Şimdi Ara

X (Twitter) için görüntülü ve sesli arama özelliği artık Android'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • X (Twitter) için görüntülü ve sesli arama özelliği artık Android'de
    X (eski adıyla Twitter), Ekim 2023'te iOS kullanıcıları için sesli ve görüntülü arama özelliğini kullanıma sunmuştu. Şimdi ise bu özellik Android kullanıcılarına da gelmiş durumda. Özellik şimdilik herkes için aktif hale getirilmedi ve kademeli bir dağıtım söz konusu. Bu nedenle uygulamanın son sürümünü kullanmakta fayda var.



    X üzerinden görüntülü ve sesli arama



    X (Twitter) için görüntülü ve sesli arama özelliği artık Android'de
    Ağustos 2023'te CEO Linda Yaccarino ilk olarak görüntülü aramaları platforma getirmekten bahsetmişti ve sonunda Ekim ayında bu özellik iOS kullanıcılarına sunulmuştu. Getirilen görüntülü ve sesli arama özelliği ise yalnızca X Premium aboneleri tarafından kullanılıyor. Premium abonesi olmayanlar ise yalnızca çağrı alabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S24 serisi Instagram’da kaliteyi arşa çıkaracak



    Kullanıcılar Ayarlar > Gizlilik ve güvenlik > Direkt Mesajlar > Sesli ve görüntülü aramayı etkinleştir seçeneğini aktif hale getirerek özelliği etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilir. Aynı menü, kullanıcılara kendilerini kimlerin arayabileceğini kontrol etme olanağı veriyor: adres defterlerindeki kişiler, takip ettikleri kişiler ve doğrulanmış kullanıcılar. Bu seçenekler arasından birden fazla seçeneği seçebilirsiniz. İlgili ayarlara doğrudan DM bölümündeki ayarlar simgesinden de ulaşabilirsiniz. Görünüşe göre X, bir "her şey uygulaması" olma konusunda ilerlemeye devam ediyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/x-introduces-audio-and-video-calls-for-android-users-104015500.html







  • nabalım

  • asla kullanmayacağı bi özelliği telefonuna yüklemek zorunda olması tüketiciye saygısızlık. Web üzerinden nitter kullanın kotanız ve storage ınız israf olmasın, kafanız rahat olsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.