Şimdi Ara

Xbox 360 alıcam birkaç tane sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam eminim böyle bir çok başlıkla karşılaştınız çogunuz sıkıldı cevaplamakdan falan ama sabahdan beri bakyıorum foruma ve kafam öncekinden daha allak bullak oldu almayın 3 kırmızı diyenler alın illa çıkmaz diyenler paldan şaşmayın diyenler ntsc j çok daha iyi kırmızıda gelmiyo diyenler, live dan banlandım almayın oynanmaz diyenler ben banlanmadım yeni alanlar banlanmaz bişi olmaz diyenler şuradan alın almayın pahalıydı ucuzdu garanti veriyolar yok veriyolar ama uygulamazlar diyenler falan derken gerçekten hiç bişi bilmediğim direk alabileceğim halimden daha beter hale geldim bilgi alayım derken :)

    Öncelikle söylemek istediğim şey burada saçma sapan kavgalar oluyo ps3 sahipleri ve xbox cılar arasında ve bana çok ama çok saçma geliyo başka yerdede yazdım ama biraz nedenini anlıyorum hepsi aslında bilinç altının getirdiği bişi insan 1000ytl 1500 ytl civarı para verdiği şeyin piyasadaki en iyi şey oldugunu düşünmek bilmek kendini ona inandırmak istiyo ve 2 büyük rakip oldugundan herkes birbirine laf atıyo :)
    o yüzden lütfen ps3 sahipleri yada xbox ı olmayıp da xbox a karşı olanlar falan Allah için :) buraya msj falan yazmasınlar

    Xbox ı olup da çok bilgisi olan adamlardan ama körü körüne baglananlardan değil dürüstçe konuşup bana alma nedenimi ve ilk paragraftaki soru şeklindeki yazılarımı yanıtlamasını rica ediyorum.
    baya kafam karıştı çünkü.

    şimdi bikaç soruma gelirsek, bu ışık sorunu falan beni baya düşündürmeye başladı bi çok kişide çıkmamış kimisinde 2 ayda çıkmış falan ama yapacak bişi yok gibi gözüküyo sogutma falan pek anlamam onları alırsam sonra araştırırım artık ama öncelikle ilk sorum hangi versiyon alınmalı pal dı ntsc ydi yada j siydi falan ? bu netten oyun indirip dvdye yazdıgımda falan hangisinde iyi olur ingilizce oyunlar istiyorum tabi onun bi farkı olumyomu versiyonlarda.

    sonra birde aslında benim elime geçicek olan para 1000ytl bi para olacak aşagı yukarı ben bu parayla sanırım SAMSUNG 19'' 940BW ve ynaında xbox360 alamıcam yoksa alırmıyım para yetişirmi dersiniz ?
    madem atik elektronik garanti falan da veriyo gitmişken peşin elden alayım diyorum ama anladıgım kadarıyla pahalı satıyolar biraz garanti falan da veriyolarmış kendilerince oradan alırsam monitöre para yetmez diye düşünüyorum.

    3. sorum ise şu, şimdi fw olayı tam olarak nedir live içinmidir sadece live oyun oynamasam bi şekilde kopya oyun oynarmıyım yoksa kopya oyun oynamak içindemi fw atmak gerekli bunu kendim yapamazmıyım adamlar çok para istiyolar galiba zaen para ucu ucuna yada hiç yetmicek.çok dediğim 50 100 de kısıtlı oldugu için para çok gelir bi onu atmaları için.

    4. sorum aslıdna tam soru değil ama korktugum ve almakdan cayabileceğim bi neden bu 3 kırmızı ışık sorunu zaten tam yaz aylarına giriyoruz ve evde kedim var o yüzden camları falan açamıyorum pc ve tv de çalıştıgından dolayı diper odalarda kedi açık yerlere gitmesin diye kapalı oldugundan ev daha çok benim oda tam bi hamam oluyo bu durumda zaten ısınma problemı olan xbox ın benim odamda yaşama şansıda baya düşüyo galiba :) ne yapmak lazım bilmiyorumki.


