Şimdi Ara

World Cyber Games 2010'un Resmi Monitörü 3 Boyutlu Samsung Syncmaster 2233RZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Üstün oyun deneyimi için Samsung'dan gelişmiş teknoloji?


    World Cyber Games 2010'un Resmi Monitörü 3 Boyutlu Samsung Syncmaster 2233RZ



     


    Samsung'un 120hz'lik monitörü SyncMaster 2233RZ, dünyanın en önemli video oyun yarışması ve festivali World Cyber Games (WCG)'in 30 Eylül ? 3 Ekim 2010 tarihleri arasında Kalifornia'da gerçekleştirilecek Büyük Finali'nin resmi monitörü oldu. 60 ülkeden gelecek 500'den fazla katılımcının 10 farklı oyunda dünya şampiyonluğu için yarışacağı WCG'de Samsung, yarışmacılara SyncMaster 2233RZ monitor ile en son teknolojiyi sağlayacak.  


    Samsung Türkiye BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Samsung WCG'de sunduğumuz yenilikçi monitor teknolojimiz, tüketicilerimizin ve oyun severlerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılıyor. Oyuncuların SyncMaster serisi ile ilgili fikirlerini dikkate alarak  3D gibi oyuna gerçeklik katacak yeni özellikler ekledik. Enerji tasarrufu sağlayan ve çevreye zarar vermeden üretilen en küçük projektörlerden LED ekranlara kadar Samsung, tasarım ve özellik konusunda liderlik etmeye devam ediyor. WCG'de de oyunseverlere en yeni görüntü deneyimini sunuyor olmaktan dolayı gururluyuz."    


    2 ve 3 boyutlu görüntü sağlayan 120hz'lik Samsung SyncMaster 2233RZ, oyuncuları en ince detaylara   sahip gerçekçi bir dünyanın içine çekiyor.  3D gözlük ve ek grafik kartları ile bilgisayar oyunları anında 60 kare stereoskopik 3D deneyimine dönüşürken 120hz sayesinde hiçbir görüntükaybı da oluşmuyor. WCG Büyük Final'indeki tüm oyunlar, yarışmacıların heyecanını ve oyun

    tutkusunu en iyi şekilde karşılayacak 1680X1050 çözünürlükteki 22 inçlik Samsung 2233RZ

    monitörlerde oynanıyor olacak.


    Samsung 2233RZ monitörün Türkiye'de de satışı bulunuyor.


    Fiyatı: 625 USD + KDV


     








  • peki bur WCG de turkiyeyi kim temsil ediyor? etmiyorsa neden? Yosak samsung turkiyede satıs yapamadıgı için mi? yada tr ye deger mi vermiyor ?
  • Samsung YöneticiLeri Duyuyorsanız Ki duymalısınız türkiyedeki Satışlardan O kadar para Kazanıyorsunuz Ama Türkiye İçin WCG yi Çok Görüyorsunuz Arandığında İse Maliyetten Bahsediyorsunuz Türkiyeden KazanıLan O kadar Para Ne oluyor Peki ; Yaptığınızın Adı nedir ? Akıl İşi midir ? Bahanelerin Ardına Saklanmak mıdır ? Yoksa Cambaza Bak Cambaza Diyerek Türk oyuncuları uyutma İsteğiniz midir ? Nedir ASyın Samsung Yöneticileri Açıklama Yapmaktan biLe Aciz olmayın Türkiyeden Elde ettiğiniz paranın Hakkını verin , YeterLi Değeri Verdiğiniz gösterin!!!! WCGburak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.