Şimdi Ara

www.otoanahtarcisi.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • otomotiv sektöründe çoğu kullanıcı aracının anahtarını sıradan görür ama işin içeriği farklı. Elektronik immobilizer.
    Hırsızlığa karşı daha iyi koruma: elektronik immobilizer, bireysel anahtar kodunuz olmadan BMW’nize izinsiz olarak binilmesini ve aracın çalıştırılmasını önler.

    Elektronik immobilizer, araç anahtarına entegre edilmiş bir elektronik kod ile bir çip kullanarak aracınızı güven altına alır. Bu kod, kalıcı kişisel bir kod ile motoru her çalıştırdığınızda immobilizer tarafından değiştirilen ikinci bir koddan oluşur.
    Motor çalıştırıldığı zaman immobilizer, ilk olarak kişisel kodu okur ve ardından değiştirme kodu sorar. Eğer her iki yanıt da doğru ise immobilizer, Dijital Motor Elektroniği (DME) birimine başka bir şifrelenmiş sinyal gönderecektir. Bu sinyal olmadan, kısa devre yolu ile dahi motor çalıştırılamaz.
    Bu veri, direksiyon kilidindeki anten ve entegre uzaktan kumandalı anahtar aracılığı ile kablosuz olarak iletilir. Anahtar, bakım gerektirmeyen ve sürüş sırasında otomatik olarak şarj olan bir pil ile donatılmıştır. Eğer anahtarınız kaybolursa, BMW Yetkili Satıcı tarafından veyawww.otoanahtarcisi.com adresinden bilgi alarak devre dışı bırakılmasını sağlayabilir ve gecikmeden yenisini alabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.