Şimdi Ara

www.semtfırsatı.com fake midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Semtfirsati.com'dan bir fırsat aldım gecenlerde.. Rezervasyon yaptırmak için fırsatı aldığım firmayı arayınca Semtfırsatı anlaşmalarını feshettiği için onlara odeme yapmadığını ve fırsati iptal etmek için Semtfirsati.com u aramamı istediler.
    Once uzun bir sure sitede adamların telefon numarasını aradım.
    En son ufacık tefecik bir yerde telefonlarını buldum ama arıyorum (ki bu her gun 50den fazla oluyor)acan yok.Saat 18:00'dan sonra da arayınca mesai saatleri içerisinde arayınız diye bir anons çıkıyor.
    Defalarca mail attım (6 ya da 7 olsa gerek), sitelerinden destek hattına birkaç yazı yazdım yine ne dönen ne de soran var.
    Telefonlarını aramaya devam ettim, en son "Mail atın lütfen ıvır zıvır" diye bir anons cıktı.
    Bu sefer bu adamların adreslerini aramaya başladım, gidip kavga edeceğim. sözleşmenin köşeciğine sıkıştırmış oldukları adresi buldum.
    Beyoğlu İpek sokak no:1 K:3 (Küçükparmakkapı sokaktan sola sapınca)gittim 3. katta başka bir firma çalışıyor. "Onlar taşındı buradan kardeş" dediler..
    Hızımı alamadım ve araştırmaya devam ettim. Alt komşuya sordum. Meğerse Ekvator Bar'ın sahibi semtfırsatinin da sahibiymiş. (Adamın yalancısıyım)
    Gittim Ekvator'a;
    Orada bir elemanla konuştum, telefonumu aldı..Bir bakkal defterine yazdı"Ben onlara ulaştıracağım merak etme sen. Buradaydılar ama geçen ay taşındılar, nereye gittiler bilmem" deyip yeterince güvensiz bir şekilde yalanın kralını salladı. Cumaya kadar aradılar aradılar yoksa nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağım dedim adama. Adım gibi biliyorum ki bu eleman adamları kesin tanıyor. Belki de onlardan biri uyanık.
    Tam bardAn çıkıyorum, köşede bir laptop, sıvıştım kurcalamaya başladım. Adamların homepagewww.semtfirsati.com tesadüfe bak .Adamlar gelmiş bir ay önce taşınmış ama o kadar sevmişler ki demek bunları sitelerini laptoplarına homepage yapmışlar.
    Bakalım cumaya kadar aradılar aradılar. Aramazlarsa suç duyurusuna gideceğim neler olacak. Aksiyon çıktı.. Verdiğim para da sizlere ömür sanırım.
    siz siz olun bu dolandırıcılardan uzak durun ..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.