Şimdi Ara

World of Tanks Blitz (Ana Konu) (349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.032
Cevap
33
Favori
141.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onlyone12

    Merhabalar
    Yaklaşık 5 Yıl önce oyuna başlayıp birkaç ay sonra 5k küsür savaşla bırakmıştım.Tabi Malum süreç tekrar bizi aynı yere döndürdü. Youtube'da Niko'nun gameplay videolarına denk geldiğimde nick oldukça tanıdık gelmişti. Galiba maçta rastlamışımdır deyip geçtim. Fakat yıllar sonra DH hesabıma girdiğimde nereden tanıdık geldiğini anladım :) . Selamlar

    Not: Galiba Chronos ban yemiş. Zamanında azar çekmişti bana bunlar nasıl stat. diye :)
    chronos ve teymur u unutmalayim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onlyone12

    Sizin Leo tutkunuzu bildiğimden size bir şey sormak istiyorum. PTA yı yeni aldım ve malum ki pek tat vermiyor stock hali :) Yaklaşık 58k Serbest DP mevcut, parça araştırmalarını ne sırayla yapabilirim ne önerebilirsiniz bu konuda?
    En güçlü parçalarından başlayayım dedim, işte malum Leo denince akla hız ve top geliyor. İlk hangisinden başlayayım acaba?
    Müsait olursanız benim stat. bakabilir misiniz? uzman Yorumuna ihtiyacım var. Fazla hırpalamayın lütfen
    Nick: Metal_Ejder
    kendi canindan fazla vurmaya odaklan, yutuptan oynanis videolarini izle.
  • Arkadaşlar whatsapp grubu var mı wot blitz oynayan siz sevgili oyuncuların üye oldugu
  • Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım birşeyler yapabilecek miyim. Bu aralar finallerim yaklaştı bir 10 gün sonra ancak geri döneceğim galiba.
  • Bugün WZ 113 ile ilk maçımı yaptım. Tankın topunu ve zırhını beğendim. Tam istediğim gibi bir tank çıktı.

    World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)




  • Wot blitz android launcher'ı tek kelimeyle rezalet. 75 mbps hızım var ama 5 mbps ile indiriyor saolsun. Storedan tek parça halinde indirseydi şimdiye bin kere inmişti...
  • Zamanında 1 yıldan fazla oynamış beceremeyince hevesimi kaybedip bırakmıştım. Şimdi tekrar heveslenip tekrar başladım. Güneş'in videoları izliyorum tekrar. Anlattıklarını dinlerken kolay gibi geliyor ama oyun esnasında ne yapmam gerektiğini bilmez şekilde kalıyorum. Bakalım hele. PC üstünden oynuyorum. Telefondan beceremiyorum.









  • Konuyu herkes terk etmiş... Steam üzerinden alım yapınca daha uygun fiyatlı olması gerekmiyor muydu? Telefondan ve steam üzerinden de aynı fiyat olarak görünüyor bende?
  • Steamle android ios fiyatları eşitlendi. Yani nerden alırsan al aynı fiyat
  • Eskiden öyleydi ne güzel onuda aynı fiyat yaptılar :(
  • Tüm tankları kasmak istiyorum. Şuan ki durum böyle. 7.5 ayda tüm tankları kasabilir miyim?

    World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)World of Tanks Blitz (Ana Konu)




  • Oyun 5-6 yıllık oyunculara tier 5 tank kasası 30 gün pre,600 gold ve 60k free xp veriyor arkadaşlar girip alın.
    yeni güncelleme gelene kadar kasalar duracakmış.

    yeni oyuncularada yılına göre pre gold,xp veriyor ama tank kasası vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 23 Haziran 2020; 21:57:11 >
  • World of Tanks Blitz (Ana Konu)

