Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ottomanturk06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.601
Cevap
115
Favori
145.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • batuxd B kullanıcısına yanıt
    Bence x6 pro

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batuxd B kullanıcısına yanıt
    Hocam. Zaten eğer oyun oynamayacaksanız size günümüz şartlarında satılan her telefon gider. A54,A34,S23FE vs vs. Yani sizin istediğiniz şey performans olmamalı. Günümüz çipleri günlük olan her işi yapar. İki cihaz arasında kalmışsınız. Her ikisi de güzel,tavsiyem s23 fe ama benim. Gerek alacağınız cihazın malzeme ve yazılım destek kalitesi,gerek servis kalitesi olsun samsung çok daha ileride bu konuda. Ki alacağınız cihazın kamerası çok çok daha iyi çekecek. Gözardı edilemez bir avantaj bu da. Her ne kadar kamera kullanmıyor olsanız da kamera kullanılmaya çalışınca yeni bir cihaza ihtiyaç duymayacaksınız. Fakat x6 pro yeni cihaz,bir dezavantaj olabilir,s23 fe için pil konusunda birkaç homurtu var. Mobil veri tüketimi biraz hızlı gibi. Poco bu konuda önde olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

    Beautiful temasını kurdum fakat chorme ve bazı uygulamalar yeşil renk oldu genel olarak tema güzel ama böyle bir sorun var.

    Edit: tema kişiselleştirme ayarlarından favorilere girip varsayılan poco seçince düzeliyor. Ama orjinal haline dönüyor:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 24 Mart 2024; 20:52:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Hocam bende genel tema poco teması. Ama tema kişiselleştirmeden simgeleri başka seçtim, durum çubuğunu dan v2 seçtim. Başka ellemedim. Uygulamalarda yeşil durumu tam ne anlamadım ama bende öyle değil yani

    Ekleme: Şimdi ben de favorilerden danv2 seçtim hocam, duvar kağıdı değişti, kahverengi bir dağ fotosu eklendi. Chrome açtım kahverengi oldu 😅 tema kişiselleştirmeden durum çubuğu kısmından temayı seçin değişmesin hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 24 Mart 2024; 20:58:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı sorundan şikayetçiyim, gmaile giriyorum uygulama renkleri kahverengi oluyor. Başka bir uygulamada farklı renk falan. Sanırım temayı poco seçmemiz gerekiyor tüm menü ve uygulamaların aynı renk olması için. Sonradan kişiselleştirme menüsünden simge ve durum çubuğu seçersek sorun çıkarmıyor diye anladım yazdığınızı. Doğru anlamış mıyım hocam? :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam 👍🏻

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bandobrass kullanıcısına yanıt

    Galaxy m55 i bekleyebilirsiniz oda güzel olacağa benziyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

    Öyle yaptım hocam. Örnek olarak görselde paylaştığım temayı da kullanabilirsiniz. Eskiden MIUI kullanırken varmış favorilerde sonradan farkettim :)

    İkon paketi oldukça güzel geldi bana. Bayağı eski tema fakat hyperos ile uyumsuzluk neredeyse yok gibi.

    Tema adı : Windy TT

    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritalarda konum yönü yanlış yere bakıyor bir türlü telefon kalibre olmuyor. Bu sorunu yaşayan başka biri yok mu ? Haritalar uygulamasını açıp test eder misiniz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece testi wifi açık halde bıraktım 3,5 saat olmadan %3 azaldı, neredeyse saatte yüzde 1, uçak modundan biraz daha fazla düştü. Yine bellek kullanımı 1gb civarı


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

    Ben de sağdan soldan çekme olayını sevmiyorum, bunun değiştirmenin bi yolu var mı acaba?

  • Arkadaşlar merhaba, S23 Plustan bu cihaza geçen birisi olarak cihaz hakkında kısa kısa deneyimlerimi paylaşmak istedim. Alacak kişilere faydası olur umarım.

    Öncelikle S23 Plus için hayatımda kullanırken en çok keyif aldığım cihaz diyebilirim ki 1 hafta 15PM kullanıp tekrar S23 Plusa dönmeme neden olacak kadar başarılı bir cihazdı kendisi.

    Cihazda UFS 4.0 depolama, LPDDR5X Ram, Bluetooth 5.4 gibi son teknolojiler yer almakta. Oyun açılışları, veri kopyalama hızlı ve kablosuz bağlantıda gecikmesiz deneyim yaşatıyor. Bu fiyat bandında donanım anlamında en üst seviyenin bulunduğu tek cihaz diyebilirim.

    Ekran, işlemci ve ses kalitesi olarak kesinlikle üst sınıf cihazlarla yarışabilir seviyede olduğunu söylemek istiyorum.

    Ekranın akıcılığı, parlaklığı, otomatik parlaklık kapalı olsa bile güneş altında otomatik parlaklığı arttırma seçeneğinin olması, netliği gerçekten başarılı. Ayrıca 1920Hz PWM yani ekran karartma değeri var ki düşük parlaklıklarda göz yormayan bir yapıya sahip.