    Neyse sorularım merak ettiklerim düşüncelerim falan bunlardı eger sabredip azmedip okuyan birileri varsa şimdiden teşekkürler :) ama tüm meraklarımın giderilmesi ve bunları almam sadece buradaki genel çogunlugun cevabına baglı valla :)







  • 1) Şimdi şunları belirteyim öncelikle

    PAL = Avrupa

    NTSC-U = USA-Canada

    NTSC-J = Asia


    Ben şahsen PAL almanı tavsiye etmem çünkü şu ana kadar en çok sorun PAL konsollarda çıktı, konsol satan satıcılar dahi PAL makinelere pek garanti vermek istemiyorlar. NTSC-U alır isen çeviriciye ihtiyaç duyarsın direk fişe takıp kullanamazsın, ben sana NTSC-J öneririm, en sorunsuz xbox360 konsolu olduğunu düşünüyorum + piyasada fiyatı en uygun olan + çevirici gerektirmeden PAL gibi direk fişe takıp çalıştırılabilen cihaz.


    2) Paranın yetip yetmeyeceği alacağın cihazın PAL mı NTSC mi alacağına, cihazın garantili mi garantisiz mi olacağına göre değişir. PAL alırsan monitöre paran yetmez, NTSC alırsan yüksek ihtimal yeter ancak 2. wireless kol da almanı tavsiye ederim, bunu da maliyete ekle, 80-100 ytl arası bulursun.


    3) FW olayı Live için değildir, backup yada diğer adıyla korsan oyunların çalıştırılabilmesi içindir, FW = Firmware Hack, yani DVD Romun yazılımının hacklenmesi bu sayede kopya oyun çalıştıralabilmesidir.

    Faydaları nedir?

    * 5-10 ytl arasına istediğin oyunu bulur/oynarsın.

    Zararları nedir?

    * Live'den BAN yersin yada yeme ihtimalin çok yüksek olur.

    Ancak live'den ban yesen dahi farketmez sen yine backup oyunları alıp, kendi başına oynayabilirsin, yani single playerda hiç bi prob. yok.

    FW'yi kendinde yapabilirsin ancak en ufak hatada DVD Romuna elveda de, 20 ytl ye yapıyorlar fw yi hiç uğraşma


    4) Bi tane Fan Stand alabilirsin, sorununu çözer, XBox'ı üstüne oturtuyosun fan standın, alttan hava üflüyor, kalitesine göre 30-40 ytl ye bulursun.

    Ben ne kullananlar gördüm, ne cehennem sıcağında oynayanlar, çıkmadımı çıkmıyor 3 kırmızı falan. Alacağın makinede mutlaka 2006 6. ay ve sonrası üretim olmasını iste, kendinde kontrol et.


    Vallahi çok düşünme derim, deli oyunlar geliyor, artık devir konsol devri Elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım, umarım işini görür.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sky__walker

    1) Şimdi şunları belirteyim öncelikle

    PAL = Avrupa

    NTSC-U = USA-Canada

    NTSC-J = Asia


    Ben şahsen PAL almanı tavsiye etmem çünkü ...




    yukarıya x-box 360 kullanıcısı olarak +1'de benden.
    Tek katılmadığım nokta ise; kopya oyun alırken 5-10 ytl'lik oyunlar yerine 2-3 ytl daha fazla para verip verbatim'a yazılmış kopya oyun kullanmanı tavsiye ederim. Zira bu kadar pahalı bir aletin gözünü bi ka çytl yüzünden riske atmamak lazım;)

    Not: He 5-6 ytl'ye verbatim kopya oyun satan birisi varsa bilemem. hatta varsa size zahmet bana da bildirin,ben 15 ytl ye alıyorum çünkü:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad -- 22 Mayıs 2007; 1:39:25 >
  • skywalker çok sagol cevapların için valla ben öyle biriyim ki biri yerer direk almakdan vazgeçebilirim biride över gaza gelirim sabredemem :D

    şimdi her oyunada 15 er ytl olmaz :D bunların cd leri nası normal dvd mi ? netten indirip çeksek falan olmaz mı ? kaç gb oyunları göz öz de mi bozuluyomuş öyle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ©Bulut®

    skywalker çok sagol cevapların için valla ben öyle biriyim ki biri yerer direk almakdan vazgeçebilirim biride över gaza gelirim sabredemem :D

    şimdi her oyunada 15 er ytl olmaz :D bunların cd leri nası normal dvd mi ? netten indirip çeksek falan olmaz mı ? kaç gb oyunları göz öz de mi bozuluyomuş öyle



    Dvd9 (Double layer) a yazacaksin oyunlari...

