Şimdi Ara

X’e (Twitter) görüntülü arama özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • X (eski adıyla Twitter) CEO'su Linda Yaccarino, çok kısa bir süre önce platforma görüntülü sohbet özelliğinin geleceğini resmen doğruladı. X görüntülü arama özelliği, Yaccarino ve Elon Musk'ın hedeflediği 'her şey uygulaması' için atılmış bir adım olarak görülüyor.



    X’e görüntülü arama geliyor



    CNBC ile yapılan bir röportajda konuşan Yaccarino, "Yakında platformdaki herhangi birine telefon numaranızı vermek zorunda kalmadan görüntülü sohbet görüşmeleri yapabileceksiniz" dedi. Bu hamle çok açık bir şekilde Yaccarino ve Elon Musk'ın hedeflediği 'her şey uygulaması' için atılıyor. Halihazırda X ile uzun videolar paylaşılabiliyor, özel sohbetler yapılabiliyor, canlı yayınlar ve sohbet odaları açılabiliyor. Son değişikliklerle birlikte X Premium kullanıcıları platformdaki reklam gelirlerinden pay almaya da başladı. Yani, X gerçekten de her şeyin uygulaması olma yolunda ilerliyor.





    Yapılan duyurunun sinyallerini aslında X tasarımcısı Andrea Conway'in bu hafta yaptığı paylaşımdan anlamıştık: "Az önce X'ten birini aradım." Bu paylaşımda sesli mi yoksa görüntülü arama mı yapıldığı açıklığa kavuşturulmamış olsa da, şimdi görüntülü aramadan bahsettiği anlaşılıyor.



    X, şehir meydanına dönüşüyor





    Öte yandan X görüntülü aramaların tüketiciler için nasıl bir ihtiyacı karşılayacağı açık değil: Kalabalık görüntülü sohbet ortamında Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Apple FaceTime ve daha fazlası zaten mevcut. Ancak Musk ve Yaccarino, şirketi yeniden şekillendirmeye çalışırken, eskiden Twitter olarak bilinen platformun tweetlerin çok ötesine geçerek çeşitli medya, iletişim ve ödemeler için gerçek zamanlı bir “şehir meydanına” dönüştüğünü görüyoruz.



    Ayrıca Bkz.X’te (Twitter) para kazanma şartında önemli değişiklikler yapıldı



    Platformun yeni alanlara yaptığı ilk hamlelerden biri de uzun biçimli video oldu. Şirket, Mayıs ayında abonelerin iki saate kadar video yüklemelerine olanak tanıyan bir Twitter Blue avantajı ekledi. Apple, Silo adlı dizisinin ilk bölümünün tamamını sosyal platformda yayınlayarak bu avantajı erken kullananlardan biri oldu. X ayrıca kısa bir süre önce gelir elde edecek kadar takipçisi olan içerik oluşturucularına ödeme yapmaya başladı - bir kullanıcı 24.000 dolar aldığını duyurdu.




    Kaynak:https://www.cnbc.com/2023/08/10/x-corp-ceo-linda-yaccarino-says-she-has-autonomy-under-elon-musk.html







  • formatın yeterince içine etmemiş gibi... instaya çevirmeye çalışıyor sanırım.

  • -Bu değil, bu hiç değil, şimdiye kadar yapılmamış bir şey istiyorum..
    -Görüntülü konuşma fikrine ne dersiniz
    -İşte bu!

  • İyice tuhaflaştı bu iş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnş daha iyi olur bu yenilikler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası olması gerekiyordu. İyi olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlyfans özelliği'de gelirse tam olacak bu iş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.