Şimdi Ara

XBOX 360 VS PS3 SAVASİ BASLADI :) ( ps3 de artık kırıldıı :: ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunlara burdan ''okkalı'' bi küfür ederdim ama siteden uzaklaşmak istemiyorum

    yazıklar olsun diyorum sadece , ukala herifler





    tepkimi burda tam belli edemesemde evde bayaaa bi düz gittim japonyaya kadar , rahatladım ama tavsiye ederim




  • yazık yazık ne diyeceğimi bilmiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mad_Prince

    eet sonunda blue-ray sistemi de kirildi gozunuz aydin
    saka bi yana icim gitti daha demin best buy a gittim stoklar bitmisti demek ki bu herif gibi malaklarin eline gecmis

    Amerika mı?




  • sansürleyin bu resimleri 50 yaşından küçükler bakmamalı yoksa ps 3 çok kötü sanabilirler




  • Bu nasıl bir düşünce yapısıdır acaba. Ama adamın malı.Döver de, sever de...
  • yok yok soylediginiz gibi değil...olay su.... adam aylardır yıllardır ertelenen ps3 için para biriktiriyor...cıkmasına yakın 2 ay kala satın alacagı yere didip cadır kuruyor ..:D sonra nihayetinde makinasına kavusuyor.... ancak eve gelip kurdugunda beklentilerinin dısında bir makinaya kavustugundan ne yapacagını bilmeyerek dusunmeye baslıyor..bu arada kankaları arayarak-nerdesin hideo kojima gel de hadi gears of war a kaldıgımız yerden devam edelim diyor..hideo a da ps3 u kırarak ordan uzaklasıyor ve zannedersem gears oynuyormus sabahlara kadar. hehe .....

    ortalıgı kasıp kavuracakkk ps3 bekleyin gorun hehehh bırak yaa ne alakaaa... aynı oyunlar cıkıyor işte daha dusuk puanlarlaa...neyse tartısma olmasın herkesin oynadıgı kendine..
  • ama birde guzel yonunu dusunun....
    daha ps3 yeni cikmis sayili kisilerde var ve adam bunu parcaliyor kendi istegi ile yani ne karizma ama
  • yav içim acıdı :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TµGy

    yav içim acıdı :(

    valla benımde içim acıdı...ama şu dıablo1907 nın ustundekı arkadasa...(dıablo1907 den özür:hanı ustunde dedımya yanlıs anlasılmasın o bakımdan)
  • Amerika kafayı yemiş durumda biraz önce launch videosunu seyrettim polis eşliği ile geldi kamyon çünkü birkaç tane hırsızlık yaşanmış ohioda EB gamese shotgunlı adamlar girmiş ve 5 tane ps3 çalmışlar ayrıca o kuyrukta bekleyenlerin sadece 3-4 tanesi kendisinde kalacağını söyledi diğerlerinin hepsi satıyor ebayde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xboxdelisi

    yok yok soylediginiz gibi değil...olay su.... adam aylardır yıllardır ertelenen ps3 için para biriktiriyor...cıkmasına yakın 2 ay kala satın alacagı yere didip cadır kuruyor ..:D sonra nihayetinde makinasına kavusuyor.... ancak eve gelip kurdugunda beklentilerinin dısında bir makinaya kavustugundan ne yapacagını bilmeyerek dusunmeye baslıyor..bu arada kankaları arayarak-nerdesin hideo kojima gel de hadi gears of war a kaldıgımız yerden devam edelim diyor..hideo a da ps3 u kırarak ordan uzaklasıyor ve zannedersem gears oynuyormus sabahlara kadar. hehe .....

    ortalıgı kasıp kavuracakkk ps3 bekleyin gorun hehehh bırak yaa ne alakaaa... aynı oyunlar cıkıyor işte daha dusuk puanlarlaa...neyse tartısma olmasın herkesin oynadıgı kendine..


    tamam beni etkiledin arkadaşım almıyorum ps3. yıllardır 10 mesajı olan er statüsündeki birinin beni ps3 alıp almamam konusunda doğru yola yönlendirmesini beklemiştim, sonunda beklediğim oldu, erdim.




