Şimdi Ara

WoW'a Başlıyorum Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam bugün WoW'a başlamaya karar verdim ama hangi paketler en mantıklı bilmiyorum birde Rus hesabı açmayı düşünüyorum mantıklı mı ? Yardımcı olursanız sevinirim :)



  • rus hesabı işini pek bilmiyorum ama diğer soruna cevap vereyim, oyunu oynamak için 1. si her ay oyun süresi alman gerekiyor bunu biliyorsundur 2.si oyundaki son paketi yani BFA ' yı (eski paketler oyunun ana sürümüne eklendi o yüzden almana gerek yok, sadece son paketi aldın mı yetiyor) alman gerekiyor.
    Sıfırdan hesap açtın diyelim, 20 levela kadar oynayabilirsin sonrasını oynatmaz oyun, eğer 1 aylık süre alırsan 110 levele çıkar oynama kapasiten ve 1 ay oynama süresine sahip olursun, eğer son paketi yani BFA(battle for azeroth) yı da alırsan o zaman 120 ye kadar oynarsın zaten oyundaki maksimum seviye 120.
    Ama sana şunu diyeceğim, 2 ay sonra shadowlands diye bir ek paket gelicek ve bu paket geldiğinde son paket shadowlands olacak, yani şuan son paket olan BFA oyunun ana sürümüne eklenmiş olacak, o yüzden BFA paketini alma çünkü zaten yakın zamanda eklenecek ana sürüme, sen çok oynamak istiyorsan 1 aylık oyun süresi al ve oyunda takıl zaman geçir, shadowlands geldiğinde sadece shadowlands paketini alarak oyuna herkes gibi devam edebilirsin. Boş yere BFA alıp paranı harcama yani.




  • Anladım teşekkürler peki oyunda gold kasarak oyun süresi almak zor mu ?
  • kpost kullanıcısına yanıt
    zor değil, zaman + bilgi
  • Rus hesabı mantıklı ama risklerini göze alıyorsan...

    Gold kasmak yeni bir oyuncu için en kötü 3. Ayda yapabileceği birşey üstelik sadece game time ile alıp başlarsan. Complete edition gibi bir paketi alıp başlasan 2. Ayda gold kasabilecek duruma gelebilirsin çünkü o paketin içinde 1 adet 110 1 adette 120 boost oluyor yani kafadan 2 charla başlıyorsun yanınada bir dh açıp 98lvldan 120 yaparsan 3 charla başlıyorsun oyunu 1 ayda anlasan o sırada 1 ana char kassan 4 charla raw gold vs yollarla rahatca aylık game time ını çıkartırsın rus hesap açmak istediğin için game time çıkartamasan bile en kötü 50tl ile game time alarak devam edersin...

    Shadowlandsın gelmesine 2 ay var bu demek oluyorki pre patch 1 aya gelir complete edition 310 tl ve 2 ay için verip almak boostlar dışında pek mantıklı değil yinede herkes shadowlandsı oynarken ben yavaştan arkadan gelir oyunumu oynarım diyorsan en kötü 3 ay beklemen gerek bfa nın aylık game time a eklenmesini aklında bulunsun yeni başlayacak bir oyuncu için karar vermesi zor bir durum yani...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 28 Ağustos 2020; 15:50:3 >




  • Uygun fiyata game time bulabilip alabilirim diyorsan ilk 3 ay için ve Rus hesabı açmayı da becerebilirsen neden olmasın olur.

    fakat Shadowlands ek pakedine de para vereceksin bu 3 ay dışında ondan sonra meslek kasar kendi çok kasmadan oyuna adapte olabilirsen devam edersin zaten.
  • Öncelikle herkese yanıtları için teşekkürler. Birkaç sorum daha olacak beni mazur görün :) 1.si Rus hesabının ne gibi riskleri var ? 2.si 3 ay boyunca gametime ile oynasam çok sıkılır mıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kpost

    Öncelikle herkese yanıtları için teşekkürler. Birkaç sorum daha olacak beni mazur görün :) 1.si Rus hesabının ne gibi riskleri var ? 2.si 3 ay boyunca gametime ile oynasam çok sıkılır mıyım ?
    Rus hesabı hakkında ana konu sayılabilecek bir konu var WoW bölümünde zaten oradan sorar isen daha faydalı olur.

    Sıkılma ise sana bağlı kendini çok fazla sıkmadan ve çok acele etmeden oynarsan sıkılmayabilirsin.

    Shadowlands Pre Patch'de çeşitli Irkları açmak için hiç bir engel olmayacak yeni oyuncular direk o ırkları açabilecek
  • Meraktan soruyorum. Sana RAF(recruit a friend) daveti atmak isteyen oldu mu özel mesajdan? Özelden teklif edenler muhtemelen yarı yolda bırakacak seni uyarayım da şimdiden.
  • kpost kullanıcısına yanıt
    Rus hesap adı üstünde rusyada yaşıyanlar için özel olarak ayarlanmış bir üyelik sistemi farklı bir ülkeden alındığı anlaşıldığında kapatılma riski var ve bununla ilgili hak talebinde bulunamazsın ileride belki rus acclar artık eu serverlarda oynayamayacak denilirse yine lag vs gibi sorunlarla karşılaşabilirsin yani her türlü şey olabilirde olmaya bilirde bunu bilerek başlaman da fayda var.

