Şimdi Ara

Xbox Game Pass oyunlarını telefondan oynayabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox Game Pass oyunlarını telefondan oynayabilirsiniz
    Microsoft, Game Pass abonelik hizmetinde yer alan oyunların bulut üzerinden oynanması için çalışmalarına devam ediyor. Belirli bölgelerde kendi hizmetini sunan Microsoft ayrıca GeForce NOW hizmetine de entegre oldu.



    Boosteroid nedir?



    Son yapılan açıklamaya göre Boosteroid platformunda da Xbox Game Pass oyunlarını bulut üzerinden oynamak mümkün olacak. Boosteroid hem PC hem de taşınabilir cihazlarda bulut oyunculuğu sunmayı hedefliyor.



    Ayrıca Bkz.Epic Games hesabını kapatan Apple geri adım attı



    Boosteroid üzerinde normalde Epic Games ve Steam kütüphanenizi oynayabiliyordunuz. Aynı GeForce Now gibi bu oyunları satın almış olmanız gerekiyor. Yine belirli oyunlar destekleniyor ve kütüphane sürekli genişliyor.



    Kütüphanede Xbox filtresini kullanarak hangi oyunların desteklendiğini görebilirsiniz. Bununla birlikte tahmin edebileceğiniz gibi oyunları oynamak aylık 10$ abonelik bedeli istiyor. Şu an için Türkiye’de Game Pass oyunları geçerli değil.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/03/11/xbox-game-pass-boosteroid/







  • Çok iyi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok mu iyi, zaten oynayabiliyorduk Bluetooth gamepad ile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hala Xcloud’ı getiremediler rezalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmadan 3 yada 4 sene once abonelik aldım. Olmayan oyunları varmış gibi anasayfalarına eklemişlerdi ve üye olmadan hangi oyunlar var göremiyorduk. Adamlara dedimki benim oynamak istediğim oyunlar platformda yok ama varmış gibi gösteriyorsunuz anasayfanıza koymussunuz daha alalı 20 dk oldu lütfen iade yapın. Almasaydın dediler :) o zaman ücreti 10 euro idi. Bu arada yurtdisinda yaşıyorum. Önemsemeyip birdahaki açmadım aylık abonelikte bitti.Simdi burda görünce yazma gereği duydum. Firma kurumsal degil, güvenilir degil, server çökse 20 gun gelmese kismet deyip gecebilirler. Bu benim yasadigim hikaye belki siz memnunda kalabilirsiniz ama anlatmak istedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.