Şimdi Ara

wot v08 ve crysıs 2 için dizüstü bilgisyar önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar başlıkda söylediğim gibi sürekli online world of tanks ve crysıs 2 net şekilde kasmadan oynamak istiyorum. Mahalledeki arkadaşlar TOSHIBA QOS X870-11T veya asus g75 serisini önerdi ama pahalı ve ben sistemlerden anlamadığım için belkide söylediğim oyunlar için çok abarttılar. İşim gereği taşınabilir bilgisayar kullanmak zorundayım, 2500 tl ye kadar bütcem var bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • en iyi desteği bulmak için yakınındaki elektronik yerleri gez tek tek öneri iste en sonunda akşam önerileri siteden yazıp cevap bekle öyle daha iyi birşey bulursun
  • ben bu siteye güveniyorum antalyada oturuyorum vatan ve teknosaya gittim açıkcası şaşırdım orarda çalışan personel ancak benim kadar bi şeyler biliyor yani öyle paylaşımlı ve paylaşımsız ekran kartlarını ayırbiliyorlar :) ama hangi kartın gücünün hangi oyuna yeteceğini tam olarak cevaplamıyorlar bildikleri tek şey var performanslı bilgisayar istiyorsanız diyerek hemen 3000 ve üzeri bilgisayarların yanına gidiyorlar ve '' evet bu süper bilgisayar son model istediğiniz her oyunu açar '' vs. :) ezberlenmiş satıcı konuşmaları yapıyorlar. Güvenemedim ancak bu site sürekli aktif insanların ve oyun oynayanlarda olduğu için sizlerden yardım almak tecrübe kazanmak çok daha sağlıklı olur. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tg1389

    ben bu siteye güveniyorum antalyada oturuyorum vatan ve teknosaya gittim açıkcası şaşırdım orarda çalışan personel ancak benim kadar bi şeyler biliyor yani öyle paylaşımlı ve paylaşımsız ekran kartlarını ayırbiliyorlar :) ama hangi kartın gücünün hangi oyuna yeteceğini tam olarak cevaplamıyorlar bildikleri tek şey var performanslı bilgisayar istiyorsanız diyerek hemen 3000 ve üzeri bilgisayarların yanına gidiyorlar ve '' evet bu süper bilgisayar son model istediğiniz her oyunu açar '' vs. :) ezberlenmiş satıcı konuşmaları yapıyorlar. Güvenemedim ancak bu site sürekli aktif insanların ve oyun oynayanlarda olduğu için sizlerden yardım almak tecrübe kazanmak çok daha sağlıklı olur. Teşekkürler.

    mağazalar hiçbir zaman fiyat/performans ürünü öermezler.
    markalı pcalmayın.
    crisis 2 yi ben asus hd 5570ile oynuyorumki fiyatı 100 lira civarı, belki daha da ucuz.
    işlemci i52500 yeterlidir.
    taşınabilir derken siz laptoptan bahsediyorsunuz galiba.
    o konuda başka bölüm varmıydı burda?
    evet başka bir bölümde tartışılıyor,
    forumda arama menüsünden bakabilirsiniz.




  • tamamdır kusura bakmayın oradan yardım isterim artık teşekkürler
  • sorun değil,
    inşallah aradığını bulursun,
  • msı ge60 ve ge70 e bakın ge60 vatandan %25 ile 2100 civarı bişey oluyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.