    Boyut olarakta 5-8 gb arasi degisir
  • neyse alıcam galiba bakalım bu gidişle ama kafada hep bu ısınma sorunu dolanıyo benim hala olurmu olmazmı diye, odam zaten 40derece.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ©Bulut®

    neyse alıcam galiba bakalım bu gidişle ama kafada hep bu ısınma sorunu dolanıyo benim hala olurmu olmazmı diye, odam zaten 40derece.



    Valla sahsen bu konsolu tavsiye etmem sana, tamam cok iyi oyunlari var cikmayada devam ediyor, ama seni yari yolda birakmayacagini bilemezsin, her zaman 3 kirmizi riski var
  • bundan iyi başka konsolda yok ama ps3 falan hikaye bi ton para bayılcan orji oyuna mahkum kalıcan hadi ilerde kırıldı etti bluray falan derken orji oyunun yarı fiyatına kopya alıcan alternatifi yok bence şuan xbox ın ps3 için henüz erken onunda sonu belli değil bence.
  • hocam ntsc-j konsol al , 5-6 saat aralıksız oynuorum
    ( rekorum 14 saat ) herhangi bi ısınma problemiyle karşılaşmadım , skywalker yeterince güzel acıklamış olayı , msj atmamdaki amac dediklerini tastiklemek karar senin ...
  • Yahu benim gibi,sadece geceleri 2-3 saat(haftada 3-4 gün) oynayıpta makinası 75 günlükken 3 kırmızı gören bir insan daha varmıdır?Kadınlar arabaya nasıl davranırsa bende XBOX360'ıma öyle davrndın ne ısınma sorunu vardı ne başka bişi .Makina hep ılık bir ısıdaydı.Demek ki içine atmışBen firmvare+5 taksit 220 volt NTSC-J makinayı:1175 ytl'ye aldım ve tertemiz kullandım ama sonuç malum.Ben bunu hak etmediğimi düşünüyorumAma şans işte bir arkadaşım 2006 aralıkta almış singapurdan,orada ilk piyasaya çıktığı zamnalarmış diye kampanyadan yararlanmış.NTSC-J Premium+2.joypad+orjinal dead or alive:400 milyon kadar bişi tutmuş ve adam manyak gibi oynuyor hala tık yok ve soğutucu bile kullanmıyor.
    SEVGİLİ BULUT ARKADAŞIM;sen bu yazdıklarımı iyi oku ama dikkate almaGördüğün gibi bu işler şans işi kimin başına ne geleceği belli olmuyor.Bak aramızda hala LİVE'dan BAN yemiyenler var.Tamam orası ayrı bir konu belki ileride yerler ama 3 kırmızı öyle değil tamamen şans işi:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 23 Mayıs 2007; 10:26:11 >




  • ya live önemli değil 256k internet var live kazmasmı zaten :D kasmasa bile önemli değil de
    şimdi şöyle bana kalırsa ps3 de xbox da birbine okadar fark atmış bişiler değiller, ama ps3 ün fiyatı ve kopya oyun oynayama oynanacak olsada oyunların baya pahalı olacak olması bence bluray yüzünden adamı xbox a yönlendiriyo ama tam yarı yolda 3 kırmızı ışık yanıyo duruyon bekliyon :D gerimi dönsem beklesemmi diyon bilmiyom kararsızım valla

    atik elektronik ne fw li makina garanti ntsc j nekadar tam olarak ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ricaiçinaldığımnick

    XBOX214 ALIRSAN AVATARIMDAKİNE DÖNEBİLİRSİN! DİREK KAÇ GÖRDÜĞÜN YERDE...


