Şimdi Ara

XBOX GUVENLIK AYARLARI İLE İLGİLİ YARDIM LÜTFEN...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Xbox için alınan yeni bir hesaba oyun aldım fakat p2 sini paylaşacağım. Bu yüzden hesap üzerinde değişiklik yapılacağı zaman, bana telefon ya da mail ile doğrulama kodu gelmesini istiyorum.

    Bu ayarı nasıl yapabiliyoruz ? Bilen varsa yardım etsin lütfen, ben sadece telefona indirlen microsoft account security uygulaması ile yapabildim oda genel olarak login lerde onay istiyor, daha sonrasında hesaba girip herşeyi değişmek mümkün maalesef.

    Ben örneğin şifre değişimi yapılacağında benim alternatif adresime veya telefonuma onay kodu gelsin istiyorum. Onay kodu olmadan şifre değiştirilemesin yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mint3407 -- 19 Ağustos 2016; 14:19:53 >



  • mint3407 kullanıcısına yanıt
    Hesap ilk açılışta tel. no girdiyseniz sıkıntı yok her işlemde onay kodu gelir kimse hesaba bişey yapamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Rusya üzerinden alış veriş yapmıştım oradan bir numara girdim sabit no gibi birşeye ek olarak benim cep telefonum girildi bunun gibi

    https://store.donanimhaber.com/27/fd/7f/27fd7ffe549cea36f5455b91bb24df24.jpg

    Bir ekleme yapınca mesaj geliyor ama cep telefonuma yani kabul etmiş. ama password değiştirmeye girince direk değiştiriyor.

    Ben şu anda her işlemi yapabiliyorum ama p2 olarak birine verirsem password change gibi bişey olmasını istemiyorum açıkçası.
  • Birde telefon uygulamasından ok vermeyince hesaba giriş yapılamıyor, farklı yöntem dene deyincede alternatif e-mai adresine onay kodu at yada telefona onay kodu at demek zorunda kalınıyor.

    Buraya kadar super, peki p2 alacak kişi benden aldıgı mail ve sifreyi oyunu oyanayabilmek için xboxuna girince ben onay vermek zorunda mı kalacağım ? yoksa xbox'a onaysız girebilir mi p2 olarak?

    (ama bu seferde xbox üzerinden pass change yapar)

    Off delirtti beni bu iş :)
  • bugün bende p1 ve p2 si bende olan bir hesabın şifresini değiştirmek istedim halbuki hesapta telefonum ve alternatif email adresim kayıtlıydı fakat şifre değiştirince onay koduna gerek olmadı. direkt değiştirebildim. sadece telefonuma ve alt emaile uyarı geldi şifreniz değişti siz değilseniz bişeyler yapın misali. ama tahminim bizim bilgisayarlarımız ve konumumuz güvenilir olarak kabul edildiği için onay kodu istemiyor. belki başka bir bilgisayar ve konumdan değişiklik yapılmak istense onay kodu sorabilir. tahminen :)
  • benimde hesabi verdigim arkadasta istedi güvenlik kodunu ama sonucta o kodu aldiktan sonra tum yetkileri aciliyo, sifre degistirmede ayri bi kod olayi yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.