    30 gün vermedi.
  • 14 Temmuz 2020

    Oyundaki bot oranı Pubg Mobile'yı geçti. Eşleştirme sistemi maçları belirli tank ve seviye gruplarına göre yaptığı için yeterli aktif oyuncuyu bulamadığında direk maça bot dahil ediyor. Rakip veya kendi takımınız fark etmeksizin botlarla maç yapmak zorunda kalıyorsunuz. Birde ciddi anlamda oyun içinde bir dengeleme sistemi var. Ne kadar iyi oynarsan oyna, ne kadar iyi takım ile beraber olursan ol maç sistemi öyle hileli ki sana maçı kaybettiriyor. Stabil bir biçimde günde ortalama oynadığın 20 maçın 13-14'ünü kaybediyorsun. Her zaman galibiyet diye birşey söz konusu değil fakat söz konusu bot olayı maçları oldukça etkiliyor.

    Yeni başlamayı düşünenler vs. varsa aman uzak dursunlar. İnanın CS:GO'nun mevlanaları, PUBG'nin triggerleri daha keyif verir adama.
  • Ya arkadaş bu kredi meselesi canımı çok sıkıyor. T.10 tankı almak için oyundan bıkma seviyesine kadar oyun oynamak gerekiyor. Üstelik tankı almak bi yana dursun onun donanımları da cabası. Yaklaşık 1.5 2 m donanımlara gidiyor. Çok can sıkıcı bir durum. Sizler nasıl bu durumun üstesinden geliyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onlyone12 -- 15 Temmuz 2020; 16:57:2 >
  • Onlyone12 kullanıcısına yanıt
    Benimde ilk başlarda kredi sorunsalım fazlaydı.
    Şuan pre tank olarak jagtiger 8.8, M6 exp, t23e3 var. Genellikle M6 exp ile kredi kasıyorum(delişi muazzam olduğundan golda gerek olmuyor çoğunlukla)

    Kredi kasmak için önemli olan bir unsur hasar vurmak. Ben çok iyi bir oyuncu olmamakla birlikte exp ile yaklaşık 2k ortalama ile oynuyorum. Ve bu hasara yaklaşık her maç ortalama 50k kredi bırakıyor. Premiumsuz ortalama 30k felan bırakır.


    Tank kasarken Xp işini halledince alıyorum pre tankı, kasıyorum kredi. Bunun başka çıkar yolu yok. En iyi kazanç veren tankta olsa altında, gümüş direk olarak oluşmuyor. Maç oynamak gerekiyor.


    Seviye 10 tank ve o tankın donanımı için kredi kasarkende birikmiş kredi desteklerini kullanıyorum.


    Ayrıca diriliş modunda ciddi gümüş kazanabilirsiniz. Su100y ile 200k kredi çıkartmıştım birkaç maçta(kredi desteğide kullanmıştım). Löwe ile çok rahat 300k gümüşü devirenleride duydum diriliş modunda.




  • Bu arada benim de forum ahalisine bir sorum bulunmaktadır.
    Yaklaşık 100 liraya amx 30 prot alabilecek kadar altın toplaştırabiliyorum.

    100 liraya amx 30 prot değer mi yoksa bekleyip, reklamlardan altın kasıp 5,6 ay sonra tekrar geldiğinde mi alayım?
  • Onlyone12 kullanıcısına yanıt
    25 tane tier X tank aldım. Eğer iyi kasarsam günde 2m kredi kasabiliyorum.Az oynarsamda 1m kredi geliyor. Pre hesap + 8 tier güçlü bir pre tank gerekli

    pre hesabın yoksa görevlerle sertifikalar toplayıp bunları kullanabilirsin. Tek sıkıntı 8 tier iyi bir pre tank eğer yoksa etkinliklerden 6-7 tier pre tankları kolaylıkla alabiliyorsun.
  • T.8 pre tank olarak t34 ve jg. 8.8 var fena kredi bırakmıyorlar. Üstelik yıldönümünden de 30 günlük pre. Kullanıyorum. Söylediğinize bakılırsa pek alışkın olmadığımdan gerek. sürekli oynamak zorunda kalmak can sıkıyor. Umarım zamanla alışabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.