Şimdi Ara

X10, Desire, Hero

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • önümüzdeki 1 ay içinde emektar w910i mi değiştircem ama ne yazıkki internete erişimim şu sıralar kısıtlı olduğu için yeterli araştırmayı yapamıyorum bende bilenlere kullananalara sorayım dedim en iyisi:)

    Kısaca;

    SE X10'nun resimleri internete düşer düşmez almak istemiştim ama tr piyasasına yeni sürüldüğü için beklemek zorunda kaldım hem SE'yi seviyorum hemde kalitesini bildiğim için alırsam kafam rahat olur diye düşünüyorum.

    HTC Hero Sıradışı bi tasarımı var w910i gibi. böyle şeyler de benim hoşuma gider ama kafama takılan performansı forumdan okuduğuma göre çok rahat takılmadan çalışıyomuş cihaz ama ilerde performans gerektiren şeylerde sorun yaratırmı bilemiyorum.

    HTC Desire Froyo'dan sonra herkes pek bi memnun bu telefondan:) ama şuan tr de satışı olmadığı için alış imkanım biraz zor tr ye ne zaman gelicek bilgisi olan yazarsa sevinirim:)

    Gönül isterki hem x10 hemde Desire alayım ama 1 telefon değiştircem şimdilik bu telefonları kullananlar eksilerini yazarlarsa sevinirim keza üçününde +larını heryerde görüyorum:) Mesela w910i deki gibi reset sorunu çıkarır mı bu üçünden biri veya bataryalarında sorun olan var mı? Ekranlardan şikayetçi olan dokunmatiğin tepkime süresinden.. vs. vs. kısacası hertürlü sorunu yazarsanız sevinirim:)







  • Tartışmasız HTC Desire.Şu Anda Kendim Kullaniyorum Çok Memnunum.HTC Markasi Telefon Tasarlamayi Çok İyi Biliyor.Özellikleri Olsun , Kullanim Kolayliği Olsun Çok Başarılı.
  • X10
  • 1 x10 1 adetde desire peki bu telefonların eksi yönleri nedir bunları da yazarmısınız:) elbet bi eksisi vardır ikisininde
  • HTC Desire'nin Hiç Bir Eksik Yönü Yok.Gönül Rahatlıyla Alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.