Şimdi Ara

Wow alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wow almayı düşünüyorum ve şuan ki indirim çok iyi gerçekten. Sizce alınır mı ? Warlords of Draenor aldığımda aylık verilen parada artış oluyor mu ve aylık ne kadar ödeme yapıyoruz ?



  • OzgurKlnc kullanıcısına yanıt
    Alıp almamak türü sevmenize bağlı ona kendiniz karar vermelisiniz bence ama ücret hakkında bilgi vereyim.
    Genelde çoğu kişi 2 aylık oyun süresi kodu alıp süre eklemesi yapıyor. 2 aylığı 60-70 arasında gidip gelir euro durumuna bağlı olarak.
    WOD'u almanızla aylık süre fiyatı etkilenmez. Oyuna başlarken önce ilk paketi almanız gerekir, buna dahil olarak 30 günlük oyun süresi hediye ediyorlar.
    Buradan sonrasında bir yandan her 2 ayda bir oyun süresi alırken, diğer yandan da yeni çıkan expansion paketlerini almanız gerekiyor(100-130tl arası olur fiyatları yine kura bağlı olarak).
    İlk pakette sağlam bir indirim var şu anda zaten 30 günlük süre de hediye geliyor. Onu alıp 90 levela kadar deneyebilirsiniz oyunu. Beğenirseniz 90-100 lvl içeriği için WOD, gelecek paketler ve oyun süresi alarak devam edersiniz oynamaya.
  • Oyunu çok seviyorum ve daha önce oynamıştım. Şimdi bu WOD'u almadan önce normal WOW'u alırsam eğer 90 levele kadar kasabilme şansını bulacağım ve 2 aylığı 60-70 Tl olacak. Peki WOD'u aldıktan sonra bu 2 aylık sürede ki para miktarında artış olacak mı ? Sadece WOD için para vereceğim ve 2 aylık ödeyeceğim tutar yine 60-70 TL arası mı olacak ? Birde WOD ile beraber 90 boost gibi bir özellik geliyormuş bunlar bende de olacak mı ?
  • OzgurKlnc kullanıcısına yanıt
    WOD almadan önce WOW alırsan 90 lvl'a kadar bir ay boyunca oynayabilirsin. WOD'u aldıktan sonra aylık ücret miktarında herhangi bir artış olmayacak. WOD'la birlikte oyun süresi verilmiyor, WOD alacaksın yanında ayrı olarak 2 aylık oyun süresi alacaksın(bittikçe her 2 ayda bir yine alacaksın oyun süresini). Oyun süresi ve çıkan expansion packler ayrı ayrı alınıyor. WOD aldıktan sonra 90 lvl boost geliyor, sadece 90-100 arasını kasman gerekecek.
  • peki oyun süresi nasıl işliyor ,mesela 2 ay geçti hiç oynamadım ama yine de almam gerek mi yoksa 2 ayda sadece 80-100 saat oynadım almama gerek yok mu,nasıl işliyor tam olarak ,anlatabilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.