Şimdi Ara

wow satan (mümkünse eo ve ank de oturan biri)varsa pls yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben wow almak istiorum ama bu hep istemekte kalıobi türlü bulamıom ank de wow u artık her yolu deniyorum bulmak için açılmamış 0 eu versiyonlu ve ank de oturan biri lüfen yardımcı olsun msn den ayarlarız işi!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylvanas -- 27 Mart 2006; 17:17:52 >



  • judith msn adresim : WaRdeN__@hotmail.com(iki tane alttan tire var)
  • Valla işin çok zor. Şu anda ankarada hiçbir yerde wow yok. Sana satmasını istediğin kişilerden de acılmamıs bulma ihtimali dusuk. 2. el bulabilirsin ama sıfır wow zor gibi gorunuyor.
  • abi aslında 2. ele bile razıyım dicem ama dezavantajı flan var mı ?
  • Güvenildikten sonra sorun yok. Bukadar insan alıyor sonucta. 2. elde account acılmıs oldugu için dogrulaman gereken tek sey aldıgın account un dogru olup olmadıgı. Habir de cd key i mutlaka al ki ilerde hesabını dondurdugunda 6 ay gectiğinde siliniyor. Tekrar hesap olusturmak için cd key lazım olacak. Baska seyler için de lazım olabilir. Falan filan yani sonuc olarak guvenebileceğin biri olursa 2. elin sıfırdan hiçbir dezavantajı yok. Hatta bazen içinde iyi itemlı yuksek levelli karakterler oluyor ve cogu zaman sıfırından daha pahalı oluyor 2. el.
  • tanıdık olsaaa... oooffffff bendeki şansın! wow almaya karar veririm ank de wow olmazhem benim tanıdık olmadığı için güvenemiom da(bendeki şans ın yaaaa!!!)
  • En kötü sendit.com dan sipariş et eger kart ile alısveriş yapma durumun varsa. 10 - 15 gune tekrar gelir stoğa en geç.
  • aslında sölediğin olabilir dicem ama benim kartla alışveriş gibi bi durumumun olması imkansız (çünkü yaşım 14)




  • Yasını az cok tahmin ediyordum aslında bu neşenden Her mesajında cümleden çok var
  • abi bu hayata neşe ile bakmazsan ohoooooo... hem ben bence tabi "bence" gerekli yerlere gülücük koyuyom
  • Neşene birşey demedim zaten umarım hep neşeli olursun. Belli oluyor gülücük yerine koyduğun. Yoksa şimdiye biri sana mutlaka sataşmıştı dalga geçiyosun diye Genelde dalga gecmek için kullanılıyor da...
  • deserteagle bu sendit.com a gerçekten güvenebilirmiim çünkü benim ailem bu işe(yani internetten alışverişe)pek de sıcak bakmıo güvenebilrmiyim ki?
  • Kesin olarak birşey soyleyemem tabi ki sendit adına. Yani terslik olursa falan çok başın agrıyacaksa netten alısveriş olayını dusunme derim.

    Ben gecen sene GW almıstım 1 bucuk ay oyunun stoğa gelmesini bekledim. Sonra stoga geldi gonderdiler ve 6. gun elimdeydi oyun. Evet inanmayacaksınız ama 6. gun. Daha 15 gun once de wow sipariş ettim cuma gunu stoga geldi gonderdiler. Ne zaman gelecek goreceğiz. Ama bazıları 1 aydır bekliyorum gelmedi falan turu seyler de soyluyor. Muhtemelen yolda oyunun basına bişey geliyor yada kayboluyor. Ama elinize ulaşmadığını bildirdiğiniz takdirde sendit 21 gunluk bekleme suresinden sonra size siparişinizi tekrar gonderiyor. Çünkü senditten cıkan urunler shipped olduktan sonra sigorta kapsamına giriyor.

    Ayrıca oyun turkiye ye kadar "royal mail"(ingiltere kraliyet postası) ile geliyor. Turkiyede ise turk postası tarafından ulasımı saglanıyor. Yani bazen postacılar evde kimse yoksa kapıya bırakıp gidebiliyor. Boyle kaybolma olaylarına forumlarda sıkca rastlayabilirsin. Boyle durumlar da var tabi. Ama her durumda eline ulsamaması halinde tekrar gonderiliyor. O da ulasmazsa ne oluyor bilmem tabi?




  • abi sen de ne çok şey bilion artık takıldığım bişi olursa sana sorabilirmiyim???
  • Ben zaten soru sormak ve sorularıma cevap bulmak için burdayım. Her zaman sorabilirsin.
  • sendit.com güzeldir ben iki kere wow getirdim...16 günde elime ulaştı zman sorun değilse bence güvenilir bir site...
  • 2. el hesap alacaksan
    - authentication key
    - secret question & answer
    - hesabın kayıtlı olduğu email hesabı ve şifresi
    - ve tabi ki account adı ve şifresini almayı unutma. Yoksa sorun yaşarsın.
  • offf yok ya yine de ben bu işe cesaret edemem işte benim ailem hayır ben kaç ay para biriktirdim yaaa şimdi de wow bulamıom offffff içimde öle bi wow sevdası yano ki anlatamam




  • Selam arkadasım ben wow u yeni bıraktım yeni paket cıkasıya kadar oynamamaya karar verdim ve elimde bulunan wow'u satmaya karar verdim.Frostwhisper serverinda oynuyorum lvl 60 iyi bir orc warrior a sahibim altımda %100 hızlı epic kurt var ve kıyafertlerimde iyi oyundan anlarsan diye yazıyorum 380 defans 100 fire resis itemlerim var 7400 armora sahibim.Ve kasada 130 gold ve borsada ve bankada biraz malzemlerim var.Mesleklerim Blacksmith (Armorsmith ) skill 300 epic kıyafet tarifim ve cok iyi mavi item yapabiliyorum meslek sorunun olmucak.İkinci mesleğimde Tailor (Terzi) oyunda tanıtığım yaklasık 30 tane turk var toplamda horde olarak 30 ile 40 arası Turk cıkar.işin en güzel tarafı suan yaklasık bu oyunu oynayan 5 milyon kişi var bunların icinde Turk ismi sadece bana ait benim paketi alıcak arkadas Turk isminede sahip olacak.yani benim yerime oyuna devam etceksen artın cok beni oyunda herkes iyi tanır ben cıkarken bulunduğun guildden ayrılmıstım.Ama bu karakterle guild bulman cok kolay.İlgilen arkadaslar bana mail atabilir. bonfanzin@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonfanzin -- 27 Mart 2006; 21:01:18 >




  • abi bende hazır hesap alacak kadar para yok ki 140 ytl var o yüzden zor ya ki böle bi hesabı bayaa pahalıya sat benden sölemesi ama sen razıysan (ki imkansız ama) ank de de oturuosan tmm ben alırım:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.