    İşlemci ve gpu performans anlamında günümüz oyunlarını rahatlıkla oynatan güce sahip. Pubg, cod, yeni çıkan optimizasyon sorunlu warzone dahil akıcı şekilde oynayabiliyorsunuz. Eksi olarak uzun süreli oyun oynadığınızda ısınma yaşanabiliyor ki bu eski cihazımda da olan bir durumdu. Bu anlamda işlemci başarılı olmuş.

    Batarya tarafında gün içinde mobil veri ağırlıklı kullanım yapılacak ve tadında oyun oynanacaksa akşam eve dönmenizi sağlar, kullanım senaryonuza göre yatana kadar sizi götürür. Oyun tarafı ağır basar ve sık görüşme gerçekleştirilirse biraz zorlanabilirsiniz. Wifi ile gerçekten başarılı bataryaya sahip. SD işlemci olmuş olsaydı 1 tık daha iyi olabilirdi. Yazılımında bataryaya etkisi büyük, zamanla daha iyi optimize edilebilir.

    Gelelim yazılım kısmına, ben hayatımda ilk kez Xiaomi markasına ait bir cihaz kullanıyorum ve eski cihazımı ne kadar çok sevdiğimi, kullanırken keyif aldığımı söylemiştim. Bu cihazı kullanırken de keyif aldım gerçekten. Eksikleri var tabiki ama eski cihazımdan kalan kullanım alışkanlıklarımı ve ayarlarımı tamamen yapabiliyorum. Üstüne ufak ama mutlu eden görsel geliştirmeler de buldum. Anlık kasma, takılma, donma veya absürt bir şey yaşamadım. Menüler arası geçişlerde, uygulama açılışlarında çok nadirde olsa yavaşlamalar oluyor. Zamanla daha iyi olacağına inanıyorum.

    Kamera kısmını bence konuşmaya gerek yok. Bu cihazı alacak kişinin kamera ile işinin olmaması gerekiyor veya bu cihazı alırken kameradan beklentisi olmamalı. Kötü mü? Hem evetx hem hayır. Gündüz dış çekimlerde ve yeterli ışığın olduğu iç çekimlerde beni fazlası ile tatmin etti ana kamerası. 20K için iyi bir ana kameraya sahip. Gece çekimleri ve düşük ışıkta benim için kötü. Ön kamerayı beğendim, ana kamera için söylediklerim geçerli.

    Benim en büyük sorunum cihazın büyüklüğü, S23 Plus boyut anlamında benim sınırlarımı temsil ediyormuş onu anladım. Arada hemen hemen 0.5cm gibi bir uzunluk farkı var ve zorlanıyorum kullanırken. Cihazı almadan mutlaka deneyimlemenizi öneririm.

    Kısa olacaktı ama cihazın olumlu yönleri fazla olduğu için yaz yaz bitmedi.

    Poco F6 beklenir ancak 25K+ bütçe ayırmak gerekiyor. Dolar kurunun ne olacağı belirsiz olduğundan daha fazlası olabilir.

    Yanlışım ve hatam olduysa affola, iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Epeye de yaz knk bunu başa sabitlesinler

  • 0onder kullanıcısına yanıt

    Epeyde hesabım yok hocam bir bakayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juveline J kullanıcısına yanıt

    Knk devcheck pro indirip onunla dene istersen bende 8-9saatte %3 gidiyor Mobil veri açık halde


    Mesela bende bu şekilde


    Ekran açık kullanım nedeni warzone sağolsun .d


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0onder -- 25 Mart 2024; 12:50:7 >
  • 0onder kullanıcısına yanıt
    Warzone ben de ilk çıktığı dk dan itibaren oynuyordum taa ki farlight 84 ü görene kadar 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar bende yurt dışı X6 pro alarak aranıza katıldım. Lakin birşey dikkatimi çekti orijinal şarj aletini takınca ekranda 67 w olarak çıkıyor ancak yavaş şarj ediyor.telefonu kapatıp açınca hızlı şarja geçiyor şarj aletini çıkartıp takınca tekrar yavaş şarj ediyor hızlı şarj olması için özel bir ayar varmı acaba açıp kapatılan . Mesela sabah %30 şarji vardı şarja taktım ayarlardan pile girince 2saate tam dolacak uyarısı vardı. Hani şarj orijinal değil desem ekranda 67 w bildirimi gelmez anlamadım neden böyle yapiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jjrusso49 J kullanıcısına yanıt

    Adaptör replika olabilir. Piyasada replikası çok maalesef. Kullandığınız versiyon nedir hyperosta en son sürüme gectiniz mi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 25 Mart 2024; 21:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya tüketimi açısından fikir olması amacı ile paylaşıyorum.

    Karanlık mod akşam 20:00 sonrası otomatik açılıyor göz rahatlığı için. Ekran yenileme 120hz sabit, herhangi bir güç tasarrufu aktif edilmedi. Yüzde 90 wifi kullanımı. Ayrıca ilk fotoda görüldüğü üzere sabah uyandığımda şarj 90 civarıydı.


    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

    Zannetmiyorum adaptör değilde belki kabloda sorun vardır yarın başka bir kablo deneyeceğim inşallah adaptör yada kablodandir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.