Şimdi Ara

XBOX 360 internete bağlanma sorunu yadım lütfen :(:(:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar çok sukur sonunda sıfır bir xbox 360 arcade aldım ancak gelir gelmez sorunbasladı. Airties 102 modemim var modem bilgisayara bağlıyken ethernet ışığı yanıyor ancak xboxa bağladığımda ışık yanmıyor ve xboxın setingsinde modem ve xbox arasında balantı yok yazıyor. airtiesler icin tak oyna deniliyordu.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromedaksk -- 11 Haziran 2009; 19:35:32 >



  • portforward.com u incele
  • portforward comda soylenenlerin hepsini yaptım forumda soylenen port ayarlarının hepsini yaptım ama nafile hala sonuç yok :(:(:(. bilgisayardan internete giriyor xboxtan girmiyor.
  • ZATEN XBOX'UN ARKASINA SOKUNCA YANMIYOR ISIK...

    MAC ADRESI YAZDIN MI ? TAM BILMIYORUM BENDE

    Physical address
  • quote:

    Orjinalden alıntı: andromedaksk

    portforward comda soylenenlerin hepsini yaptım forumda soylenen port ayarlarının hepsini yaptım ama nafile hala sonuç yok :(:(:(. bilgisayardan internete giriyor xboxtan girmiyor.


    internete girmiyor derken?

    Tam olarak ne yapıyorsun dostum? Yanlış birşeyler var bu cümlende.
  • Malesef Airties modemler Xbox 360'da kullanılamıyor. Yakın zamanda bende Airties 6271 modemim ile çok uğraştım. Açmadığım port, yapmadığım Dns ayarı kalmadı ancak yine bağlanmadı. Çok araştırdım uğraştım sonuç yok.

    Şöyle söyleyebilirim ki Airties modem ile Live' a bağlanılamıyor. Onun için ucuz tek portlu 2. el felan başka bir modemle Live'a bağlanmaktan başka çare yok

    http://forum.donanimhaber.com/m_31509029/mpage_1/key_//tm.htm#32096836



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MâxeLL -- 12 Haziran 2009; 12:30:53 >
  • Benim Quake marka modemim var. Bu modemde port açmama ramen torrent indiremiyorum. Aynı sorun bendede olurmu acaba? Pazartesi bir Xbox alacağımda. Bizim evde birkaç pc var bu nedenle o ucuz tek portlu modemlerden alamıyorum. 1 evde 2 modem kullanılabilirmi acaba?
  • arkadaşlar herkesin ilgisine tesekkur ederim. enteresen aolark sorun kablodaymıs bilgisayara takılı iken calısan kablo xboxa takınca calısmıyor. Yeni ethernet kablosu aldım ve sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.