Şimdi Ara

Wow Geri Dönme - Outland - Dostluk yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar wowu cataclysm firelands raidinin olduğu zamanda bırakmıştım.

    Ben wowa geri dönmeye karar verdim (pvp - pve) ikisinide rahat rahat yapabilmek için outland denen serverda oynuyordum zamanında. Wow solo olarak oynayıp zevk alınabilen bir oyun değil biliyorsunuz, kısaca kendime bu serverda birkaç arkadaş arıyorum hem oyunun yeni düzeninden beni haberdar edebilecek, hem güzel sohbet ortamlarına beni dahil edebilecek.

    Bir de kafamda birkaç soru var eski arkadaşlarıma ulaştığım zaman gerek türk gerek yabancı, oynanmaz artık iyice kötü olmuş vs. gibi şeyler söylediler bana, bu görüşlere şahsi fikirlerinizi öğrenebilirmiyim eskiye göre daha iyi ya da kötü olan şey ne ? Bir de yeni gelen patchide araştırdım classlara çok fazla değişiklik gelecekmiş level 90 değişikliklerinden haberdar olmadığım için 100 değişiklikleri için yorum yapabilmem zor, sizce oyunu nasıl etkiler neler olur kısaca oyunun son haliyle ilgili bilgilerinizi paylaşabilir misiniz ?







  • Klasik olacak ama bi TBC-LK zamanı gibi bekliyorsan bekleme ancak dedikleri kadar kötü değil .
    Oyun hiçbir zaman da kötü olmaz. Yerine koyabileceğin MMORPG yok . Skyrim online diyorlar ama onunda sonu GW2 gibi olur büyük ihtimal.
    Eskiye göre raidler ve dailyler sıkıcı .
    Oyun hala oynanır. Serverına göre rahatça pug bulursunuz ya da pvp yapabilirsiniz.
    Oyun gelen paket WoW'a tekrar LK zamanını yaşatacak,eski oyunculardan çoğunu döndürecek deniyor.Bilinmez tabi nasıl olur ama oyunu canlandıracağına eminim.
    Şahsen bende umutluyum WoD'dan.
  • Asagi yukari her cikan paket icin aynisi soylendi. Millet bu soylentilere kanip aldi,patlama oldu, sonra yine dususler.

    Tbc ve Wotlk lore olarak iyiydi. Cataclysm,eh iste. MoP hakkindaki dusuncelerim hic iyi degil.Zaten lkdan beri pve ile isim yok.

    Dailyler arkadasin dedigi gibi sikici. Mumkunse dengeli bir server bul. Tek oynamak zevksiz evet,ama Gank yemenin heyecani olmadikca daily yapmak hos olmuyor.

    Buyuk ihtimal wod da da ilk zamanlar oyuncular,artip yine azalacak belli bir zaman sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoP eski oyuncuları keyıf olarak sıkıntıya soktu doğrudur. Benim sana şahsi tavslyem Warlords of Draenoru beklemen. Notları okuduğum kadarıyla yeni expansionla eskiye ciddi bir dönüş var. Level cap artacak ama itemlardaki attribute oranlarıyla dengelenecek. Bir araştır derim
  • Şuanda oyuna dönersin en geç 2 hafta sonra tekrar bırakırsın oyun şuanda oynanılacak gibi deil mop tam bir hayal kırıklığı.Pvp desen ayrı bir dert sinir bozucu bi halde oyun. Wod u beklemelisin bizim yaptığımız gibi wod da yeni bi sayfa açarsın.
  • Paketin sonuna geldik şimdi başlaman gereksiz, çünkü yeni paketle pve ve pvp'nin mekaniğide değişicek yani Wod'a alışmak için şimdi başlaman yersiz.Eğer büyük darlık çekiyorsan git Diabloya başla o seni yeni pakete kadar idare edecektir.

    Wod için düşüncelerime gelirsek, söylemler herkes gibi beni de heyecanlandırdı.Özellikle Pve'nin zorlaştırılıcak olması ve Pvpde cc'lere büyük ayar verilicek olması oyun için umut beslememe sabep oluyor.Cata ve Mop'tan kesinlikle daha güzel olacağı aşikar ama Lk'nın ve Tbc'nin ne kadar yanına yaklaşır bilinmez.
  • Wod yaz bitmeden çıkmalıydı.
  • Sizinde önerilerinizle sanırım wodu bekleyeceğim, sanırım yeni bir class gelmesi planlanmıyor bu konuda doğru bir bilgiye mi sahibim ?
  • Aynen
  • Class çıkmayacak eski kötü grafikli ırklar 2014'ün WoW'una uyarlanıyor.. Şahsen bunun patch olması gerekirdi ama blizz her zamanki gibi çakallık yapıp new feature olarak sunmuş WoD'da.

    Keşke Moonkin ve Aquatic Form modellerine de el atsaydılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.