hangi bir sorun yaratırmı ?
    Ayrıca bir işlemciye 4x8GB takılıp, yeni alınacak 2x16GB da diğer işlemciye takılsa her hangi bir sorun yaratırmı ? 8GB lık ram almak istemiyoruz tüm slotları doldurmamak için fakat 8GB ve 16GB ramlar birlikte çalışırken problem olur mu bunu da bilmek istiyoruz.Bu arada tüm ramların çalışma frekansı aynı alacağız, yani frekans problemi yok. Sadece boyut ile ilgili soru işaretimiz var.

    Tecrübeli arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.



  • masaustu olsa anakartin marka modeline gore konusurdum. Daha once cift islemcileri tecrube etmedim fakat teoride bir islemciye bagli 8likler ile digerine bagli 16liklarin ayni frekans ve ayni cl gecikme ve ayni volt ta oldugu surece sorun olmamasi gerekir. Fakat bu anakartin destek sayfasindan kesinlikle teyit edilmelidir. onlarca para veriyorsunuz dell 7/24 destek veriyor onlara degilde buraya soruyorsunuz. Bence dell ile iletisime gecin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.