Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.076
Cevap
125
Favori
177.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aklıma şimdi geldi eklemek istedim. Virtual proximity sensor. Sen ne kadar rezil bişeysin ya. Wpden gelen sesli mesajı telefonu 90 derece yan tutup alt hoparlörü kulağa dayayınca sesi üst ahizeye veriyo. Görüşme esnasında bazen ekranı açıyor kulağınla saçma sapan yerlere giriyon haliyle dikkat etmeyip. Hiç kimsenin asla kullanmayacağı makro kameraya verecekleri parayla ekran altına gömülü bir proximity koysalar çok daha işe yarar olurdu. 3.5mm jack de buna dahil. Tamam sözde cihaz ucuz olsun diye bazı şeylerden kısıyolarda bir 3.5mm jack xiaomiye ne kadar mal olabilir. Yani telefonun global fiyatı 339 usd iken jackı koyup 339.50 ye satsan kimse almıcak mı ? Arkada çalışan ekibin düşünce yapısını toplantılarını vs çok merak ediyorum.

  • Arondir kullanıcısına yanıt

    Yapılıyor bugün yaptım şansınıza:) denemiş oldum sorun çıkmadı biyometrik tarama vs..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

    özel mesaj atıcam hocam konu dagılmasın diye.

  • draqpit42 kullanıcısına yanıt

    Ekran kapalı iken bile sadece titriyor. Dizimde dururken ekran ışıklarından fark ediyorum mesaj geldiğini. Yarım saat boyunca 40 mesaj geldi ve bir kere bile çalmadı, sürekli titredi. Sinirim bozuldu resmen. Acaba dedim burada okuduğum ayarları yaparken bir yerini mi kapattım ama yok. Bildirimle ilgili hiç bir şey yapmadım. Akşam üzeri eve geldiğimde her gelen mesajda sesli bildirimi duydum. Garip bir durum anlamadım açıkçası.

  • Dr Geyik Reoman kullanıcısına yanıt

    Evet aynen o şekilde oluyor. Whatsapp'ı açmak istiyorum ama bir yanındaki Instagram açılıyor. Aynı hizadalar. Veya bildirim çubuğunu aşağıya indirdikten sonra ana sayfadan whatsappı açıyorum ama Instagram'dan gelen bildirimi açıyor.

  • Ekran koruyucu önerisi olan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

    Hocam bu dediğiniz 60 hz ayarı nerede, uygulamaları onda default yapmak için? Reklam mesajınızı görürsem uygulayacağım hocam.

  • Klasörlere kendi kendine uygulama önerileri gelmeye başladı, kapatabileceğimiz bi ayarı var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nibelungen27 kullanıcısına yanıt

    Wifi deyken geliyor mobildeyken gelmiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bildirim sesi gelmemesi, bildirimin gelmemesi hatta telefonun çalmaması xiaomi hatalarıdır. Bende mi a3 vardı 2019 yılının cihazı abi telefon özellik olarak güzel ama açıkken kapalı diyordu. Biri arardı telefon kapalı olurdu. Ne çektim benden ondan. Hat mı bozuk, etrafta jammer mı var? Telefonu sıfırladım yine olmadı.


    Gittim ucuz yollu tecno camon aldım hiç böyle bir sorunum kalmadı. Ne yakınlık sensörü sorunu ne bildirim gelmemesi ne de açıkken telefonun kapalı olması. Bu da çin malı telefon ama xiaomi gibi sorunlu değil. Xiaomi 50 tane model çıkaracağına bu sorunları çözsün.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    A3 saf Android degil miydi hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nibelungen27 kullanıcısına yanıt

    Klasöre gir, klasör ismine dokun o zaman önerileri al seçeneğini görebilirsin.

  • Telefon karanlık modda. gece oda karanlık iken instagrama giriyorum. Gezinirken oto parlaklık olduğu için öyle bir kısıyor ki gözlerim seçmiyor, öyle bir solukluk. Hatta eski filmlerde ekran yanıp söner ya aynen öyle oldu. Aha dedim ekran gitti herhalde. Parlaklığı arttırdım da düzelince içim rahatladı. Oto parlaklığı kapatıp biraz manuel yükseltiyorum parlaklığı o zaman görüyorum. Çok ilginç ya. Amoled ekrandan mı oluyor bilmiyorum ama ips ekranda böyle bir şey olmuyordu hiç.

  • general4242 kullanıcısına yanıt

    Öyleydi. Yine de tüm xiaomi kullanıcılarının çektiği sıkıntıları çektim. Aynı programları kullanıyordu.

  • Arkadaşlar Samsung S10 plus 4 senedir kullanıyorum. Bu cihaza geçmek istiyorum önerir misiniz?

  • Nike kullanıcısına yanıt

    Samsung dan sonra Xiaomi ye geçilmez. Yazılım hataları çok. Ben mi 8 den poco x6 pro ya geçtim. Donanım iyi ama yazılım kötü. Sevmedim, aynı sorunlar halen devam ediyor. Mi8 i 2018 de almıştım 6 sene geçmiş halen ekran parlaklığı sorunu var. Bildirim sorunu var. Akıllı saatim olmasa bildirimlerden haberim olmayacak. Şimdiki aklım olsa almazdım galiba ya. Tavsiye etmiyorum. Sen s23 e geç hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike kullanıcısına yanıt

    S10+ sonrası iyileşen tek şey arayüzün hızı ve batarya performansı olacak. Ekran ve kamera tarafında S10+ ile benzer cihazlar. X6 pro ekranı S23Plustan daha iyi geldi bana. Kullanırken aşırı keyif aldım. S23 plusu kullanırken "bu cihazında x kısmı harbi iyiymiş" diyemedim. Kamera tarafında yazılım çöp zaten. 3 gün sonra Poco F6 tanıtılacak, S23'ten fazlası olup eksiği olmayacak. Ben X6 Pro ve S23 plus ana kameralarını kıyaslayıp X6 pronun fiyatına göre çok iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Poco F6 Sony LYT600 sensör kullandığı için kamera tarafında da üzmeyecektir. Telefoto kamera olmayacak diye biliyorum, bunu göz önünde bulundurun. 8sGen3 işlemci 8gen2'den çok çok az farkla daha iyi duruyor testlerde.


    Bildirim sorunu yaşayan arkadaşlar arka planda otomatik başlatma kısmından sorun yaşadıkları uygulamaları aktif etsinler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Bu durumu ben de fark ettim. Çok ilginç gerçekten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nightingale88 kullanıcısına yanıt

    Amoled ekranın özelliği midir nedir bende çözmüş değilim.

  • ne_demek kullanıcısına yanıt

    Hayır yazılım sorunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.