Şimdi Ara

www.bidolu.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aman arkadaşlar , bu terbiyesiz firmadan uzak durun. Benim başıma gelen sizede gelebilir. Tepkimizi koyalım ki günlerini görüp el mi yaman bey mi yaman anlasınlar. Zaten hukuki süreci de başlattım.www.sikayetimvar.com da da gerekenleri yazdım.

    Bidolu. Com Siparişi Onayladı Şimdi Göndermiyor eski adı ile www. Bascuda. Com, yeni adı ile www. Bidolu. Com’dan dan 21/12'de Sony PSP sipariş verdik. Sipariş onaylandı mesajları geldi. Hatta cep telefonumuzdan arayıp tekrar onay aldılar. 22/12'de arayıp, biz fiyatı yanlış girmişiz. Siparişi iptal ediyoruz diyorlar. Ben ürünün fiyatının yanlış olduğunu nereden bileyim. Madem yanlış giriyorlar sipariş aşamasında kontrol etsinler. Benzer durumlarwww.estore.com da karşılaştım adamlar gık demedi. Ürünü gönderdi. Siparişimin ardından fiyatı düzeltti.

    Bu siteden uzak durun hatalarını tazmin etmek yerine sizi mağdur eden bir zihniyete sahip site. Özür dilemekten başka bir şey yapmıyor. Şimdi ne telefonlarıma ne de mesajlarıma cevap veriyorlar. Kaçarak kurtulacaklarını sanıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madsi -- 27 Aralık 2005 19:48:55 >







  • bu kacinci bidolu.com magduru.
    harbidende iyice keriz yerine koyuyorlar milleti.
    hic alisveris yapmadim ordan artik bedava verselerde almam sanirim.
  • bende hepsiburada.com dan casio ctk 691 marka org aldım adamlar fiyatı 472 dolar yazacağına 472 milyon yazmışlardı bende piyasaya hiç bakmadım direkt sipariş verdim. ve sonradan öğrendimki gerçek fiyatı 472 dolarmış fakat hepsiburada.com sipariş iptal etmek gibi bi olaya hiç girmedi. 190 milyon kârım olmuştu.
  • 3 kere alışveriş yaptım bidoludan sorun olmadı...



    İlk tercihim her zaman:www.ekonomikticaret.com
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EmmO

    bende hepsiburada.com dan casio ctk 691 marka org aldım adamlar fiyatı 472 dolar yazacağına 472 milyon yazmışlardı bende piyasaya hiç bakmadım direkt sipariş verdim. ve sonradan öğrendimki gerçek fiyatı 472 dolarmış fakat hepsiburada.com sipariş iptal etmek gibi bi olaya hiç girmedi. 190 milyon kârım olmuştu.


    evet gerçekten hepsiburada da bozuldu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
    3 kere alışveriş yaptım bidoludan sorun olmadı...
    İlk tercihim her zaman:www.ekonomikticaret.com


    Bende daha önce alışveriş yaptım sorun olmadı.Hatta en eski müşterilerinden biriyimde. Senin alışverişinde onların lehine bir durum oluşmadığı için sorun çıkmıyor. Zaten bizde her alışverişde sorun çıkıyor diye yazmadık. Sorun firma pürüz çıktığı zaman katlanması gereken zararı üstlenmeyip sizi mağdur ediyor. Sorun burada bundan bahsediyoruz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.