Şimdi Ara

xbox 360 alımı konusunda yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam herkese

    kısmetse akşam bizde xbox alıcağız Kadıköyden. Preminium Pro Pack düşünüyoruz. 20 gb harddisk yetiyormu?

    ikinci sorum ise, Atik elektronikten alıcaktık telefondanda konuştuk ellerinde sadece elite pack kalmış.

    fiyatınıda dün aradığımda elite packa 750 dedi bugün 790 dedi preminium ellerinde kalmamış 2 haftaya gelir anca dedi, bunun üzerine platin elektroniğii aradım.. platin, preminiuma 700 ytl dedi kablosuz kolada 100 ytl dedi. Fazla fiyat çekti sanırım.

    daha uygun alabilceğimiz güvenilir bir yer varmı kadıkoyden? yardımcı olursanız sevinirim



  • fıyatlar cook pahalı. harddısk suan ıcın hıcbır işe yaramıyor. sana tavsıyem arcade pack al. gamepad en pahalı 75 ytl. aletı alacaksan 2008 uretımlı al sonra kırmızı ısıkla ugrasırsın dıye soyluyorum. baska bişi belirtmeme gerek yok sanırım
  • premium konsol için 700ytl çok hem pre konsolların çoğu eski üretim tarihli yenileri yok denecek kadar az, onun yerine arcade pack bulmaya çalışın baktınız olmuyor ankara ırmak toylands'dan uygun fiyata elite alabilirsiniz, acele edip boşuna fazla para ödemeyin.

    şimdi gider konsolu pahalıya satın alırsanız sonradan pişman olma ihtimalinizi de düşünün.
  • Arcade Packi tavsiye etmem, su yönden...

    1) Kulaklik beraberinde gelmiyor, onu extradan alman lazim eger Live alemine takilacaksan.
    2) Live'da tonla demo var, cogu Live destekli yani cik dunyayla oyna...HDD yoksa bunlari yukleyip-oynayamazsin.
    3) Arcade Pack'la HD kablosu yaninda gelmiyor.

    20GB'lik Pro isini görur, Elite 120GB'lik olanda isini görur...en azindan istedigin demolari yer sikintisi cekmeden yuklersin hepsini, kendi sarkilarini aktarabilirsin HDD'ye....X360'da her oyunda kendi sarkilarini dinleme imkanin var.


    Kararinda bol sanslar,
  • Platin den hiçbir ürün alınmaz arkadaşım .. O kadar kazık müşteriyi takmayan hergün fiyat arttıran başka bir dükkan yok ... Sana tavsıyem gittigidiyor.com dan alman yada başka bir siteden daha ucuza gelıyor ... Ve şu saatden sonra Arcade Pack almanı öneririm . Bende var bir sorun çıkartmadı . Ama eğer ben internet üzerinden almam konsolumu !! diyorsan Tahtakale den feza elektronikden yada Özkan elektronikden alabilirsin hem ilgileniyorlar hem fiyatlar abartılı değil..
  • Açıkcası bende almayı düşünüyorum ama şu aralar fiyatlar yeniden yükseldi. Kadıköyden sordum, bu hafta sonunda gelecekmiş kaçtan satabiliriz diye bişey söyleyemediler. Elite 850 bile olabilirmiş, bende yuh dedim. Ben açıkcası jesper modelini bekleyeceğim, bakalım o zaman fiyatlar ne olacak, kırılıp kırılmayacağı da kesin değil ama olsun ben şansımı deneyeceğim. Bu makinanın fiyatı bu kadar değil, bu kadar parayı garantisi bile olmayan bir makinaya veremem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: icarusfly

    Açıkcası bende almayı düşünüyorum ama şu aralar fiyatlar yeniden yükseldi. Kadıköyden sordum, bu hafta sonunda gelecekmiş kaçtan satabiliriz diye bişey söyleyemediler. Elite 850 bile olabilirmiş, bende yuh dedim. Ben açıkcası jesper modelini bekleyeceğim, bakalım o zaman fiyatlar ne olacak, kırılıp kırılmayacağı da kesin değil ama olsun ben şansımı deneyeceğim. Bu makinanın fiyatı bu kadar değil, bu kadar parayı garantisi bile olmayan bir makinaya veremem.



