Şimdi Ara

www.sasdecehosting.com Hizmet alanlar dikkat.... Tehlike.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25.05.2009 Günüwww.sadecehosting.com adresinden 4 aden alan adı aldım kredi kartımla ödeme yaptım ve hemen kullanıma açtılar. aradan 2 saat geçtiki kontrol paneli şifre hatası verdi. Geri aradığımda yetkililer kredi kartımın fotokopisini ve kimlik bilgilerimin imzali noter tastikli fotokopisini istediler. Bende güvenlik nedeniyle red edince şuan parasını ödediğim alan adlarını kullalnamıyorum. Siz Değerli Arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu Şirketten hosting veye alan adı alanlar Bana göre çok büyükbir risk altında. Nufus cüzdan fotokopisi ve kredi kartı fotokopisiyla bildiğim kadarı ile kredi kartından alış veriş yapıla biliyor.... DİKKATT
    Başka bir Arkadaş Şikayetvar.coma Şunları yazmış.
    (Sadecehosting.com'un Mail Server Başarısızlığı! FLYCAM [31 Ocak 2008, 12:16]
    Flycam.com.tr adlı sitemizin mail ve web server'ını Sadecehosting.com adlı siteden almaktaydık. sürekli olarak yaşanan mail server hata durumları, üç gün içinde düzeltilebilen problemler, ayda minimum 3 kez yaşanan problemler karşısında çözüm bulmak konusunda basiretsiz kalan bir firma profili.

    Destek biriminden görüştüğümüz bir yetkili, yaşanan 3. problemden sonra "beyefendi kendi server'ınızı alırsınız maillerinizi de "çatır çatır" alır gönderirsiniz" deme münasebetsizliğini dahi gösterebilme kapasitesine sahiptir.

    Ancak 3 ay dayanabildiğimiz hizmetlerine bir yıllık ödeme yapmış idik. Kullanmadığımız 8 ay için geri ödeme istediğimizde, "hata bizden kaynaklanmamaktadır, size ödeme yapmayacağız, arkadaşlarımız problemlerinize hemen (minimum 3 saat) çözüm üretmişlerdir" gibi bir geri bildirim yapmışlardır.)







  • kredi kartı yerine bence para havalesi yapın alan adlarınız sizde kalsın sonra geri almanız zor olur 15x4=60 tl tutması lazım
    Kredi kartı içinde: nufüs cüzdanı fotokopisi ve kredi kartı fotokopisiyle alışveriş yapılamaz. kredi kartı şifresi gereklidir. yaparlarsa dava açarsınız nitelikli dolandırıcılıktan büyük ceza yerler. Kredi kartınızın galiba internet alışverişi açık değildi o yüzden böyle olmuştur.

    Sadecehosting Türkiyede veritabanı merkezine sahip ender şirketlerden biridir.Tabiki her müşterisinin % 100 memnun olması beklenemez. Şikayetvar.com a şikayet yazılabilir olabilir.
    Para havale edersiniz sorununuz çözülecektir. Sadecehosting kredi kartı güvenliği için bunu yapmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.