Şimdi Ara

Xbox Live ve Game Pass Farkı Hakkında Bilgilendirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba, xbox one s 1TB forza horizan 4 ve 2. Kumanda ve 3 aylık live gold üyeliği hediyeli 1799 tl’ye mevcut kampanyalı fiyat olarak. Xbox 360’ım vardı jtagli online hiç oynamadım live gold ve gamepass hakkında çok az bilgim var. game pass oyun hediye ediyor sanırım ama live gold için de aylık 4 oyun hediyeli diyor. Xbox live gold üyelerine oyunlarda %75 indirim var diye bir şey okudum. Bunu kaç oyun için kullanabiliyoruz?

    Açıkçası one s alırsam fifa 19, battlefield ve red dead redemption 2 için almak istiyorum online oynamak için, sizce 1799 tl ye bu dediğim paketi almak doğru mu?



  • yanlış okumuşsun yok öyle yüzde 75 indirim sadece belli dönemlerde bazı oyunlarda yüzde 75 e kadar indirim yazıyordur sen yanlış görmüşsün o da en dandik oyunlarda oluyor genelde iyi oyunlar yüzde 10 20 iniyor o zamanlarda bazen o kadar inmiyor bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    yanlış okumuşsun yok öyle yüzde 75 indirim sadece belli dönemlerde bazı oyunlarda yüzde 75 e kadar indirim yazıyordur sen yanlış görmüşsün o da en dandik oyunlarda oluyor genelde iyi oyunlar yüzde 10 20 iniyor o zamanlarda bazen o kadar inmiyor bile
    Xbox uygulaması indirdim telefona, Fifa 19 468 tl red dead redemption 2 470 tl gözüküyor. Bu fiyatlardan uyguna bu oyunları edinme şansımız yok mu? Bu fiyatlara alıyorsak gerçekten de çok anlamsız değil mi yeni bir xbox edinmek?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeBron James10

    Xbox uygulaması indirdim telefona, Fifa 19 468 tl red dead redemption 2 470 tl gözüküyor. Bu fiyatlardan uyguna bu oyunları edinme şansımız yok mu? Bu fiyatlara alıyorsak gerçekten de çok anlamsız değil mi yeni bir xbox edinmek?

    Alıntıları Göster
    70-80 tl ye hesap satan arkadaşlar var takas bölümünde. Kardeşlik ile falan çok hesaplı oluyor..
  • rdr2 nin kulusunu istersen de internetten 300tl civarına bulabilirsin o baktığın yüksek fiyatlar indirimsiz zamanlardaki fiyatlar. çok güçlü bir pcn yoksa konsol almak saçma olmuyor aksine karlı oluyor bana göre sadece aklında olsun bir oyunu ilk çıktığı fiyattan alma zaman geçip indirime girmesini bekle. liveın verdiği 4 oyuna bakma yılda 1 eli yüzü düzgün oyun veriyor bana göre o kadar kaç zamandır üyeyim rayman forzahorizon2 den iyisi gelmedi hediye oyunlarda bana göre onunda birini zaten parasıyla almıştım ama gamepass gerçekten iyi oluyor 6 aylık 87tl ydi sanırım bi sürü oyun var ve her ay 6-7 değişik oyun ekliyorlar bunlardan biri bile oynamak isteyebileceğin oyun çıksa iyidir. sadece xbox da olan ea access diye bir şey var ondada baya bir oyunu yıllık 65 tl ye oynayabiliyorsun. live fiyatları çok yüksek 400 küsür yıllık fiyatı online oyun oynayacağım dersen multiplayer bu parayı mecbur vereceksin yoksa tek oynanabilen oyunları yada sadece solo story modlarını oynayabiliyorsun oyunların. konsolun kendisine bir şey olmaz iyi kullanınca 2.el satabilirsin ama kolu 1-1,5 yıl içerisinde kendi kendine yavaşça ileriye doğru yürüyor sen basmasanda böyle bir kronik sorun var. 1,5 yılda 1 yeni kol alman gerekebilir bir kol 250 tl den aşağı değil. alacaksan bunları da bil. her aboneliği oyunu kardeşlik diye bir şey yaparak yarı fiyatına alabilir ve kullanabilirsin ben bilmiyorum nasıl olduğunu araştırırsan öğrenirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: warmkitty

    rdr2 nin kulusunu istersen de internetten 300tl civarına bulabilirsin o baktığın yüksek fiyatlar indirimsiz zamanlardaki fiyatlar. çok güçlü bir pcn yoksa konsol almak saçma olmuyor aksine karlı oluyor bana göre sadece aklında olsun bir oyunu ilk çıktığı fiyattan alma zaman geçip indirime girmesini bekle. liveın verdiği 4 oyuna bakma yılda 1 eli yüzü düzgün oyun veriyor bana göre o kadar kaç zamandır üyeyim rayman forzahorizon2 den iyisi gelmedi hediye oyunlarda bana göre onunda birini zaten parasıyla almıştım ama gamepass gerçekten iyi oluyor 6 aylık 87tl ydi sanırım bi sürü oyun var ve her ay 6-7 değişik oyun ekliyorlar bunlardan biri bile oynamak isteyebileceğin oyun çıksa iyidir. sadece xbox da olan ea access diye bir şey var ondada baya bir oyunu yıllık 65 tl ye oynayabiliyorsun. live fiyatları çok yüksek 400 küsür yıllık fiyatı online oyun oynayacağım dersen multiplayer bu parayı mecbur vereceksin yoksa tek oynanabilen oyunları yada sadece solo story modlarını oynayabiliyorsun oyunların. konsolun kendisine bir şey olmaz iyi kullanınca 2.el satabilirsin ama kolu 1-1,5 yıl içerisinde kendi kendine yavaşça ileriye doğru yürüyor sen basmasanda böyle bir kronik sorun var. 1,5 yılda 1 yeni kol alman gerekebilir bir kol 250 tl den aşağı değil. alacaksan bunları da bil. her aboneliği oyunu kardeşlik diye bir şey yaparak yarı fiyatına alabilir ve kullanabilirsin ben bilmiyorum nasıl olduğunu araştırırsan öğrenirsin.
    Anladım, çok teşekkürler bilgilendirme için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.