Şimdi Ara

Wow gold kasma 15k/h Leatherworking - Skinning (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz sizle bir iki run atalım. Ben 420 ilvl ile run atmaya başladığımda 4 dakika gibi sürüyordu her tur. Arada üç beş item kasarak 435 civarına geldim şimdi 3 dakika yetiyor tek run için. Ama Atal'dazar için 410-415 yeterli olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Aslında Atal'dazar daki olay şu girişteki ileride sol ve sağ kanattaki trex leri kesip skin liyoruz. Sonra yardıra yardıra çıkışa gidip resetliyoruz tekrar giriyoruz. Darkmoon firewater kullanırsanız 1 saat süresince her skin leme olayı yarım saniye gibi bir süre alıyor. Orada skinning enchanting işe yaramıyor maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Defias kullanıcısına yanıt
    şimdi denedim burda yaratıkları kesme konusunda sıkıntı yokmuş bir ortadakiler kesmek biraz uzun sürdü birde skinlemek uzun sürüyor onun içinde darkmoon firewater a bir bakayım
  • Shovel Knight kullanıcısına yanıt
    Hocam oradakilere hiç bulaşmayın derim kenardan giderseniz ortadakilere ilişmeden farmı tamamlarsınız süredende kazanırsınız. Yani en azından ben öyle yapıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Defias kullanıcısına yanıt
    ortaya bulaşmadım gir çık dahil 2.45-3 dk sürüyor bone ve scale i rank 3 yapınca saatlik ne kadar getirecek onuda gece hesaplarım artık, +12k falan olursa süper tertemiz kimseyle uğraşmadan farmlarım
  • Maalesef "spawning" süreleri nerflenmiştir. Sanıyorum Ağustos ortası gibi bir fixleme geldi. Haziran'da da Suramar'a bi dengeleme gelmişti.


    Atal'dazar farmını da NYA HC Raid Tier seviyesinde iken dönebilirsiniz. Pre-patch öncesi 460ilvl, sonrası 115ilvl. Ortadakilerin skiplenmesi bu arada ciddi gold kaybıdır.


    Şu an Atal'dazar 3.5k/h. Item'ın değeri düşürüldü.

    Pre-patch öncesi 7.5k/h idi. (Atal'dazar farmında 15k/h ile 7.5k/h aynı şeylerdir kafa karışıklığı olmasın)


    imza: 481 DH (H) Atal'dazar farmer. asdasdas



    Yalnız ben eski contentlerin raidlerinin tüm tierlerını dönmenin o kadar gold getirdiğini bilmiyordum, sabır işiymiş sizinki de. Çünkü worth değil. Örnek veriyorum mesela benim 6 karakterim var ve 3lü bir Hellfire Citadel bana 1,5 saatten 9 saate mal olacak. Gitmesi, uçması, reloadingi, bossları beklemesi filan derken 10 saat neredeyse ve ben 10 saatin sonunda 60k gold kasmış olacağım (aylık olarak EU-TN'de 1 Token'dan fazlası) ama bu saatlik 6k eder. Onun yerine giderim Suramar'a amele farmı yaparım daha iyi. Düz mantık yani, ayda 60 saat Suramar (tailoring ile her gün 2 saat farmladığınızı düşünün) 550-600k demek. 2 katından fazlası.


    Şimdilerde yeni bir farm yeri var revaçta.





  • Neresi abi o yeni yer getirisi nasıl iyi mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mczaga

    Neresi abi o yeni yer getirisi nasıl iyi mi?

    Crimson Fen muhtemelen. Şu sıralar trencilerin favorisi. 

  • hocam çok teşekkürler. ihtiyacım vardı böyle çok zaman almayan bir rehbere. bir kaç gün biraz zamanını ayırsan gametime falan almassın.

  • efecan151 kullanıcısına yanıt

    Shadowlands skining şu an çok iyi para getiriyor. Sabah yarim saat kadar kastım 12 13k arası geliyor. Saatte 20k 25k çok rahat kasabilirsiniz


    Tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla eskiden beri private serverlardır odur budur, hiç adam gibi altın kazanamadım. dediğn gibi bu rehber sonrası skinnig ve lw aldım ve shadowlandste akıl almaz altın kazandım son 3 günde. 193k net kazandım sadece heavy callous hide farmlayrak ve satarak. bu arada bir tane de 190 ilv mor shield düştü(mor kaplanlardan ardenwieldda), sadece ah fiyatına bakayım dedim o da ne 70k. 65'ten koydum. satarsa 255-260 k bir hfta olmadan yapmış olacağım. böyle giderse wow token alma derdi kalmaz. tabi şimdi exp. başı millet legendary peşinde. üstleri tamamlnınc insanlar dönüp bakmaz benim callouslara😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mıdır herangi bir rehber Shadowlands skining için?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.