  • bu arkadaş parçalamamış aleti oynarken patlamış üç kırmızıda kafa göz kırılmıyordu ps3 ile oynarken kask takmak lazım. şaka bir yana salaktan bol ne var bi dünya. eksilmekle bitmiyor .
  • kimmiş bunlar,12 maymun çetesimi,yoksa dövüş klübünün üyelerimi
  • Ben seyrettim bunlar xbox 360ı ilk çıktığında kıranlarla aynı kişiler galiba.
  • onu kıracaına birine werselermiş(mesela bana )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sos05

    Ben seyrettim bunlar xbox 360ı ilk çıktığında kıranlarla aynı kişiler galiba.


    yakinda olayi buyultup sinirli sayida uretilen ilk parti ferrari yide parcalayabilirler

  • Teknolojiye bağımlılığa veya tüketim çılgınlığımıza iyi bir tepki olabilirdi, eğer uygun bir isim altında yapılsaydı, ama bunlar sadece gösteri olsun diye yapmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefalok -- 18 Kasım 2006; 11:02:57 >
  • incede bir savaş arkadaşlar bu. neymiş efendim gears of war oynuyormuşta ps3 ü açıp bakınca kafası kızmış sonra makineyi parçalamış. bu gerçekse açıkça bir xbox reklamına giriyor. yok durum böyle değilse bile bir makineyi binlerce dolar verip sonra parçalamak ta herkese nasip olmaz. vardır bir desteği. diyorum ya bu tam bir savaş. ama kim ne derse desin. daha yolun başındayız. nasıl ki ps2 nin gücünü bile daha yeni yeni adam gibi kullanmaya başladılar ps3 içinde aynı şey geçerli. bknz black, god of war vb... ps3 e çıkan oyunlar şimdiden bu kadar başarılıyken 1-2 sene sonra cıkacakları düşünün. sonuçta bu tamamen yepyeni bir programlama dili. adamlara veriyorlar development kitleri oyun yapın diyorlar. amerikayı yeniden keşfet. bekleyip görelim arkadaşlar. xbox 360 da iyi makinedir güzel makinedir belki ama benim kendi fikrim ps3 ün yanına bile yaklaşamaz. (buda ps3 reklamı oldu mesela :P )




  • ya ps3 çok sağlam ya da adam çok zayıf
    en fazla 10 balyoz darbesi ile birlikte paramparça olmalıydı
    japonlar çok tırsak millet, gelsin o ps3ü burda kırsın da görelim adamı linç ederler valla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Duna

    incede bir savaş arkadaşlar bu. neymiş efendim gears of war oynuyormuşta ps3 ü açıp bakınca kafası kızmış sonra makineyi parçalamış. bu gerçekse açıkça bir xbox reklamına giriyor. yok durum böyle değilse bile bir makineyi binlerce dolar verip sonra parçalamak ta herkese nasip olmaz. vardır bir desteği. diyorum ya bu tam bir savaş. ama kim ne derse desin. daha yolun başındayız. nasıl ki ps2 nin gücünü bile daha yeni yeni adam gibi kullanmaya başladılar ps3 içinde aynı şey geçerli. bknz black, god of war vb... ps3 e çıkan oyunlar şimdiden bu kadar başarılıyken 1-2 sene sonra cıkacakları düşünün. sonuçta bu tamamen yepyeni bir programlama dili. adamlara veriyorlar development kitleri oyun yapın diyorlar. amerikayı yeniden keşfet. bekleyip görelim arkadaşlar. xbox 360 da iyi makinedir güzel makinedir belki ama benim kendi fikrim ps3 ün yanına bile yaklaşamaz. (buda ps3 reklamı oldu mesela :P )


    Şuanki oyunları başarısız malesef.+bu Dev kitler yapımcılara çok çok önce ulaştı diye biliyorum ben....




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.