Şimdi Ara

Xbox 360 Slim Multiplayer Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim aradım taradım ama sorunuma çare bulamadım.

    Şimdi ben xbox'ı internete netgear wnr2000v2 model router üzerinden ethernet kablosuyla bağladım. Xbox live'da sorun yok hesaba bağlanıyorum ama gears of war 2'de multiplayer oyun bulmuyor. Ya dünyada herkes gow2 oynamayı bıraktı ya da benim routerda problem var. port açmayı denedim ama beceremedim. Benzer sorun pc'de de mevcut. Steam üzerinden Team Fortress 2 server bulmuyor. Routerın ayarlarında mı bi sorun var bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler.



  • Ayni sorun bende de var kardesim..Ama bir arkadasin dedigi gibi "Settings" kismindan "Region" ayarini degistir, ya USA yap ya da Ingiltere hesabi veya Fransa da olabilir.O zaman buluyor insallah..Cünkü hep gec buluyordu ve gec baglaniyordu..
  • ben sorunu cozdum livedakı arkadaşlar sayesınde amerikan hesabı acıyorsunuz language and locale secenegınden meksika secın bu ayardan sonra konsolu kapatın live a baglanmadan offline durumda oyuna girin sureklı sıze soucak baglanıyım mı dıye hayır dıyın multiplayer kısmında baglanın live oyuncular hemen gelıcektır guardian oynamanızı tavsiye ederım en cok oynanan odur kolay oyuncu bulabılırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.