Şimdi Ara

X800GTO 2 ve Trixx Yazılımı _ÖNEMLİ_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Problemler bölümünde imzamdaki sistem yeni oyunlarda kendiliğinden kapanıyordu. Ve denemediğim yol kalmamıştı düzeltmek için. (ekran kartı, CPU , Ramler , PSU hepsini ayrı ayrı test etmiştim) Sonradan olayı çözdüm Sistemde Sapphire TRİXX yazılımı çalışıyor iken ekran kartından tıslama şekliden bi ses geliyor ve 5-10 dk sonra sistem kapanıyor. TRIXX yazılımını iptal ettiğim zaman sistem kendini kapatmıyor artık.Anladığım kadarı ile TRIXX yazılımı ekran kartına fazla voltaj çekiyor ve sistem kapanıyor.Yani problem TRIXX yazılımından kaynaklanıyordu benim sistemimde. Bu konuyu buraya yazmamın nedeni eğer başka arkadaşlarında başına böyle bir problem gelirse belki bir tecrube olur diye düşündüm. (bu arada 1992 yılından beri bilgisayar teknisyenliği yapıyorum ve bu benim için çok ilginç bir problemdi)



  • Allah allah hakketen ilginç..Ben o yazılımı kullanmıştım ve de gayet güzeldi bence...
  • powerın ne marka?

    eğer gerçekten fazla voltaj veriyorsa bu akşam deneyeeğim bu programı
    gpu ve memin oc olabilmesi için voltajın olumlu etkisi olur sanırım
    tabi FSP me güveniyorum
  • Bence de poer kaynaklıdır urum.Trixx bende hiç bnir sıkıntı çıkarmadı...
  • Trixx programı ile fanın devri düşürülebiliyor. Fan düşük devirde dönerken bazen tıslama yapıyor. (Bende daha önce olmuştu.) Fan düşük devirde çalıştığından ekran kartı fazla ısınır ve böyle bir probleme neden olabilir.
  • psu superpower 460 watt. Isı problemi yok Kasa soğutması cok güzel. Şu and CPU 11*240= 2640 mhz ramler 220 mhz de ve ekran kartı GPU=585 mhz RAM = 600 mhz ve problemsiz çalışıyor.Sistem ısısı=30 CPU Isısı=35 GPU = 37 VGA BOard = 35 derecede. Oyunlarda VGA = 60 ve CPU 45 Derece civarında. CPU da Silverstone Bakır TOwer Soğutucu var. VGA e kendim ekstradan 12 cm Fan takmıştım.Isı problemim yok.Kasada 5 tane fan var. Teşekkürler.
  • Ayrıca Trixx i deneyecek olan arkadaş Trixx in 1.0.0.13 versiyonunu kullanmıştım ben. Şu anda ATITool kullanıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dragon387

    psu superpower 460 watt. Isı problemi yok Kasa soğutması cok güzel. Şu and CPU 11*240= 2640 mhz ramler 220 mhz de ve ekran kartı GPU=585 mhz RAM = 600 mhz ve problemsiz çalışıyor.Sistem ısısı=30 CPU Isısı=35 GPU = 37 VGA BOard = 35 derecede. Oyunlarda VGA = 60 ve CPU 45 Derece civarında. CPU da Silverstone Bakır TOwer Soğutucu var. VGA e kendim ekstradan 12 cm Fan takmıştım.Isı problemim yok.Kasada 5 tane fan var. Teşekkürler.


    Sıcaklık degerlerin cok guzel valla azım acık kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.