Şimdi Ara

www.zivella.net Hayallerinizi Zivella Mobilya ile gerçekleştirin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [simage=http://www.zivella.net/galeri/images/zivella-ofis-logo.png][/simage]

    Hayallerinizi gerçekleştirmek için çıktığımız bu yolda, her türlü mobilya üretimi ve özel proje tasarımları gerçekleştirmekteyiz. Çoklu mobilya alımlarında çok özel fiyatlar sunan Zivella Mobilya evlerinizi ve ofislerinizi yeni bir hayata geçiriyor. Düşlediğiniz kadar kaliteli ürün yelpazemizle evleriniz ve ofislerinizin konseptlerini tamamlıyor, gerektiği taktirde mekana özel projeler çiziyoruz. Konsept açısından yüzlerce alternatiflere ve yeni model dekorasyonlara sahip Zivella, klasik takımlarından modern takımlara, ofis takımlarından çalışma gruplarına, bahçe mobilyalarından cafe ve bar gruplarına kadar üretim ve yaşam inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Üretimini yaptığımız her ürüne yeni donanımlar ekleyerek siz müşterilerimize kaliteli mobilyalar sunmayı hedeflemekteyiz. Her türlü mekanı sıfırdan inşa edebilme özelliği ve sınırsız ürün yelpazemizle yeni ofis heyecanı taşıyan herkese mutluluğun kapılarını açmaktayız. Profesyonel mimar ekip ve uzman montaj kadromuz, ofis ve evleriniz için güler yüzlü ve sınırsız hizmet anlayışını tam anlamıyla benimsemektedir. Bize diğer mobilya sektörlerinden ayıran en büyük özellik; fiyat politikamızı minimum seviyeye düşürüp müşterilerimize daima kaliteli hizmetler sunmak ve müşteri portföyünü maximum seviyeye taşımaktır. Müşteri memnuniyeti ve mobilya tasarımları için sürekli yeni algoritmalar çizen zivella her yıl olduğu gibi 2011 yılında da büyük başarıyı elde etmiştir.

    Evlerinizin ve ofislerinizin büyük bir kısmını işgal etmemeniz için siz müşterilerimizin; özel isteklerini değerlendiriyor, hayal ettiğiniz evlerinizi ya da ofislerinizi sizin istediğiniz gibi baştan inşa ediyoruz!

    Daha çekici ortamlar yaratmak istendiğinde, daha gelişmiş çözümler oluşturmak gerekebilir. Farklı mobilya kaynağı seçenekleri ve onları belirli bir disiplinde bir araya getiren sistemler esnek bir büro mobilya beraberinde mekandaki özel objelere de bağlantılar kurulmasına olanak sağlar. Bu açıdan bakıldığında Zivella ofis mobilyaları "minimum fiyatlara" benzersiz çözümler sunmaktadır. Dinamik yaklaşım, mobilya seçimi ve tasarımında da kendini net bir şekilde göstermektedir. Pürüzsüz ahşap yüzey, dik açılı köşeler ve ılımlı ölçüleri ile; ofis mobilyaları sadece şıklık ve modernlik saçmakla kalmaz aynı zamanda enerji ve motivasyon gibi kişisel ifadelerini de bulunduğu mekana yayar. Ürünün tasarımında kullanılabilen belirgin ve görünür montajıyla dekoratif unsurlar sunar ve tüm ofislere, pratik, ekonomik ve estetik avantajlar sunar.
    ofis mobilyaları Ürünlerimizi mutlaka görmelisiniz. Tüm ofis mobilya Grupları nda Ücretsiz Kargo ve Ücretsiz Montaj Hizmetleri Uygulanmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.