Şimdi Ara

Xbox da shooter oynamak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar hayatımda ilk kez konsol aldım ( xbox one s) gta 5 kurdum oynamaya başladım. Ama nişan alıp ateş etmek adam vurmak o kadar zor geldi ki Fareye alışmış birisi için aşırı zorladı beni. Gerçekten bu kadar zor mu? Alışma sürecinden sonra kolay geliyor mu? Alışmak için hangi oyunu tavsiye edersiniz. Bir soru daha sorayım fallout 4 indirecem ama oyunda Türkçe desteği var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Fallout 4 un turkce destegi yok. Alisma surecinde de oto aim li oyunlar oyna ki gta5 te kesin oto aim vardir. Gears veya halo lara da bakabilirsin. Sensitivity ayarlarini biraz kurcalayarak sana uygun hale getirmeye calis. Onun disinda kullana kullana alisirsin. Pc de shooter oynamadikca daha kolay olur. Biraz da tabi klavye mouse un performansini yakalayamayacagini uzun sure kabul etmek lazim. Benim 2 yil mi ne oldu, onun oncesinde pc de de controller kullanmama ragmen arada hala zorlandigim oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha sunu da ekleyeyim, ortalama bi sekilde alistiktan sonra klavye fare aramiyorsun pek. Online oyunlara girmekten cekiniyordum keyfi olmaz diye ama bf5 oynayinca gordum gayet keyifli oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynaya oynaya alışırsın sensivity ayarlarını biraz düşür alıştıkça artırmaya bak.Sonra klavye mouse aramassın bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4 Türkçe desteği var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gears of war serisiyle başlayın siper al ve ateş et mantığı var hem alışırsınız hem de oyunun hikayesi fena değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik reçetemi yazayım: önce 3rd person aksiyon oyunları... sonra 3rd person shooter oyunları(cover shooter da olur)... en son olarak da first person shooterlar... arada araba oyunları vs de olabilir... yani ilk öncelik dual analog olayına alışmak... sonrasında hedef alma işine geçmek :) bir noktadan sonra PCde bile oyunları gamepad ile oynadığım için alışıyor mu insan sorusunun cevabı "evet" :)


  • Elim ayagim titiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox gamepad ile fps, tps oynamak aşırı rahat multi haricinde klavye mouse işkence gibi geliyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox gamepad ile alışmanız gerek, ben de aşırı low sens başlayıp(BF1'de 3/100'dü sanırsam) top level'da bırakıp(tek fetihte taarruz olarak Hellriegel'imle 42/16 yapmıştım, aşırı low sens tek map) sonra yükseltip(30-40 civarına) aralıklı oynamamdan dolayı eskisi kadar iyi olamamak ile beraber çoğu oyunda iş yapıyorum.
    Unutmayın ki her FPS oyununun kendi mekanikleri ve vuruş stilleri vardır. O yüzden iyileşmek istiyorsanız sadece tek oyun(veya aynı mekaniğe sahip sequel oyunlar vs.) oynamanız gerek. BF1'den BFV'ye geçtiğimde kesinlikle kötüleşmiştim, BFV'den R6S'ye geçtiğimde berbat başladım sonra iyileştim, BF'ye geri dönünde 0-10 ile felan başlamıştım.
    Kısaca alışırsınız, ama pro tip tek oyunda alışın. Mouse gibi her oyunda sola sağa çek ile vuramıyorsunuz, çünkü kolda silahı kontrol etmek bile çok daha zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Fifa 18'den direkt BF1 geçtim, öyle alıştım.
    Bence özel olarak ayırmak çok gerekli değil.
    Ama FIFA 18 ile kol kontrolünü öğrendim, orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.