    Başka şansın varmı? Elektronikde bekleme mantığı biraz saçma oluyor arakadaşım nası olsa 3 hafta sonra yenı makine duyuruluyor bence hemen bulduğunuz uygun yerlerden alın fazla bekletmeyin.
  • ırmaktan şaşma platine yanaşma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: angel2910

    ırmaktan şaşma platine yanaşma


    Sulogan iyi olmuş
  • iyiki öğrenmişsiniz ırmak 640 a satıyor diye.
    ırmakta konsol kalmadı siz hala bilmeden sallayıp duruyorsunuz.bu saatten sonrada 500 e arcade 640 a elite zor bulursunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24322604/mpage_1/key_//tm.htm#24322604
    şu an için en uygunu jesper board lu modelleri beklemek.
  • bende makinalar azalmış diye duydum :( ben zamanında 600 e almıştım sadece arcadeyi zamanı dediimde 23 nisan dı
  • arcade kıtlıgı var memlekette..altın gıbı degere bindi makıne..halbuıkı hıcbıseyı yok ne hdd ne kulaklık ne kablolar...bende alacaktım fıyatlar bırden cıktı makıne az dıye..uyuz oldum vazgectım almaktan..nasılsa dusecek bu fıyatlar yenı model cıktıgında..hoporlerım uzakta olmasa eskı uretım j makıne alıp oynıcam ama mecburen hdmı den baglamam lazım ses sıstemınden ses alabılmem ıcın.ses sıstemıde uzakta hersey ters gıdıyor..bıraz daha bekleyelım bakalım yenı partı mallar geldıgınde ne olacak....
  • hangi atik'de var Elite paket? bulduğunuz yerin şube ismini felan yazarsanız çok memnun olurum. Şehir fark etmez.
  • "hdd olmazsa demo oyun oynayamazsın" ve "hdd hiçbir işe yaramıyor zaten" yorumları yanlıştır.

    pc ile indirip dvd ye yazarak demo oynayabilir, hdd nin de cache özelliği oyunlar için yararlıdır, ben bunun yararırını en belirgin gta 4 te gördüm. keza bazı oyunlar online oynanırken hdd ye kurulum gerekiyor...
  • x360 halen getirmedimi satıcılar atik arayan oldumu bugünlerde gelecekti, yani fiyatların yükselmesine bence olanak yok, bir kaç zaman 360 yok diye kara borsayamı düşeecek sanki bir az sabredin o kadar.

    X360 fiyatları şuanki fiyatlarından dahada aşalarda görürsek şaşırmam.


    Satıcıların bunca zaman 360 almamalarının bence bir sebebi var , ya bizim bilmediğimiz bir fiyat indiriminden yararlanmak ya da şu sesiz çalışan fw atılması zor olan dvd romlu kasalardan almak ve ya bir ihtimal jasper kasa 360 lardan almak, gibi herhalde bir kaç olay yüzünden bence piyasada yok.
  • ne zaman gelecek bu alet yav.parayı herseyi hazırladık alet yok piyasada.seytan dio git ps3 al bu ne yaw.sanırım türkiyede bu xboxın yetkilici dağıtıcısı yok (bilgisi olan arkadas varsa en yakın ne zaman gelebilir bizimle paylassa iyi olur, hangi elektronikciyi arasam güya bu hafta sonu geliyodu)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ogunustun

    ne zaman gelecek bu alet yav.parayı herseyi hazırladık alet yok piyasada.seytan dio git ps3 al bu ne yaw.sanırım türkiyede bu xboxın yetkilici dağıtıcısı yok (bilgisi olan arkadas varsa en yakın ne zaman gelebilir bizimle paylassa iyi olur, hangi elektronikciyi arasam güya bu hafta sonu geliyodu)

    Yetkili yok Türkiye'de xbox360 ile ilgili.

    Atik'i yarın arıcam sabah 10 gibi, sonucu yazarım buraya
  • eski falcon olmayan preminium pack aldık

    490 ytl + 70 ytl kola verdik

    falcon olarak ellerinde elite vardı.. 750 ytl dedi

    aslında falcon almak daha mantıklı ama bekleyemedik napalım:)
  • eski falcon olmayan preminium pack aldık

    490 ytl + 70 ytl kola verdik

    falcon olarak ellerinde elite vardı.. 750 ytl dedi

    aslında falcon almak daha mantıklı ama bekleyemedik napalım:)
  • almasaydın premiumlar yurtdışında 50$ a düşecek bu ay içinde .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.