Şimdi Ara

+x [element] damage hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bazı item'larda +x Fire Damage özelliği ekleyince, skill'in eğer fire rune'u seçiliyse bu özellik ekleniyor atılan damage'e. Peki başlıkta geçen şekilde olan item stat'ları için de yine skill'in ilgili elementi mi olması gerek?



  • Katre. kullanıcısına yanıt
    soruyu tam olarak anlamadım ama örneğin fire gidiliyorsa tüm skillerin ille de fire olması gerekmiyor.

    misal demon hunterlar fire giderken sol tuşa evasive fire skilline cold rune a sahip focus koyarlar. çünkü o skill o rune ile daha fazla hatred dönüşümü sağlar.
  • İlk cümlen ikinci cümlene cevap olmuş zaten. %fire veren item varsa skill fire değilse nasıl +damage eklesin? Bir de item ve build'ten örnek vererek, yani aslında sormak istediğin şeyi doğrudan sorarsan daha net yardımcı olunabilir.

    Bazı build'lerde kolyede %element daha iyi olmayabiliyor, main stat almak daha doğru oluyor.
  • Aslında yanlış söylemişim "Fire skills deal 15–20% more damage" olan skille göre oluyor. Başlıktaki gibi +x element damage nasıl oluyor demek istedim. Ama sanırım görüntüden ibaret hepsi aynı oluyor element fark etmeksizin, direk temel damage'e ekleniyor bunlar anladığım kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 11 Ekim 2015; 1:55:05 >
  • Üstad bir şeyler yazıyorsun ama biz oyunda bu terimleri kullanmıyoruz, ne dediğin anlaşılmıyor (çıkart şu üzerindekileri). +x element damage nasıl oluyor ne demek? Ne görüntüsü? Hepsi aynı oluyor ne? Direk ne, elektrik direği mi, direkt olacak o da, temel damage nedir?

    Bu mesajları umarım doğru yere atmışsındır. Burası Diablo 3 konusu.

    Sen bana bir örnek ver, bir de ne demek istediğini element falan değil de dediğim gibi skill ve item ile örneklendir, anlatalım. Derdini anlatabildiğini söyleyemeyeceğim.
  • Arkadaşla görüştük, kendisi Need for Speed konusuna yazacağına yanlışlıkla buraya yazmış. Sorun yok, biz anlaştık (Size noluyor).

    Hepinizin paskalyası hayırlara vesile olsun, ailenizle birlikte nice paskalyalar geçirmenizi niyaz eylerim.
  •  +x [element] damage hk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.