    Süpernova... 5 günde sırf xbox a b.k atarak 350 msj kasmıs sonra ban yemiş 1 vatandaş tipide deliye benziyordu zaten avatarındaki
  • yok takmıyom ben böyle insanları
    zaten başlıgın başında insan gibi belirttim böyle ps3 den para alırcasına xbox a çamur atanlar gelişine bişilip bilmeden yazmasın diye ama anlamamış avatarındaki şahsiyetle yakınlıgı var galiba :) neyse
  • Buradan baya uzak kaldık ve yine başlamış NTSC-J yandaşları PAL leri kötülemeye.PAL lerin daha fazla 3 kırmızı ışık verdiğine nasıl kanaat getirdiniz birde farklı region kodlu aynı konsolu birbiriyle kıyaslayan bu zihniyetin tam olarak amacı nedir?Birde malum kişiler yüzlerce mesajlda malum yerin reklamını yapıp duruyor?Diyeceklerki memnuyitten yapıyoruz da memnunsunuz anladık ama aynı lafları defalarca tekrarlamanın karşılığında ne elde ediyorsunuz?Bu reklamlar neyin karşılığında yapılıyor acaba? Merak ettiğimden yazdımYani ben bile konsolu aldığım yerden çok memnun olduğum halde burada aynı mesajı defalarca yazmaktan erinirim vede amaç paylaşımken reklamın dozajını kaçırmak çok çirkin kaçıyor artık.
    Makinayı almak isteyen Bulut bey kardeşimiz; aldığınız makinayla internetten indirdiğiniz oyunları oynamak istiyorsanız PAL veya NTSC-U konsol tercihlerini ilk planda tutun.Artı PAL sistem olarak TV lerinmize en uygun konsoldur.Bunun yanında bazı arkadaşların söylediği gibi PAL konsollar fazla arıza yapmaz PAL konsola garanti
    veren ve bu işten iyi anlayan arkadaşlarımızın bu sitede hatta bu sayfada reklamı var.Yani Özkan Elektronikten




  • nerede bu Özkan Elektronik acaba ?
  • Xbox360 da Live paralı. Aynı oyunu oynamak için, PSN kullanıcıları bedava faydalanıyor bu hizmetten.

    PSN 1: 360: 0

    360 da oyun çok, PS3 de az.

    PS3 1: 360: 1

    360 da korsan oyun var. PS3 de yok.

    PS3: 2: 360: 1

    PS3 Xbox360' ın tüm oyunlarını oynatabilecek güçte, Ama 360 Ps3' ün tüm oyunlarını oynatamaz.

    PS3: 3 360: 1

    PS3 de HOME var, 360' da HOME yok.

    PS3: 4 360: 1

    Dünyada hiçbir PS3 bozulmadı 6 aydır, Oysa milyonlarca 360 bozuldu.

    PS3: 5 360:1

    PS3' te GERÇEK NEXTGEN oyunlar olacak. 360' da bir sürü PC oyunu...



    SONUÇ:

    PS3:6 360:1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güç -- 22 Mayıs 2007; 17:19:55 >
  • xbox 360 saun cazip gelio ama aletin elinde patlama olasılıgı çok oldugu için insanın aklı ps3 e kayıyo
  • hoşgeldin fake, banlanırsın yakında merak etme


    quote:

    Orjinalden alıntı: Güç

    Xbox360 da Live paralı. Aynı oyunu oynamak için, PSN kullanıcıları bedava faydalanıyor bu hizmetten.

    PSN 1: 360: 0

    360 da oyun çok, PS3 de az.

    PS3 1: 360: 1

    360 da korsan oyun var. PS3 de yok.

    PS3: 2: 360: 1

    PS3 Xbox360' ın tüm oyunlarını oynatabilecek güçte, Ama 360 Ps3' ün tüm oyunlarını oynatamaz.

    PS3: 3 360: 1

    PS3 de HOME var, 360' da HOME yok.

    PS3: 4 360: 1

    Dünyada hiçbir PS3 bozulmadı 6 aydır, Oysa milyonlarca 360 bozuldu.

    PS3: 5 360:1

    PS3' te GERÇEK NEXTGEN oyunlar olacak. 360' da bir sürü PC oyunu...



    SONUÇ:

    PS3:6 360:1





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 22 Mayıs 2007; 18:49:40 >




  • bide benimde bi sorum olcak xbox 360 internete baglarken wirelles mı yoksa Usb den baglıyoz mu (wii baglanmıyoda usb den)
  • ethernetten bağlıyorsun, eğer harici wireless adaptörü alırsan xbox360 a wireless tanda girersin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.