Şimdi Ara

X5650 gigabyte x58 ud3r 4.0 oc sorunu yada sorunsuzu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten başlığı nasıl açacağımı bulamadım.. Anakartım da cool boot sorunu var. Açılmadan önce güç bağlı değilse 4-5 kez fanlar durup tekrar dönüyor sonra açılıyordu. Bugünde oc yapiyim dedim 3 saat sonucunda yapabildim. Forumlar da youtubede ki anlatımlarla olmadı. İşlemciye voltaj versem voltaj hatası verip açılmıyordu. Bende eskiden g41 li anakart kullanmıştım xeon x 5460 lı olan. O işlemci 3.1 ghz di voltaj verme seçeneği olmadığından anakartta voltajsız 3.8 de kullanıyordum. Bende bu anakartta öyle deniyim dedim. 2.6 ghz den şuan 4.0 ghz stabil kullanıyorum. Ve zerre voltaj vermedim. X5650 gigabyte x58 ud3r 4.0 oc sorunu yada sorunsuzu..

    X5650 gigabyte x58 ud3r 4.0 oc sorunu yada sorunsuzu..X5650 gigabyte x58 ud3r 4.0 oc sorunu yada sorunsuzu..

    isteyen olursa ayarları paylaşabilirim.

    Hala ayar denemelerini yapıyorum..







  • Ek olarak şuan 4.1 ghz ye çıkardım. Rami 1400 de kullanıyorum. Şunu fark ettim sanal çekirdekler kapalı görünmüyor. Bu şekilde bırakacağım cpu z testte aldığım skor yükseldi..

    Test sonuçları;
    http://dhbr.co/bsHi

    Hatalı gördüğünüz yer varsa da söyleyin arkadaşlar. Rastgele yaptığım ayarlar bunlar :D
  • gigabyte anakartlar oc konusunda asusa gore dusuk kaliyor asus p6t anakartla 4.25 ghz kullanmistim sanal cekirdeklerde acikti 6/12 olarak ama voltaj vermistim tabi.

    prime 95 testi yapmadan stabil oldugunu anlamak imkansiz.
  • Kısa süreli aida ile testler yaptım 2 saat boyunca lol ve pubg oynadım bir sorun hata ile karşılaşmadım sıcaklıkla 50 dereceyi geçmedi yükte..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk_sago

    Kısa süreli aida ile testler yaptım 2 saat boyunca lol ve pubg oynadım bir sorun hata ile karşılaşmadım sıcaklıkla 50 dereceyi geçmedi yükte..
    oyunda veya zorlandıgında çekirdek kapatabilir farkedemezsiniz oc nin stabil olup olmadıgını görmek için prime 95 şart gibi bişey test sırasında çekirdek kapanırsa görebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.