Şimdi Ara

[SATILDI] Wotdehi WH-920 Aktif Gürültü Engelleyici Bluetooth Kulaklık ( Sıfır,Premium Ürün )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Wotdehi WH-920 Aktif Gürültü Engelleyici Bluetooth Kulaklık ( Sıfır,Premium Ürün )

    Wotdehi WH-920 Kulaklık satılıktır.Sıfır kutusundadır.Premium üründür.Fiyatının iki katındaki ürünlerden daha performanslıdır.


    İzmir içi elden,diğer illere havale sonrası aynı gün kargoya verebilirim.


    Fiyat : 999 TL


    Gelişmiş Aktif Gürültü Önleme Teknolojisi: Profesyonel aktif gürültü azaltma teknolojisi, trafik arabaları, uçak motorları ve yoğun sokaklar gibi ortam gürültülerinin çoğunu engellemeye yardımcı olur. Daha yüksek netlik ve sessiz ortam ile harika ses kalitesi sunar ve duymanız gereken şeye odaklanmanızı sağlar. Wotdehi ANC kulaklıklar, seyahatiniz, işiniz ve iletişim arayışınız için en iyi ortaktır. Sesli asistan, kablosuz ve kablolu modu destekler.

    Hi-Fi Stereo Ses Kalitesi: 40 mm Büyük diyaframlı Sürücü ile donatılmıştır, kablosuz kulaklık mükemmel ses kalitesi sunar, güçlü bas derinliği ve HD netliği ile müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Hangi durumda olursa olsun harika ses kalitesini duyabilirsiniz.

    Rahat Giyim ve Ergonomik Tasarım: Kulaklıklar süperdir, cilt dostu hafıza-protein deri ve kulağınızı en iyi konforla saran yumuşak yastıktan yapılmıştır. Dahası, kulaklık küçük boyutta saklanmak için katlanabilir ve ayarlanabilir kafa bandına sahiptir. Daha iyi bir kulaklık açısı için 180° döndürülebilir.

    Dahili Mikrofon ve Bluetooth 5.0 Çip: Yüksek kaliteli Mikrofon ile entegre edilmiştir ve eller serbest arama cevaplamanız çok kolaydır, telefonu elinizde tutmanıza gerek yoktur. Bluetooth 5.0, çoğu BT cihazıyla uyumludur, çok sağlam ve hızlı bağlantı ile 33 ayak içinde sinyal iletebilir. İşiniz ve günlük görevleriniz için parlaklığını hissedersiniz.

    Uzun Çalma Süresi ve Hızlı Şarj: Bluetooth ANC kulaklıklar, 600 mAh pil kapasitesine sahip uzun pil ömrüne sahiptir, 6 dakikalık şarj 2 saat çalma sağlar, güç tükenmeden müziğin keyfini çıkarmanız için 30 saatlik çalma süresine sahiptir. Tam şarj olması sadece 2 saat sürer.


    [SATILDI] Wotdehi WH-920 Aktif Gürültü Engelleyici Bluetooth Kulaklık ( Sıfır,Premium Ürün )


    [SATILDI] Wotdehi WH-920 Aktif Gürültü Engelleyici Bluetooth Kulaklık ( Sıfır,Premium Ürün )



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.