Şimdi Ara

X Box 360 veya One S'de Sensör Uyumu Oluyor mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox almayı düşünüyorum ve bildiğim 360 / 360 Slim / One / One S / ve X vb. versiyonları var. Her neyse. Ben Sensörlü, (Kinetix) şeklinde dans hareketleri spor vb. yapmak için istiyorum. Ama aynı zamanda Game Pass (Ultimate) üyeliği alıp tüm oyunları da oynamak istiyorum. Fakat şöyle bir yazı okudum. ''X Box One S alırsanız kinetik sensörünü bağdaştıramazsınız uyumlu değildir'' şeklinde bir şey okudum. Şimdi Sensörlü oyun oynamak için illa X Box 360'mı almak zorundayım. E bu seferde X Box 360'da Gamepass alamıyormuşsun. Benim çok kafam karıştı Sayın arkadaşlarım :) Yardımcı olabilir misiniz ? Benim amacım her iki isteğimi de yapmak. Ve Açıkçası X Box 360 almaktansa daha kaliteli X Box One S almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?




  • Bildiğim kadarıyla Kinect sadece 360 ve One konsolda var. One S ve üzeri için Kinect kaldırılmıştı. Hem gamepass hem kinect istiyorsanız One almanız gerekir. Ama gamepass e bakmak lazım kinect oyunuları var mı diye. En kötü cd li alır o şekilde oynarsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Juthgard J kullanıcısına yanıt
    Kinect oyunları en fazla 360'da var. One neslinde olan kinect oyunları sayı olarak az ve pahalılar.

    Jtagli ve beraberinde kinect olan 360 slim işini görecektir, dahasını istersen xbox one ve kinect alırsın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kafayiko kullanıcısına yanıt

    evet haklısınız sadece 360 ve One konsollarda var gözüküyor. Ama One S versiyonlarında bir aparat ile bağdaştırıcı aracılığıyla One S ve X lerde'de kullanılabiliyormuş bilginiz var mı peki ?

  • Bi yandan düşünüyorum 360 eskidi :/ o yüzden dediğiniz gibi xbox one alıp kinect bağlayacağım ama şimdi de şöyle bir sorun var. Piyasada hiç orjinal X Box One / S falan yok hep teşhir artık hata kaza 2.el birisinden alıcaz mecbur. Veya bu konuda satın alacağım güvenilir bir yer var mıdır bildiğiniz ?

  • Juthgard J kullanıcısına yanıt
    forumun 2. el bölümü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • One S veya X için aparatla bağlanır mı bilemiyorum, araştırmak lazım.

    Daha önce One S kullandım, şu an One X ve 360 E var bende. Açıkçası 360 tan daha fazla keyif alıyorum. Kinect ile ailece güzel vakit geçiriliyor bazen. İstediğim oyunu internetten indirip yüklüyorum. Bazen One X le oynarken bile kapatıp 360 a geçiyorum :) oyunlarda görsellik olarak fazla beklentim yok, hikaye ve oynanış kısmı daha önemli benim için, bu yüzden yetiyor bana 360.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafayiko -- 19 Eylül 2022; 15:40:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kafayiko kullanıcısına yanıt
    Xbox 360'da hala oyun oynuyorum, eşsiz bir keyfi var kelimelerle tarif edemiyorum nostalji hissinden olabilir sanırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim küçükken atarim vardı ama uzun yıllar konsolum olmadı, üniversite bitip iş hayatına atılalı yıllar oldu ama nereden çıktıysa son 1 yıldır konsol merakım başladı. Alıp satıyorum bazen, sonra tekrar alıyorum. Benim 360 jtagli ama oyunlar programlar birbirine girmiş şekilde almıştım, pazar günü oturdum konsolu tamamen sıfırlayıp en baştan programları yükledim, oyun indiriyorum şu an, 15-20 tane indirdim, tek tek yüklüyorum keyifli oluyor :) Thief yükledim ilk, çoğu oyunu oynamadım zaten, sadece Hitman absolution bitirdim. O yüzden çok keyifli oluyor benim için. Arada haberleşelim oyunlar için hocam tavsiye alayım sizden :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.