    İstediğin kadar sadece game time alarak oynamaya devam edebilirsin ama son paketi almadığın için o paketin verdiği şeylerden yararlanamazsın...

    Mümkünse oyuna raf linki veren birisi ile başla hem sana yardımcı olur hemde raf için gold yardımı isteyerek heirlom uçan binek vs işlerde kullanarak daha rahat edersin...

    Arkadaşın dediği gibi raf linkindede dilkatli ol gerekiyorsa battlenet adınınvarsa discordunu vs al güvenmeden hemen herşeyi kabul etmemeye dikkat et...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 29 Ağustos 2020; 17:53:32 >
  • RAF atacak kişide aranılan özellik nedir belki ben yardım edebilirim tabi Win Win olacaksa.
  • eu twisting netherde oynarsanız guildimiz var her türlü yardımı yaparız
  • Offical forumda bazı yorumlar legal oldugunu söylüyor. Forumda da çok uzun süredir rus hesabı ile oynayanlar var. Bende 2 yıldır rus hesabı mevcut. zaman zaman bu hesapla oynadım sonunda onca achievement puanı ve bir daha alınamayan mountlar oldugu için hep EU hesabıma döndüm ama bir süredir döviz kuru yüzünden rus hesabındayım. Shadowlands de rus hesabına aldım. herhangi bir sıkıntı yok.

    Yani rus hesabını Türklerden başka fazla kullanan olmadıgı için blizzard ın göz yumduğunu düşünüyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 31 Ağustos 2020; 21:4:49 >
  • Herkese merhaba, bende oyuna yeni başladım ve önemli bir konu var öğrenmem gereken. Shadowlandsin geldiği gün BFA game time'a anında dahil edilecek mi ? Yoksa SL nin geldiği günün ardından belli bir süre geçtikten sonra mı BFA ücretsiz erişime açılıcak? Örneğin SL geldikten 1 ay 2 ay sonra felanmı bfa game time a dahil olucak. Şuan bfa alıp almama kararını buna göre vereceğim önenli bi konu. Kesin bilgisi olan yazarsa sevinirim yanlış bilgilendirme olmasın 300 lirayı çöp etmeyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alen Doğu Gencer

    Offical forumda bazı yorumlar legal oldugunu söylüyor. Forumda da çok uzun süredir rus hesabı ile oynayanlar var. Bende 2 yıldır rus hesabı mevcut. zaman zaman bu hesapla oynadım sonunda onca achievement puanı ve bir daha alınamayan mountlar oldugu için hep EU hesabıma döndüm ama bir süredir döviz kuru yüzünden rus hesabındayım. Shadowlands de rus hesabına aldım. herhangi bir sıkıntı yok.

    Yani rus hesabını Türklerden başka fazla kullanan olmadıgı için blizzard ın göz yumduğunu düşünüyorum .
    ben bizzat rus hesabımdan girip desteğe ben türkiyede yaşıyorum vpn ile rus hesabı açtım dedim. sıkıntı olur mu dedim. tavsiye etmiyoruz bu yöntemi dedi destek. ne hesabımı kapadı ne banlanırsın dedi. göz yumdu direk. 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum rus hesabımı. vpn ile oyuna girersen ban atıyor sadece. o da rus hesapla alakalı bir durum değil. eu hesabıyla vpn açıp gene eu serverına girersen gene ban atar blizz.




  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Yani seninde dediğin gibi muhtemelen göz yumuyorlar. açıkçası ben uzun dönemde herhangi bir sorun çıkacagını sanmıyorum.

    Şu oyunu oynayıpta token çıkaracak vakti olan varsa EU hesabında kalsın yada yeni başlayacaksa EU hesabı alsın . Ancak İşten gelip oynayan , çoluğu çocuğu olan vakti kısıtlı adamın RUS hesabına geçmesinde veya almasında fayda var gibi görünüyor.
  • nacremila55 N kullanıcısına yanıt
    Bence ne zaman geleceğine takılmayın, şuan bfa kasmanın bir anlamı yok alın aylığı kasın 110 a sl gelince orda oynarsınız. Bfa ya ihtiyacınız olmayacak. Ama yok gold kasayım SL hazır olmam lazım diyorsanız o zaman başka. Ama tavsiyem budur.
  • Eğer RAF yapmak istersen ben buradayım 1 ay Gametimeda hediye edebilirim :)
  • emre510 kullanıcısına yanıt

    peki shadowland paketi almam diğer paketleri de içerir ve yeterli olur mu ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.